miercuri, februarie 03, 2010

Richard Gordon - Quantum Touch

sau...
Daca-i Marti, e film.

Iertati-ma-ti! Am fost disparuta-n misiune pret de doua zile-ntregi. Gata, c-avem treaba! 

Iar am vazut un seminar de mi-a zburat somnu', mi-a facut ochii cat cepele, m-a ridicat in coate, apoi in sezut, apoi de-a dreptul in picioare; in picioare si metoforic si literal. 
Richard Gordon e un domn de care n-auzisem un cuvant pana acum. Am intalnit acest seminar, intamplator asa cum se "intampla" toate marile intalniri. Mi-am ridicat corpul gripat de pe perna si am incercat incercarile pe care le propune domnia sa. Si, cu cata bucurie am confirmat ceea ce pe dinauntru stiam deja: functioneaza!
O asa gaselnita, incat iar mi-am gasit de treaba: taie filmul, imparte-l in bucatele, incarca-le pe youtube... ehh, un intreg travaliu. Da' musai de aratat lumii largi ast film. Deschid, prin urmare, seria Richard Gordon (sunt, in total, cam 5 ore de seminar; in seara asta postam ceva peste o ora); dupa ce vei fi vazut filmul, deschid lista de inscrieri la grupul de Quantum Touch Practice :-). Mai in gluma, mai in serios...

Richard Gordon - Quantum Touch

Partea 1



Partea 2



Partea 3



Partea 4



Partea 5



Partea 6



Partea 7



Partea 8

3 comentarii:

  1. Hei, Cristin! Drept e, mare pacat. Lucru la asta; nici nu sti cum intr-o zi: hop, ne trezim cu traducerea pe ecran :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai poate fi vizionat pe youtube... crezi ca il poti incarca pe http://www.mediafire.com ? apoi sa ne spui linkul aici sau (si) pe mail? tinarasinelinistita@yahoo.com
    mulumesc :*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails