vineri, aprilie 16, 2010

Vineri - Legea Detasarii

Face si sens, nu? Vineri: legea detasarii :-).


Aplicarea Legii Detasarii

Astazi, voi pune in aplicare Legea Detasarii, astfel:

[1]. Astazi, imi propun sa fiu detasat. Ma voi accepta pe mine asa cum sunt, si ii voi accepta pe cei din jurul meu asa cum sunt. Nu voi impune nimanui propriile mele idei despre felul in care ar trebui sa decurga lucrurile. Nu voi impune nici o solutie fortata unei probleme, generand astfel noi probleme. Voi participa la evenimentele din jurul meu cu o implicare detasata.


[2]. Astazi, imi propun ca toate experientele mele sa aiba la baza principiul incertitudinii. Intrucat sunt deschis fata de incertitudine, solutiile vor aparea spontan pornind de la problemele create, de la confuzie, dezordine si haos. Cu cat situatia va parea mai nesigura, cu atat ma voi simti eu mai sigur, caci incertitudinea este calea mea spre libertate. Aplicand intelepciunea incertitudinii, imi voi gasi propria siguranta.

[3] Imi propun sa patrund in campul tuturor posibilitatilor si anticipez deja fascinatia care apare atunci cand esti deschis fata de o infinitate de oportunitati. Imi doresc sa experimentez aventura, magia si misterul vietii, sa ma amuz si sa ma joc. 

Un comentariu:

  1. Ziiii piii dii duuuuu!!!! Ziii pii dii duuuuuu!!!!

    So now u know what I’m talking about !!!

    :-))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails