joi, martie 29, 2012

poze frumoase de la frumoasa petrecere de copii de sambata trecuta de la raw.z

sambata trecuta casa ne-a fost plina-ochi cu vreo 30 de copii + parintii si bunicii aferenti

crustina si paul, amandoi profesionisti in lucrul cu copiii si pe care i-am cunoscut de curand au organizat la raw.z petrecerea pentru ca fac ei niste party-uri absolut speciale cu copiii - si cu parintii care-s suficient de curajosi sa "se bage", party-uri la care-i nevoie o casa mare-mare si alambicatan - cu e casa raw.z :) - ca sa piteasca chestii si, desigur si pentru ca suntem noi la raw.z meseriasi :P

Foarte-foarte simpatic! organizeaza pentru copiii cateva ore pe cinste, in care nu ca n-apuca sa se plictiseasca ci, dimpotriva, petrec un timp foarte activ si plin de activitati smart; anume:
- organizeaza quest-uri in care copiii alearga-n sus si-n jos prin casa cautand (si, uneori gasind :P) indicii
- petrecerile au tematici care se pupa cu hobby-urile sarbatoritului - saptamana asta tema a fost transformers :)
- transforma  fiecare camera (au avut 5-6 spatii la dispozitie) intr-un eveniment: atelier de gatit, de creatie, de "descurca itele incurcate", etc, etc, etc.

Ne-a impresionat foarte ce frumos si repede au transformat casa raw.z intr-un spatiu de jurai ca- fost creat numa' si numa' ca sa gazduiasca petreceri de copii. Bravo, Cristina, paul & co. (cacai au avut un co. mare de vreo 7 lucratori cu copiii) :)

Uite ce frumos a fost:






























Poze cu mancare nu va pun, caci, blasfemie, au comandat pizza :). Dar, deh, cand esti mic-micut inca-ti mai poti permite orice! Si drept e ca pizza cu pricina aratat... brici. 

Cu aceasta ocazie m-am bucurat foarte s-o revaz pe mai vechea cititoare mai dup-aia prietena nina Balerina :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails