miercuri, ianuarie 06, 2010

Miercurea pranzim (1)

Astazi. Miercuri, 6 Ianuarie 2009. Ce semnificatii are miercurea? Ce semnificatie are data asta, 6 Ianuarie 2009? Avem zile semnificative in calendarul nostru cel Gregorian? Mie nu-mi vine-n minte decat faptul ca miercurea este mijlocul saptamanii de lucru sau al saptamanii de scoala... So what? A, pe vremuri Miercuri seara obisnuiam sa merg la B52 (o carciuma din Bucuresti) unde punea un prieten muzica. Buna muzica. What else? Obisnuiti sa faceti ceva aparte miercurea?
In calendarul Maya, ziua de astazi se afla sub Tonul Galactic Trei - Actiune si sub Semnul Solar Ahau - Soare.
Trei este ziua a doua [urmare a zilei intai - insamantarea si a noptii intai] si semnifica incoltirea, impulsul expansiv al noii constiinte. Trei este miscare si mai ales comunicare. Trei aduce maxima elocventa oricarei incercari de auto-comunicare, auto-exprimare. Trei leaga, prin procesul comunicarii situatii sau aspecte disparate.
Soarele [Ahau] este semnul ancestorilor (stabunilor) si al conexiunii cu ghidarea pe care acestia ne-o dau.


Ziua se afla sub protectia Zeitei florilor [Xochiquetzal]; totemul zilei este Vulturul; se caracterizeaza prin spirit artistic; mancarea recomandata: ospat cu curcan :-).
Este o zi buna pentru a cere intelepciune si a te deschide catre primirea [comunicarii] ei. E o zi buna pentru a-ti cinstii predecesorii si a-ti onora maestrii.
Astazi este si ziua in care prietenul nostru Bogdan implineste 6 zile lant de raw 100%. Plecaciune! Zi-ne si noua, rogu-te, ce mai faci? Ce-ai mancat? Cum te simti? Sevraje, ceva?
Tot astazi este ziua in care pranzim. Ziua in care invatam sa ne preparam "goodies" care sa poata fi mancate la pranz si pe care sa le luam cu usurinta la birou, in "pachetel". Facem:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails