joi, martie 08, 2012

despre femei

Hei!
Buna joi de dimineata!
Ce bine-i aleasa ziua femeii de 8 martie! N-ai cum sa nu te bucuri de primavara! E atat de proaspata, a sosit de-atat de putina vreme, incat inca ti-e, in sine, sarbatoare :)

Ceea ce va doresc si voua! Sa va sarbatoriti in toata mirabila voastra feminitate! Feminitate care include, dar nu se reduce la:
































Dragele mele frumoase, fragile, puternice, muncitoare, nascatoare, muritoare, imbatranitoare, destepte, ascunse, mi-a amintit de curand duhovnicul meu ca femeia ESTE (prin insasi designul ei :): IUBIRE, BUNATATE si IERTARE. Atat. Tot restul e diversiune :)

Va iubesc!
Una :)

7 comentarii:

  1. O primavara cu lumina in suflet va doresc tuturor!
    M-am emotionat privind imaginile selectate de tine, Una.Am vazut femeia puternica, femeia sensibila, femeia luptatoare,femeia empatica...femeia=iubire=viata

    Nicoleta

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Andreea!
    Iti doresc sa renasti la fel ca o primavara si sa ne incanti pe noi toti cu frumusetea firii tale si cu mare ta vointa de a face lucruri minunate!
    Cu drag,
    Cristina

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi Ani Femeio!
    Chiar aseara am recitit poemul lui Maya Angelou, And Still I Rise :)
    Esti o femeie puternica si vei deveni din ce in ce mai :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe fotografii!
    Inca un milion si tot nu ar putea defini in intregime femeia.
    O zi frumoasa,
    Irena
    P.S. Vezi ca discriminezi femeia nenascatoare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara SUFLETE!
    Mariana sunt si din cele ce scriu iti vei aminti de mine. A trecut mult timp de cand nu am mai trecut pe blogul tau si mi-au dat lacrimile citind postarea ta de "adio". Pentru ca nu pot uita ca intr-un moment al vietii mele cand o drama imensa ma atinsese, rugandu-ma la Dumnezeu sa-mi scoata oamenii potriviti in cale , am ajuns prin Anisoara la tine. Si nu pot uita cu cata daruire m-ai invatat si m-ai consiliat de cum sa-mi hranesc barbatul in acea perioada, si cum incercai retete pt mic dejun ca sa am ce sa-i dau fara gluten la mic dejun, si cum zambetul tau frumos imi dadea speranta. Luni intregi mi-ai fost sprijin si mi-ai deschis, ne-ai deschis ochii catre o lume noua. Nu cred ca ti-am multumit niciodata cu adevarat si nici nu cred ca ai inteles vreodata ca ai fost ca un inger uman atunci pentru noi.Iti multumesc inca o data acum, aici in locul asta atat de drag tie. Esti si ramai pentru mine un exemplu de daruire, de ceea ce inseamna sa faci ceva cu dragoste si pasiune, ce inseamna sa te daruiesti cu bucurie. Te imbratisez cu toata recunostinta si dragostea mea! Sper sa primesti infinit mai mult decat ai daruit, si ai daruit enorm!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi multi ani celei mai minunate femei din toata umila mea viata!Cuvintele sunt prea sarace pt.a putea exprima tot ceea ce ai scos la iveala din interiorul fiecarei persoane.you"re awesome...

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am destule si frumoase cuvinte sa-ti multumesc pentru ochii, zambetul, umarul si vorba ta.
    Rad si plang si te iubesc.
    Nina

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails