luni, martie 26, 2012

saptamana body mind spirit detox, la raw.z

In saptamana 1-8 aprilie, Ovidiu Jumanca si Elena Ungureanu sustin la raw.z un program detox intensiv si foarte bine gandit, la ticluirea cauia le-am dat cu bucuie o mana de ajutor. Tot cu bucurie redau in continuare mesajul lor catre tara :). 

Saptamana 1 - 8  aprilie  o dedicam „curateniei de primavara”. Vom purifica trupul, mintea si spiritul, ne vom debarasa de ce-i vechi si nefolositor,  vom aduce suflu proaspat si energie innoitoare.                                                                                      

Programul detox contine:

- dieta speciala bazata pe sucuri (optional si hrana vie), alimente cu proprietati puternic detoxifiante, antioxidante.

- exercitii fizice si tehnici de respiratie, relaxare, purificare si energizare cu maxima eficienta in detoxifierea fizica, mentala si emotionala, ce aduc organismului vigoare si tonus.

- ateliere intensive ce accentueaza purificarea la nivel mental si emotional ( ne vom debarasa de toxine emotionale si paternuri mentale defectuase, vom dinamiza energiile stagnante). Atelierele  au scopul totodata de a ne ajuta sa intelegem si integram metodele folosite, de a crea matricea de grup si energia care sa  sustina  procesul de schimbare prin care trecem.

- party – sarbatorim si ne bucuram impreuna de prospetimea si innoirea pe care am adus-o in viata noastra.
Asadar, iubite si bunule cititorule! Am inventat, special pentru bucuresteanul citadin un program detox puternic, demn de un retreat si, in acelasi timp, desfasurat loco, fara sa te oblige sa-ti iei concediu si sa platesti cazare in  munti si mari (desi si-o tabara ne-ar placea foarte mult ). Programul este conceput in asa fel incat sa te sustina si sa te ajute din mai multe perspective, caci tu, draga omule esti multifatetat . Programul este, de asemenea flexibil si dimensionat pe masurile clientului (ce anume mananci si practici tu, racomandam in urma anamnezei, in functie de dieta ta actuala si istoria ta de viata).  E un program eficient? Da, foarte! Vei vedea si simti asta in fiecare zi intr-un mod evident. E un program greu? Da, da, da! E posibil sa-ti fie greu si rau si imposibil? Da, e foarte posibil! Asa cum e posibil sa te simti mai light, mai energic si mai verde in fiecare zi. Oricum ar fi, vei invata foarte bine sa numeri de la 1 pana la 7 si te vei simti pe toata durata celor 7 zile sustinut, inteles si iubit. De altii si de tine insuti. Ai sa inchei cele 7 zile mai sanatos si cu pofta de viata. 
  
Desfasurarea programului:

Duminica 1 aprilie ( nu e pacaleala :)  
- 16.00 – 20.00 - facem cunostinta intre noi, cu programul si cu tehnicile detox (cele folosite la intalnirile de grup si cele folosite individual acasa), degustam din delicioseniile raw.z

Luni 2 aprilie
- aprox. 7.30 – 8.30 (ora de incepere va fi stabilita in acord cu grupul)  - Yoga - SacroGym - exercitii fizice si tehnici de respiratie, relaxare, purificare si energizare, ne hidratam si hranim savurand sucuri
- va facem sufertas personalizat (sucuri, smoothie, hrana vie) care va hraneste pana la cina       
 - 19.00 - 21.00 – Yoga SacroGym, optional                            
Marti 3 aprilie
 -7.30 – 8.30  - ora de Yoga - SacroGym
-va facem sufertas personalizat (sucuri, smoothie, hrana vie) care va hraneste pana la cina
- 19.00 - 21.00 – Atelier intensiv - detox fizic, mental, emotional (include Meditatii Dinamice)

Miercuri 4 aprilie
- 7.30 – 8.30  - ora de Yoga - SacroGym
- va facem sufertas personalizat (sucuri, smoothie, hrana vie) care va hraneste pana la cina

Joi 5 aprilie
- 7.30 – 8.30  - ora de Yoga - SacroGym
-va facem sufertas personalizat (sucuri, smoothie, hrana vie) care va hraneste pana la cina

Vineri 6 aprilie
-7.30 – 8.30  - ora de Yoga - SacroGym
-va facem sufertas personalizat (sucuri, smoothie, hrana vie) care va hraneste pana la cina

 Sambata 7 aprilie 
- 8.30 – 9.30 - ora de Yoga - SacroGym
- 10.00 – 13.00   – Atelier intensiv – detox fizic, mental si emotional
-va facem sufertas personalizat (sucuri, smoothie, hrana vie) care va hraneste pana la cina       
Duminica 8 Aprilie
-8.30 – 9.30 - ora de Yoga - SacroGym
-va facem sufertas personalizat (sucuri, smoothie, hrana vie) care va hraneste pana la cina
- ne reintalnim la 17.00  pentru sharing  si party
Puteti alege optional binefacatoare sedinte de masaj, excelente pentru perioadele de detoxifiere. Acestea  nu intra in pretul programului.

Programul este gazduit de Raw.z.

Echipa:

Ovidiu Jumanca: Ovidiu Jumanca este licentiat in filosofie si psihologie, profesor de yoga acreditat international si certificat in India la Yoga Vedanta Forest Academy - Shivananda Ashram, facilitator de constelatii familiale – terapii sistemice; de asemenea, Ovidiu a studiat metodele traditionale de vindecare si cunoastere, a initiat si sustinut programe Health & Wellness (parte din deschizatorul de drumuri Green Village / Sfantul Gheorghe) dar, mai ales (cum insista sa ne aminteasca parca pentru a ne bulversa), traitor si practicant crestin-ortodox!
Mai multe informatii aici  si aici.

Elena Ungureanu a studiat stiinte politice, iar in prezent este studenta la Facultatea de Psihologie a Universitatii Bucuresti, sectia Stiintele Educatiei. In momentul de fata se formeaza ca instructor de yoga, in cadrul Asociatiei Vivens, a carei membra este; a dezvoltat impreuna cu Ovidiu Jumanca programe Health & Wellness, iar una din experientele cele mai placute si innoitoare a fost aceea de a lucra alaturi de echipa Casei Raw.z.  
Mai multe informatii aici.

Inscrieri si informati:

Elena Ungureanu – 0726 466 967, elena24ungureanu@gmail.com

Numarul de locuri este limitat.

Taxa: 793 lei – include sucuri, super foods, ateliere, programul zilnic Yoga SacroGym pentru cele 7 zile ale programului.

Cu drag, 
Echipa Vivens

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails