Ei bine, da. Pizza raw. Eu cred ca aceasta pizza este cea care l-a convins pe prietenu' Bogdan ca a fi raw nu-i asa de rau/greu. Cere ceva vreme de preparare in avans. Vom avea nevoie sa preparam asa:
De-odata ce toate astea sunt gata, mai avem doar de asamblat:
Se ia una bucata blat de pizza:
Se intinde branza din caju pe fiecare viitoare felie de pizza:
Se deshidrateaza 30-60 minute (pana ce branza se usuca putin):
Se ia sosul de marinara si se manjesc feliile de nu se vaz:
Toate feliile:
Se aduc legumele marinate la fata locului:
Se baga mana in castron, se apuca legume-n pumn, se storc si se ingheuie asupra feliei de pizza. Iata:
Poate fi devorata imediat sau poate fi uscata 30-90 minute in deshidratator. 60 de minute si iata:
Si-nca una, si-apoi chiar gata!!!
uaau, ce bine arata pizza! vreau si eu :D sa vad cand imi fac timp pentru atatea operatii
RăspundețiȘtergereHei, Teo! Mda, arata bine. Si tava asta iti ajunge pret de-o saptamana (daca n-ai oaspeti si daca-o pastrezi in frigider). Timpul de preparare nu-i deosebit de indelungat. Timpul in care astepti sa se "coaca" blatul, este! :-)
RăspundețiȘtergerema omori. salivez pe tsstatura. si e abia prima zi de post. nu te astepta sa revin prea curand =))
RăspundețiȘtergereAaaaaaaaa, acum inteleg! Una si Andreea Lazarescu sunt una si aceeasi persoana, precum Muna si Vali Chivu sunt aceeasi persoana. Asta era? :-)))))))))
RăspundețiȘtergerevezi ce se intampla daca-ti pui peste tot avatarul cu tigarea? =)) apropo.. de ce eviti raspunsul? :D
RăspundețiȘtergereMda, nu sunt asa versatila cu avaturirile cum ii cunosc eu pe unii :-))). De raspuns, raspund numa' in fata marii adunari nationale! Ei, bine, hai, adreseaza intrebarea...
RăspundețiȘtergerewooww,super
RăspundețiȘtergereHei, Michelle! Mai, tu te-ai apucat de studiu; mda, e incredibil cate chestiuni crude se manufactureazae asta lume. Cine-are nevoie de ovo-lacto? Sau de aragaz? :-))
RăspundețiȘtergere