vineri, martie 23, 2012

menu catering raw.z saptamana bunei vestiri (26-30 martie)

Dragii mosului,

iacata ce ne pregatim sa va coacem :P la raw.z in saptamana ce va sa vina:

luni, 26 martie

supa din nuci macadamia cu spanac, porumb si ardei
© o supa laptoasa si aromata cu
© nuci macadamia crude si
© zeama de lamaie proaspat stoarsa si
© uleiuri si mirodenii organice, crude si cu
© spanac proaspat marinat si alte legume si verdeturi

mancarica din patru feluri de ciuperci cu grau bulgur si ierburi
© mancarica din ciuperci marinate si deshidratate 10-12 ore cu
© ciuperci shiitake, peurotus, champignon si ghebe cu
© coriandru, patrunjel si alte verdeturi si cu
© grau bulgur organic hidratat peste noapte, toate imbogatite de
© dressing bogat din legume, uleiuri si mirodenii organice, crude

chiftelute din ciuperci, radacinoase si verdeturi
© cu ciupercute proaspete, morcovi, pastarnac, praz, telina, ardei capia si cu
© muuuuulte verdeturi proaspete si cu
© seminte de floarea soarelui organice crude incoltite si cu
© faina de in auriu organic crud, proaspat macinat si cu
© tarata de psyllium organic, crud si uleiuri si mirodenii si ele organice si presate la rece

tarta de mango si portocale
© cu blat din faina din migdale crude si organice si
© miere organica de portocal si
© nitica sare himalaya si-un strop de vanilie organica,
© si-un piculet de pudra de cacao organica, cruda si cu
© crema cremoasa :) de mango si cu
© mult suc de portocale si cu
© un strop de suc de morcovi proaspat stors si cu
© unt organic, crud de cacao si cu
© unt organic, crud de cocos si cu
© nitelus psyllium si
© alte bunatati neclasificate in alta parte :p



marti, 27 martie
ziua verde cum ii iarba cea mai verde

supa de mazare cu avocado, marar si busuioc
© o supa cremoasa, groasa si usor dulceaga cu
© mazare congelata (de noi, la raw.z cat fuse in sezon) si cu
© busuic proaspat, marar si alte verdeturi si cu
© avocado bine-copt :) si
© uleiuri mirodenii si surprize :p

pesto de busuioc, rucola si patrunjel
© o crema buna-buna si verde-verde fina dar si cu putin crantz cu
© o tzara de spanac proaspat si una de frunze de ridichii si una de rucola si cu
© muuuult busuioc proaspat din ghivecele raw.z si
© patrunjel muuult de la babuta de la piata norilor si cu
© muguri de pin organici cruzi si-un strop de caju si cu
© zeama de lamaie proaspat stoarsa si ulei de masline organice prima presa si cu
© nitica sare raw.z de himalaya si
© usturoi proaspat si fulgi de drojdie si mirodenii

salata foarte verde cu sprouts si dressing cheesy
© salata verde-verde-verde si buna-buna-buna cu... toate verzirurile pamantului adica
© spanac, rucola, iceberg, andive, lollo bionda, varza chinezeasca si cu
© vlastari proaspeti de floarea soarelui si de mazare si cu
© seminte de bostan organice crude si cu
© uleiuri, mirodenii, lamaie, sare raw.z si
© surprize raw.z surprinzatoare :p

painici verzi cu patru feluri de seminte
© crocante si parfumate, aceste painici  raw.z is facute cu
© muuulte frunze verzi si cu brocoli si cu
© seminte de in auriu organice si seminte de in negru organice si
© susan alb integral si organic si seminte de susan negru si el organic si crud si cu
© uleiuri, ierburi si mirodenii

tarta de menta cu sos de ciocolata
© o tarta raw.z... delicioasa, cum altfel cu
© blat pufos din faina de migdale organice si vanilie organica si
© miere organica de lavanda si cu
© crema fina din menta si lamai si avocado si-o tzara de caju si
© unturi organice de cocos si cacao si cu
© lucuma gustoasa si-un strop de maca si cu
© surprize mereu surprinzatoare

miercuri, 28 martie
ziua rosa cum ii creasta de cocos cruda :p

supa cu sfecla, radacini si frunze
© cu suc de sfecla proaspat stors si cu
© muulte frunze si verdeturi si cu
© mirodenii, uleiuri si ierburi uscate si cu
© bucatele de nuci marinate si deshidratate si
© zeama de lamaie proaspat stoarsa si
© sare himalaya si-alte chestii crude si bune si raw.z

paste din dovlecei cu sos marinara
© spaghete proaspete :) din zuchini si cu
© rosii organice uscate la soare si cu busuioc proaspat tuns :) si cu
© ardei capia si chili marinati si deshidratati si
© brocoli marinat si masat si cu
© sos marinara raw.z delicios si parfumat si
© parmezan din nuci braziliene. si el raw.z, desigur

tarta din fructe de padure cu frisca din caju
© fara blat dar cu bucati de fructe de padure adica
© mure, zmeura, afine, merisoare  si coacaze si cu
© bucati mari de fructe ratacite prin crema abundenta si cu
© unturi de cocos si de cacao si cu
© vanilie organica si miere organica de tei si cu
© caju si nitica sare himalaya

joi, 29 martie

supa de salata verde cu “bacon” din vinete
© o supa identic-naturala :p din caju cremos
© transformat in lapte si lapte batut si smantana :) si cu
© muuulta salata verde marinata si masata si cu
© vinete marinate si deshidratate 12-24 de ore la 42 grade celsius si cu
© marar si alte verdeturi si cu
© uleiuri, mirodenii si voie buna de primavara

“branzica” din caju cu seminte si verdeturi
© un fel de urda molcica din
© caju hidratat peste noapte si cu
© fulgi de drojdie si fulgi de ceapa si sare raw.z de himalaya si cu
© praz si marar si ierburi si cu
© seminte de susan lbe si negre, organice, crude hidratate 8 ore si cu
© seminte de floarea soarelui incoltite

salata de rosii, busuioc, spanac si rucola cu sos cheesy
© o salata foarte parfumata din
© rosii proaspete bine-coapte (pe vapor!?!) si cu
© spanac proaspat si busuioc proaspat si rucola si
© nitzica ceapa rosie si putintei fulgi de ceapa si cu
© sosul ala bunu’ pe care-l facem la raw.z :)

painici mici din alge, nuci si seminte
© adica painicile minunate pe care le-ati mancat si astazi si care-s facute din
© nuci braziliene, nuci romanesti si hrisca si
© spanac si alge sweet kombu salbatice pescuite din zone nepoluate si
© alge nori si pudra din alge kelp si cu
© nitzica lamaie, nitzel tamari, nitzel ulei si-un strop de
© sare himalaya si ulei de nuca toate, desigur organice si crude

tort de ciocolata alba si ciocolata negra si cafea si alune de padure
© fara blat dar cu crantz din alune de padure intregi incotzopenite-n ciocolata alba fabricata din
© unt de cacao si miere de salcam si vanilie organica si nitzica saricica si cu
© caju hidratat peste noapte si pudra de cacao si unt de cocos si
© cafea organica macerata pente noapte si,
© desigur alte magii si deliciosenii

vineri, 30 martie

supa din telia apio cu crutoane din dovlecei marinati-uscati
© cu telina apio, pastarnac, radacina de telina si-un stop de praz si cu
© muguri de pin si-un strop de nama shoyu si cu
© lamaie si ulei si saricica buna si cu
© crutoane de dovlecei marinati, aromati si crocanti si
© chestii adaugate dupa inspiratie si gust. cum ce gust? bun!

pesto de masline kalamata uscate
© cu masline kalamata uscate in copaci :) si cu
© uleiul lor, al maslinelor, stors la rece cu prima presa dimprejur :) si cu
© caju hidratat peste noapte si cu putintel usturoi si
© multa zeama de lamaie si sare himalayana si
© magie si dragostea bucatarului

salata de crucifere la putere cu sos cheesy
© cu mult brocoli si multa conopida si cu
© putintel praz si nitzhica telina apio si cu
© cateva rosii organice uscate la soare si cu
© ulei de porumb presat la rece si fulgi de drojdie si
© uleiuri, mirodenii si saruri :)

painici din seminte hidratate si, deh, deshidratate
© cu in alb organic si in negru, si el organic si cu
© seminte de floare de soare si
© faina din in organic proaspat macinata si cu
© morcovi si putintel usturoi si ceva ardei si
© ceva zatar si-un strop de ulei de in si unul de canepa si,
© deh, ce-o mai fi la indemana

tort de caramel cu sos de stuguri
© cu blat din migdale si cacao si vanilie si miere de mana si cu
© crema  cremoasa din unturi organice de cacao si cocos si cu
© lucuma si mesquite si yacon si cu
© bucatele de surprize si cu
© sos abungent din struguri negrii si roze :)

enjoy!
una :)
P.S. Poze... n-am prea pus caci is multe is inventii proaspete. Da' las' ca le tragem in poza de nu se vad; adica... ba se vad dupa ce le pozam :P
P.S. Despre cum si-n ce fel poti sa comanzi, poti citi aici

16 comentarii:

  1. Asteptam, asteptamn, intre timp ne lasa gura apa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Anonim!
      Nu stiu care dintre mancaciosii mei raw.z esti, dar stiu ca asteptarea iti va fi rasplatita, fiule! :)
      Primavara!
      Una :)

      Ștergere
  2. se fac livrari sau cum se procedeaza?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Alin!
      Pai, functioneaza asa:
      - daca aduni tu inca 4 mancaciuosi zilnici de raw.z, iti livram noi;
      - daca aduni tu inca 9 pranzaci raw.z, atunci iti livram noi + va facem reducere 5 lei / menu
      - daca esti singur-singurel, atunci ai 2 optiuni:
      a). iti ridici tu pachetelul de la noi incepand cu orele 12.30
      b). vorbesti cu Bianca de la MGL si tocmesti un scuterist care-ti aduce mancarea.
      Soare!
      Una :)

      Ștergere
  3. Raiul pe pamant.Felicitari!:)
    Am reeditat videoclipul cu CELE 3 COMORI @raw.Z:) ( nu atat de delicioase pt catering,hihi).
    Imaginile sunt un pic hazlii,sper sa va placa,(in caz ca nu ati vazut versiunea veche)e mai scurt,2 minute si cateva secunde:p
    mmmm...tortul de caramel...
    Voice-over la RAW.Z advertising:p,ma acceptati?:p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Flowerbomb! :)
      In numele intregii mici comunitati raw.z si raw din rawmania :), iti multumim pentru dedicare si creativitate.
      Voice over IP :)
      Pace!
      Una :)

      Ștergere
  4. 3 COMORI @raw.Z

    http://youtu.be/8wwNdDiMM3g

    RăspundețiȘtergere
  5. Yaammmy....Nuci, menta, mazare, ciocolata, conopida, kalamata, busuioc, avocado, pshyllium, mango - atat de multe ingrediente delicioase...
    Imbinate cu magie si maiestrie, asa cum ne-ai obisnuit, sigur va iesi ceva senzational!
    Abia astept :)
    Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Monica!
      :)
      Cand le-nsiri asa, una dupa cealalta, mi se face rau... dar, da, cand le mancam pe rand sunt delicioase.
      Menta!
      Una :)

      Ștergere
  6. Buna ziua.
    Este prima mea zi de pranz raw.
    Supa a fost buna, as fi mancat si a doua portie. Mancarea de ciuperci a fost aromata si delicioasa, acum imi dau seama ca la mancarea gatita se pierd arome, la cea raw aromele sunt puse in valoare, mai ales daca cineva stie sa le imbine.
    Prajitura a fost senzationala, cu greu m-am fortat sa opresc o parte si pentru prietenul meu, el nu crede ca dulciurile raw nu se compara cu cele "adevarate", asa ca diseara va avea o mare surpriza.
    Astept cu nerabdare ziua de maine, mai ales ca sunt fana avocado, si nici de mazare nu ma lepad.
    Daniela

    p.s. Banuiesc ca se poate cumpara o prajitura/un tort intreg pentru diverse ocazii daca ne intelegem mai din timp, nu?

    p.p.s. Cand voi implini 100 de zile de pranz raw, sa-mi puneti portie dubla de prajitura in pachet :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei, Daniela!

    Foarte bucuroasa sa aud asa!

    In unele dimineti (vezi astazi!!!) ma trezesc mai greu - mai cu chef de somn - mai "f... s-a schimbat ora".

    Cumva, insa, indiferent de dispozitia mea, mancarea asta care iese din mainile mele si care - in buna masura - e creata pe loc, pare sa fi capatat o viata a ei, caci dupa ce ma joc cu sticlute, borcanase si uleiuri, alergand ca-n transa de la un raft la celalalt, gust si zic: oooaaaau!

    Asta, devenise, in vremea cand aveam 4 bucatari si un cofetar si criteriul de: "lasi sau nu mancarea sa iasa din bucatarie?": "dac-o gusti si nu zici oooaaau sau mmmmmmm, inseamna ca mai ai de lucru" :)

    Love!
    Una :)

    p.s. yeap! la torturi par sa fiu tot mai creativa in fiecare zi; trei zile in avans imi sunt suficiente.

    p.p.s. cand vei implini 100 de pranzuri raw.z, primesti tot pranzul cadou :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Andreea,

      stii ce ma gandeam eu? Eu stau in Drumul Taberei, si daca tu m ai pune in contact cu tipul din Ghencea caruia ii livreaza scuteristul, i as propune sa facem aia 10 lei pe din doua :)) si sa mi aduca si mie o portie

      Poti sa l intrebi? Se poate? Daca se poate, lasa vorba la Ioana, si sun eu sa lamuresc

      pup

      roxana

      Ștergere
    2. Hei, Roxana!
      Sure! Buna idee! I-am dat numarul de telefon al lui Cristi Ioanei; daca-o suni maine ti-l da cu placere.
      Bon apetit! :)
      LUna :)

      Ștergere
    3. Mersi Andreea!
      I pup you! :)

      Roxana

      Ștergere
  8. Totul a fost bun, dar nota 10 in mod special pentru desertul de miercuri! Felicitari!
    Sper sa tii o evidenta cu deserturile, ingredientele si procesul exact de fabricatie, sa le poti repeta la nevoie. Am pus ochii pe prajitura de miercuri. Delicioase, si prajitura, si crema care a venit cu ea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei, Anonim! :)
    Multumesc, primesc felicitarile stergandu-ma expert pe sort :)
    Da mai, nu stiu ce se intampla cu mine si gatitul in general si cu mine si dulciurile iun particular... cred ca pot sa fac desert si cu castraveti, Doamne ia-ma, si to delicios imi iese... secret-mister!
    Bine, s-a notat la carnetel :)
    Mure!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails