vineri, mai 14, 2010

Charlie Abel - How to build muscle on the raw food diet


sau...
Patratelele de pe abdomenul de sectant Rawdu

Ti-am spus povestea lui Rawdu? Pai sigur ca nu ti-am spus-o pentru ca n-o stiu nici eu... Radu era iubitul Amandinei Mono-Bi-Triscuit, sectanta a veche si draga care ne-a adus pe cap tot familionul dumisale fermecator. Buuuun.... Spre deosebire de moldovianul meu cel disparut dintre noi, care a pus muschiu' inaintea vietii insesi si haina inaintea corpului in sine, Radu a deslusit ordinea firesca a lucrurilor si s-a facut Rawdu. C-asa a vrut muschii lui cei curajosi.

Acum, Rawdu e pe cale sa afle de la un domn, Charlie Abel, cum de fac patratelele pe abdomenul cel de sectant, intr-un filmulet de o ora (in engleza).



Pentru Rawzii cei sectanti, alti olimpico-atleto-practicanto-vorbitori si scriitori despre mirabile performante atletice rawz, sunt:
Tim VanOrden, Bob Meionsk, Suzanna Strachan, James Southwood, Alexei Yashin (convertit :-) de catre Carol Alt), Joel Fuhrman, si, desigur Brendan Brazier, a carui carte: "Thrive: A guide to optimal health and performance through plant-based whole foods" e o achizitie/descarcare utila.

2 comentarii:

  1. Stii ca esti extraordinara?
    Exact ce-mi trebuia sa-l conving pe al meu sa devina raw :).El e maniac cu sala si sportul in general.Fingers crossed!Poate o merge.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amandina.Biscu'16 mai 2010 la 11:05

    Andreeaaaaa!!!! Sarumanaaaaaaaaa!!!! Patrawtelele lu' Rawdu s-au linistit. :D
    Te tzuc apasat si cu drawg pe obrawjori! Muah!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails