cum vrei s-o iei...
Iata o reteta al carei produs finit poate avea doua utilitati: putem folosi aceste triunghiuri pe post de crackers pe care sa-i mancam cu crema de branza, cu guacamole, cu sos marinara, cu hummus, te putem transforma in bruschete, etc; sau, putem sa-i transformam in triunghiuri de pizza.
Iata o reteta al carei produs finit poate avea doua utilitati: putem folosi aceste triunghiuri pe post de crackers pe care sa-i mancam cu crema de branza, cu guacamole, cu sos marinara, cu hummus, te putem transforma in bruschete, etc; sau, putem sa-i transformam in triunghiuri de pizza.
Seminte de dovleac hidratate si uscate - 3/4 castronel (~150g)
Hrisca incoltita si uscata - 1 castronel (~200g)
Grau incoltit si uscat - 1/2 castronel (~100g)
Busuioc - 1 lingurita
Oregano - 1 lingurita
Sare - dupa gust
Pentru ca e o reteta de pizza, deci eminamente italieneasca am adaugat si:
Usturoi - 2 catei
Rosii deshidratate - 2-3 bucati
Nu sunt nicicum obligatorii; blatul iese foarte bun si fara ele.
Preparare:
Transformam toate semintele, prin macinare, in faina. Adaugam toate ingredientele intr-un castron.
Intoarcem pe partea cealalta si, maine, blatul va fi gata.
Merita asteptarea?
sal
RăspundețiȘtergerelume,lume am facut pizza,buuuna,eehehe buna,dom'le ce mai!!!!!!!!!
bravo-bravo,acu astept sotul pt ''critici'',daca o mai ramane ceva ca pana spre seara.ohohohoh,ce da mai e,ziua mare pizza mica,ca de dom'le ochii vad -burta cere!
merci pt bunatati! si basca ca am tot dat telefoane sa ii pun si pe altii cu ochi,aci pe site,sa vaza si ei ce bunatati
Multumim muuult! Arata minunat. Maine incerc si eu. Cred ca este deosebit de buna, dupa cum arata.
RăspundețiȘtergere