Acest hummus foarte gustos si, totodata foarte usor de preparat si de digerat. Prepararea a durat 10 minute cu tot cu fotografii si cu ciopartirea legumelor. Ingredientele sunt si ele putine si accesibile. Can you see why not?
Dovlecel - 1 bucata (mediu)
Morcov - 1 bucatica (aproximativ 3 cm - asigura o culoare frumoasa si un gust usor dulceag)
Tahini (pasta de susan) - 1/4 castronel / 2 linguri
Ulei masline - 1/4 castronel (4-5 linguri)
Lamaie - sucul de la 1/2 lamaie
Chimen - 1/2-1 lingurita
Usturoi - 2 catei
Sare - 1/4-1/2 lingurita
Blender
Preparare:
Punem toate ingredientele in blender; preferabila este ordinea: ulei si suc de lamaie, dovlecei si morcovi si apoi toate celelalte; in felul asta nu vom avea nevoie sa adaugam nici un strop de apa. Mixam pana se omogenizeaza si se cremuiesc si gata!
Servire:
Putem decora castronul cu: patrunjel, boia dulce sau iute, seminte de pin, boabe de naut incoltite, etc.
E foarte bun cu crackers de orice fel, cu cubulete de legume sau in rulouri de salata verde cu legume si muguri de tot felul.
Bon apetit!
si cum obtin pasta de susan?
RăspundețiȘtergereHei, Anonim!
RăspundețiȘtergerePai, avem cateva variante: ori o cumperi de la noi, ori de la un magazin arabesc (despre aceea nu-s sigura ca-i cruda), ori o pastuiesti tu singur(a) la samson.
Love!
Absolut mirifc!!!!! Niciodata nu am mancat ceva atat de delicios... as fi mancat intr-una dar nu mai incapea!!!
RăspundețiȘtergereMultumesc :*