vineri, ianuarie 07, 2011

Acai Berry Powder

sau...
Pudra de Acai - proprietati si doze

Pudra din fruce Acai :
  • ajuta la arderea grasimilor si accelereaza metabolismul, facilitand pierderea naturala, semnificativa in greutate, in timp ce mentine masa musculara in forma buna
  • imbunatateste sanatatea sistemului digestiv si curata organismul de toxinele daunatoare
  • creste energia in mod natural si imbunatateste concentrarea si memoria
  • imbunatateste starea generala a diabeticilor
  • ajuta la reducerea insomniei si sustine un somn mai profund si odihnitor
  • combate radicalii liberi si imbunatateste sistemul imunitar
  • imbunatateste circulatia sangelui
  • prolifereaza sanatatea si tineretea, combate semnele asociate imbatranirii, face pielea mai frumoasa si mai tanara
  • reduce inflamatiile
  • imbunatateste functiile sexuale
  • imbunatateste vederea
  • si, mai ales, etc :-)
    Acai - fructe de culoare mov, cresc doar in palmierii din padurea amazoniana si sunt bine-cunoscute in lumea intreaga datorita cantitatii impresionante de antioxidanti pe care o contin. Acestia ajuta la inlocuirea toxinelor din corp cu vitamine si minerale importante (toxinele cauzeaza imbatranirea corpului printr-un proces pe cat de simplu, pea tat de distructiv: corpul trebuie sa lupte cu toxinele si-si investeste energia si resursele in asta in vreme ce "te lasa descoperit" pe celelalte fronturi, riscand astfel sa te imbolnavesti mult mai usor).


    Fructele Acai Berry contin acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6 care accelereaza metabolismului si mentin buna forma a masei musculare. Un alt lucru estential pentru obtinerea de rezultate cu acai berry este faptul ca are un continut foarte bogat in fibre, impiedicand astfel depozitarea grasimilor. In acelasi timp, fructele minune acai berry iti dau senzatia ca esti satula mereu.

    Aceste rezultate benefice cu acai berry exista din cauza continutului bogat de aminoacizi din aceste fructe care maresc procesul de ardere a grasimilor si favorizeaza circulatia nutrientilor mai rapid in organismul uman

    Fructele de Acai includ fibra alimentare, vitaminele B1, B2, B3, vitamina C, vitamina E, Omega 3, Omega 6 si Omega 9, calciu, potasiu si multe altele.

    Comparativ cu laptele de vaca crud, pulpa fructului acai contine de 3 ori mai multe lipide, de 7 ori mai multi carbohidrati, de 118 ori mai mult fier, de 9 ori mai multa vitamina B1, de 8 ori mai multa vitamina C, cu 50% mai mult fosfor si aceleasi cantitati de proteine si calciu.

    De asemenea, are de 10 ori mai multe vitamine si antioxidanti decat strugurii si de 2 ori mai multe decat afinele.

    Consumul de acai ne ajuta sa ne pastram inima sanatoasa, fructul fiind o buna sursa de antocianine, compusi ce se afla si in vinul rosu.




    Boabele de acai sunt cunoscute ca fiind bogate in antioxidanti, un "super-fruct", precum si un supliment benefic in slabire. Insa, cercetatorii au subliniat si faptul ca, boabele de acai contin si proprietati anti-imbatranire. Mai exact, suplimentele de acai sunt cele care au dat rezultate miraculoase, alungand semnele batranetii. Extractul de acai contine phytosteroli, un element benefic in procesul colagenului.

    In plus, factorii precum expunerea la soare, poluarea, proasta alimentatie si stresul sunt impiedicati sa lase urme vizibile pe chip.

    Fiind un supliment, acesta are si precautii. In primul rand: NU exagerati in consum.

    Pudra de Acai de la, la, la, la vie en raw.z este organica, cruda si pura  consecutiv, o doza zilnica de 1-4 grame (1/4-1lingurita) iti este suficienta.

    O aducem ambalata in pungute ermetice, opace de 60 grame si o pretuim 38 lei / punguta. E comandabila la Ioana Hulea [0731 372 306, comenzi.rawz@gmail.com].




    Enjoy ! Fly ! Love! Young! Una :-)



    P.S. Eu ma duc sa dau cep unei pungi de Acai si sa-mi fac o masca de fata [pentru moment]. Anunt impresiile :-)

    3 comentarii:

    1. Astea seamana cu afinele de pe la noi...Oare si afinele o avea proprietati asemanatoare?

      RăspundețiȘtergere
    2. Hei Khaarsha!
      Si seamana si se aseamana [la proprietati] cu afinele noastre, asa cum bine ai intuit. Ceea ce face ca acai sa fie un superfood, ii faptul ca, 100 grame de pudra de Acai inmagazineaza proprietatile a zeci de kilograme de afine crude. Asta e, in fapt ce face ca un superfood sa fie superfood.
      Purpuriu!
      Una :-)

      RăspundețiȘtergere
    3. Cum a fost masca?

      Luciana

      RăspundețiȘtergere

    LinkWithin

    Related Posts with Thumbnails