duminică, februarie 07, 2010

Omul cel mai dependent de nicotina pe care il cunosc


Asa se intituleaza primul capitol al cartii lui Allen Carr: In sfarsit, nefumator - Metoda usoara. Omul este, desigur, chiar domnia sa. Hmmm, acelasi sistem de functionare al dependentelor astora, asa-i? Dependenta de mancare gatita, dependenta de tutun. Daca azi e ziua cand ai hotarat sa afli cum e cu (aceasta) dependenta ta, vei dori sa asculti, mai intai: Cuvant introductiv si/sau Introducere.

In sfarsit, nefumator
Metoda usoara a lui Allen Carr
Capitolul 1: Omult cel mai dependent de nicotina pe care-l cunosc

9 comentarii:

  1. M-ai innebunit cu Jonny Deep...lulustoica

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Lulu Stoica! Hmmm, esti de ceva vreme cu noi, stiu eu. Lui Deep ii raman recunoscatoare pentru primul tau comentariu, dara :-)). Te-am innebunit de bine sau te-am innebunit de rau?!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...de bine...de foarte bine...sper sa nu ma reapuc de fumat :D lulu

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, Lulu! Ooops! Sa sti ca-l scot de pe micile ecrane, daca asa stam! Sa sti! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. nu, nu, nu...te rooooog :)lulu

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga Andreea,
    Am ajuns pe blogul tau de pe un blog raw, si primul lucru care m-a tentat a fost sa deschid si sa ascult capitolul 6, "In sfarsit nefumator"(acolo mi s-a deschis blogul tau). Am fost fascinata de felul tau de a citi,avand un fundal muzical superb si acele flori minunate! Am inceput sa te ascult si o liniste aproape divina imi picura din casti.Dar pe masura ce avansa lectura pofta de a-mi aprinde o tigara era tot mai pregnanta, tot mai chinuitoare, ma zgaria pe creier ideea de a-mi aprinde o tigara, chiar daca atunci cand am inceput sa te ascult nici nu intentionam sa o fac in perspectiva apropiata. Sa nu ma intelegi gresit, daca ai fi citit despre orice altceva, as fi fost in stare, la modul in care citesti, sa stau in fata caculatorului pana cand as fi intepenit! Asa ca dupa primele 2 parti, fuguta in bucatarie, mi-am luat doza de nicotina si inapoi sa mai ascult. Iacata-ma ascultand capitolul 1!
    Asa! Acum, intrebarea! Citind comentariile, impresia mea a fost ca nu ai reusit, folosind aceasta metoda sa te lasi de fumat. Sau, ai reusit?
    Daca da, te felicit, daca nu, iti urez succes! Carmen

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei, Carmen!
    Na c-am primit si primul tau comentariu :-). Hi, hi, hi! Pai ne spune nenea Carr ca vom avea diverse stari pe masura lecturii. Si eu am pofta de-o tigara in mijlocul inregistrarii. Nu m-am lasat INCA de fumat pentru ca n-am terminat INCA de citit cartea. Sau asa imi spun :-). Da' am avut deunazi o experienta sublima: prietena-mi Miha, m-a scos in targ la o ceainarie frumoasa; de nefumatori!!!! A fost prima data in ultimii 15 ani cand am sezut ore intregi la masa in carciuma fara sa fumez. Incredibil!!!! dupa panica de inceput, dupa ratarea gestului de a-mi arunca pachetul de tigari pe masa, dupa ceva vreme, AM UITAT COMPLET DE FUMAT. ?!???!!!!
    Love!

    RăspundețiȘtergere
  8. Hei, Andreea! Ce prompta esti!
    Eu, intre timp m-am mai "plimbat" pe aici pe la tine prim batatura, mi-am descarcat cartea ( ai undeva o trimitere, nici nu mai stiu unde), dar este atat de "alb-negru", atat de putin tentant comparativ cu lectura ta on-line! Si apoi, eu cand citesc pentru mine, m-am obisnuit cu cititul viteza, ceea ce nu se poate compara cu ascultatul lecturii tale. Sun putin dezorientata pentru ca nu am reusit inca, dar insist si persist, sa gasesc capitolel in ordinea lor fireasca, de la introducere la finalul glorios.
    Iti multumesc pentru incurajare!
    Te pup si mai vin pe la tine sa "termin de citit cartea lui Carr" (in lectura ta desigur).
    Carmen

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei, Carmen!
    Buna constatarea ta; si de folos. Am sa urganizez capitolele intr-o ordine lizibila. Credem c-o ascult numai eu... :-)
    Te astept, cu drag, in prag!
    Gand bun!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails