sâmbătă, ianuarie 15, 2011

Pesto de masline Cristina Barascu

farfurioara raw.z cu: painici de hrisca una :-), humus Una :-), 
pesto de ardei Rossana, pesto de masline Cristina, branzica de floarea soarelui Matt :P

Pesto-ul de masline este un antreu excelent:
  • pentru ca-i foarte gustos,
  • pentru ca-i preparabil in 10 minute;
  • pentru ca include ingrediente putine si accesibile
Ingrediente:
[pentru 4-6 portii]
  • 1 cana  caju [hidratat: caju-ul poate fi hidratat numai 4 ore]
  • 1 cana masline kalamata fara samburi
  • 50 ml ulei de masline
  • 1-2 linguri zeama de lamaie [zeama de la jumatate de lamaie]
  • sare
  • piper
  • putina apa
Preparare:
Toate ingredientele se pun in blender; vrum-vrum; gata!

 
Enjoy! Fly! Love! Una :-)

2 comentarii:

  1. Salut,

    Am intrat pe blog-ul dvs. si ne-a placut foarte mult - aveti retete culinare delicioase YUM!!! YUM!!!
    Ne-am bucura sa va avem in familia Petitchef

    Am fi incantati daca ati dori sa adaugati blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com astfel incat utilizatorii nostri, cat si noi, sa ne putem bucura de retetele dvs.

    Petitchef este un portal frantuzesc bazat pe retete culinare. Cateva sute de blog-uri sunt deja inscrise si beneficiaza de expunere pe Petitchef.

    Pentru a adauga blog-ul dvs. la http://ro.petitchef.com puteti folosi http://ro.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form sau puteti merge la http://ro.petitchef.com si dati click pe "Adauga blog-ul tau".

    Toate cele bune,

    Vincent
    Petitchef

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna...eu sunt mai putin cunoscatoare in materie raw. Deci ma vei ierta, sper, daca intrebarea nu este pe placul tau. Te rog spune-mi cu ce pot inlocui nucile caju( in cazul in care potfi inlocuite)? Multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails