joi, ianuarie 12, 2012

Atelier de relaxare, cu Victor Chirea, sâmbătă, 21 ianuarie, la Casa Raw.z



O zi bună va doresc,
Voi continua seria întâlnirilor de Relaxare. Mai jos puteți găsi câteva detalii despre ce vom face.

Probabil că nu de puține ori v-ați simțit corpul tensionat poate în zona gâtului sau a spatelui de la statul prea mult pe scaun în fața calculatorului sau de la condus sau poate de la gândurile nenumărate și alte griji care nu vă dau pace poate nici măcar noaptea. Mediul în care trăim ne învață cu ușurință cum să ne stresăm și din păcate mulți dintre noi petrecem din ce în ce mai mult timp în această stare tensionată, nenaturală pentru noi.

De aceea va propun să experimentăm împreună relaxarea. Scopul este de a oferi odihnă, liniște, calm, o eliberare a tensiunii mentale, a grijilor și a stresului, dar în același timp o creștere a tonicității și a optimismului, o stare generală bună și de echilibru. Acum va fi un prim pas; în timp, dacă exersați relaxarea, veți putea atinge cât mai multe din aceste lucruri și să le mențineți cât mai mult în viața voastră.
Voi folosi imageria dirijată combinată cu tehnici simple de respirație și sugestii pozitive. Va fi timp și pentru împărtășirea experienței, fiind încurajată implicarea activă a participanților. În limita timpului disponibil pot fi oferite câteva detalii teoretice despre ce este o Relaxare și, de ce nu, o tehnică simplă pe care o putem aplica atunci când avem nevoie să ne liniștim. 

Întâlnirea va fi Sâmbătă, 21 ianuarie între orele 16-19. Vă rog să veniți cu cel puțin 10 minute înainte pentru a putea începe la timp și să aveți la voi și ceva pentru notat. De asemenea o ținută mai lejeră va facilita procesul de relaxare.
Locația este la Casa Raw.z ( Str. Elena Cuza nr. 8 ) un loc plin de optimism și voie buna.
Prețul este de 40 lei (30 lei pentru cei care au mai participat la un Atelier de relaxare).
Facilitatorul este Victor Chirea – câteva lucruri despre el veți găsi aici

Numărul de participanți este limitat la 12 persoane.
Pentru a vă asigura participarea vă puteți înscrie la Andreea Pomana de la Casa Rawz: 0731.372.305 sau andreea@rawz.ro

5 comentarii:

  1. Buna Una!

    Scriu foarte off-topic dar am nevoie de ajutor.
    Ti-am mai scris prin mai cand m-am apucat de raw (aveam chistu ala mare de care am scapat:) si am tinut-o pe raw de atunci(acum pe la 70% ca e mai greu iarna pt mine...cel putin cat e frig).
    De 2 luni imi cade parul ingrozitor( cred k am ramas cu 50% din ce aveam si aveam un par tare fain...cu fir lucios si gros....acum e subtire...ca de bebelus....)...nu stiu de la ce e!! Fie de la faptul k nu am reusit sa dorm foarte mult semstrul asta(dar nici anu trecut nu dormeam si nu am avut probleme), ca mananc mai putine nuci si seminte( am incercat low fat raw), ca am luat anticonceptionale(dar le-am oprit in iunie...sunt 6 luni....), detox(mananc foarte multe fructe si am citit k sunt puternic detoxifiante)..?

    O sa il tund pana deasupra umerilor dar nu stiu cat o sa ajute....
    Nu stiu ce sa fac...

    Te pup,
    Alexandra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Alexndra!

      Te aplaud la scena deschisa pentru perseverenta si succesuri! :-)

      Da, problema asta cu parul este una clasica in raw... mai toata lumea buna raw a trecut prin asta; nu te ingrijora prea tare :), trece de la sine.

      Ajuta sa intelegi ce se intampla si asta este: corpul tau se innoieste (intinerereste, formeaza noi celule) si parul tau... la fel.

      Noua, celorlalti ne-a crescut alt par, unul si mai bogat si mai lucios, cu firul si mai gros :)
      Dar, intr-adevar, poti experimenta un numar de luni (3-6 din cate stiu eu) in care parul prost paraseste capul bun.

      Sunt cateva lucruri care ajuta: multe frunze verzi de multe feluri si in cantitati mari, MSM, periajul de 100 de ori al scalpului, tinctura de ardei iute.

      Da' ce trebuie sa se intample... tot se intampla.
      Important e sa sti ca nu e ceva in neregula cu tine, ca toti am trecut prin asta si ca trece!

      Love!
      Una :-)

      Ștergere
  2. Multumesc si eu de raspuns, draga Una.
    Din iunie am inceput si eu viata raw, impinsa de la spate de tiroidism.6 saptamani am mancat doar raw, ca apoi sa dau un pic inapoi si sa manac si gatit (50 %). De ceva timp am constatat ca la fiecare spalare ma paraseste ceva cantitate par, lucru ce ma cam speria...dar intrebarea Alexandrei si raspunsul tau m-au mai linistit, cu atat mai mult cu cat detoxul a inceput. Multumesc mult pentru toate gandurile& sentimentele & informatiile pe care ni le impartasesti. Domnul sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails