joi, mai 13, 2010

Bruce Lipton si minunatele sale descoperiri


sau...

Despre viata sociala a unei celule
[de Mihaela Cristian]


Doamnelor, domnisoarelor, stimati domni! Am onoarea va vi-l prezint pe unul din cei mai dementiali cercetatori (si descoperitori :P ) ai zilelor noastre: Bruce Lipton!

Au trecut aproape doi ani de cand am vazut primul documentar cu dansul, dar sincer nu pot sa spun ca am mai intalnit un altul care sa-i depaseasca talentul pedagogic. E totalmente fascinant. N-as fi crezut vreodata ca as putea urmarii o prelegere de peste doua ore despre genetica si biologie celulara cu sufetul la gura, absorbind fiecare cuvintel si la final sa pot afirma cat se poate de sincer: CHIAR AM INTELES!!

Nu vei regreta deloc cele doua ore si jumatate ale acestui film. Cu siguranta vei dori sa-l arati tuturor prietenilor tai si chiar sa-l vizionezi impreuna cu ei in ziua urmatoare. Eu asa am facut! M-am uitat 3 zile la rand la el .. deja invatasem "replicile" pe de rost :-D

Ce demonstreaza acest minunat domn? Ca viata e intr-adevar roz! Si tot ce trebuie sa faci in cazul in care nu simti asta pe propria piele e sa schimbi perechea de “ochelari” cu care privesti lumea.

*multumim Fymaaa pentru subtitrare





Love! RawzBonbon!

8 comentarii:

  1. Bestial daca ati reusit sa traduceti! Cat mai multe filme cu traduceri ca e mai usor sa convingem sectanti care nu stiu engleza.
    Abia astept sambata sa-l vizionez!
    Mari

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne-ar placea :D .. dar nu noi meritam multumirile pentru traducerea acestui film. Fymaaa.blogspot.com (aka Iesirea din Matrix) e responsabil. Ii multumim dara inca o data.

    Sunt atat de multe filme minunate, revelatoare si "aducatoare aminte" care isi asteapta subtitrarea pentru sectantul-roman-nevorbitor-de-limbi-straine .. muuulteeeee multeeee!

    Se baga cineva la tradus? :-)

    Loooooooove!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vizionat! Placut! Pus in aplicare!(acesta e scopul) :) Va multumesc pentru film! A sosit la momentul potrivit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei Andra! .. si cat de simplu si frumos e totul asa-i? :-))

    Draga Anonim, nici acu' nu-l vezi? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai este simplu! Noi facem sa fie totul complicat! Dar e asa de simplu! Ceea ce concluzioneaza Bruce Lipton suna cam asa: Priveste partea plina a paharului si vei trai mult si bine! Intreaga filosofie de viata a bunicii mele se bazeaza pe aceasta expresie. Apropo are 82 de ani, isi poarta singura de grija si inca este o persoana activa din punct de vedere fizic si mental.

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am avut rabdare sa ma uit.E prea tarziu,dar cu prima ocazie il vizionez.Viata poate fi roz,dar nu depinde numai de tine.Cat de roz i se pare unui african care se trezeste cu arma la tampla,doar pentru ca un altul vrea sa-i ia painea? E doar un exemplu. Pana nu-l vizionez,nu mai zic nimic.
    Salutari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei, Oana R!
    Da tu duoamna... razvratirea, nervii aia marii is primul pas al trezirii. Aaaaaaaaaaa, si pentru a intelege unde-i frumosul in africanu' cu ganu' vei avea (cred) placerea sa vezi/auzi cateva zeci de ore Abraham-Hicks. Si/sau iti va placea ce citesti aici: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/03/poveste-de-amintit-copiii.html
    Love in raw.z!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails