sâmbătă, ianuarie 08, 2011

Pudra de maca - feminitate, masculinitate, fertilitate

sau...
adaptabilitate, echilibru, energie
sau...
moneda de schimb a americii de sud
sau...

Maca este un adaptogen puternic, un complex de factori care ajuta la refacerea echilibrului sau homeostaziei organismului. Actioneaza in organism pentru a-l ajuta sa se adapteze la situatiile solicitante. De asemenea, adaptogenii intaresc sistemul imunitar si armonizeaza functiile generale ale organismului.

Maca este eficace in reducerea simptomelor premenstruale ca balonarea, crampele si instabilitatea emotionala. Ca un exemplu, multe femei observa o imbunatatire a acestora dupa numai o saptamana de folosire a Maca. Se pare ca Maca ajuta sistemul endocrin si favorizeaza producerea naturala de catre ovare si alte glande endocrine (suprarenale, pancreasul, tiroida) a hormonilor necesari, contribuind la obtinerea unui echilibru functional al organismului. In plus, ea ajuta la promovarea functiei sexuale la femei prin intensificarea apetitului sexual si a lubrifierii vaginale.

Peruvienii au folosit Maca timp de secole ca tonic general. Cercetarile recente au aratat ca alcaloizii din radacina exercita un efect benefic asupra glandelor suprarenale, producand astfel un plus de energie si vitalitate. Aceste proprietati fac din Maca un supliment ideal pentru studenti, oameni de afaceri, scriitori, sportivi si pentru orice persoana care are nevoie de un plus de energie.

Maca nu contine agenti excitanti, ci ofera avantaje numai datorita continutului sau bogat de aminoacizi, acizi grasi, vitamine si minerale.

Maca este utilizata din ce in ce mai mult de nenumarati sportivi de talie mondiala pentru imbunatatirea energiei, rezistentei si performantei sportive, ca o alternativa sanatoasa, eficace si sigura la substantele anabolizante.

Maca era binecunoscuta in antichitate pentru sporirea dorintei sexuale, a libidoului, vitalitatii, energiei si performantelor sexuale. De asemenea, ea contribuie si la sporirea fertilitatii prin stimularea spermatogenezei (creste numarul de spermatozoizi) si a ovulatiei prin actiunea unui numar de patru alcaloizi numiti glucozilonati.

Maca este foarte bine tolerata de organismul uman, necunoscandu-se pana in prezent nici o contraindicatie sau efect secundar chiar la doze record de 8000mg/Kg corp, in studiile de toxicitate efectuate.

Doza zilnica pe care o folosim la raw.z este de 5-10 grame / zi [1-2 lingurite] ca ingredient in energy drink, in ciocolata, in smoothie-uri sau, pur si simplu amestecata cu apa. In genere, te povatuim ca, atunci cand consumi cacao cruda [cu fantasticele-i efecte energizante], sa adaugi si-un strop de maca, pentru ca maca este un excellent echilibrant emotional, care va potenta si, totodata, regla efectele amestecului sus-numit.
Maca cea raw.z este organica, cruda, pura si disponibila in pungute ermetice, astfel :
  • Pudra de maca : 250 grame35 lei
  • Pudra de maca : 100 grame15 lei
Ambele is comandabile la Ioana Hulea [0729 314 938, comenzi.rawz@gmail.com]

Descrierea « pe lung » a macai, intr-un articol excellent documentat si redactat de catre Gabriela Constantin, prieten raw.z si consumator de maca, ii disponibila aici.

Enjoy ! Fly ! Love :-)))))

6 comentarii:

  1. imi place la nebunie maca asta, in combinatie cu un pumn de cereale, 2 lingurite de spirulina, 1 lingurita chllorela, 1 lingurita miere de albine e nemaipomenit de bun. YAMI YAMI! Thks Luna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si ar trebui si maca trecuta la tulburari endocrine, pe site. Eu citisem mult despre ea, in cautarile mele pe net, in legatura cu disfunctiile tiroidei.
    O sa mi-o adaug si pe dumneaei in meniu!
    Inca o data multumesc! Raluca

    Daca ai putea face un articolas despre pretena noastra, tiroida, care pe multe ne pufuseste destul de bine,si despre cum am putea noi suplimenta sau inlocui hormoneii administrati, care in unele cazuri mai mult strica decat repara, ar fi suuuppeerr! Ar ajuta multe reprezentante frumoase si pufoase. La mine vad deja ca spirulina si chllorela fac minuni.Poate, pe viitor,un Tyrawz,alternativa pentru Tyroxine...
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, spune-mi te rog daca Maca poate fi consumata si in timpul sarcinii, daca este vreo problema in acest sens. Multumesc.

    Carmen Adriana

    RăspundețiȘtergere
  4. si totusi, ce gust are,imi poate spune cineva?
    mersi

    Sabina

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi poate spune cineva ce gust are maca? Se aseamana cu ceva?
    Sabina

    RăspundețiȘtergere
  6. Am sunat la nr afisat si un glas rece de femeie mi-a spus ca e greseala.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails