sâmbătă, ianuarie 14, 2012

angajari la raw.z

dragii miei, va anunt cu bucurie ca, effective immediately,  la raw.z, ne deschidem portile sa primim alaturea colegi noi; vino alaturea de cu noi, cei vechi :-) sa facem lumea mai frumoasa si mai sanatoasa in fiecare zi !

sunt cateva job-uri deschise la raw.z: unul de bucatar, unul de ajutor de bucatar, unul de ospatar, unul de vanzator in marile magazine raw.z :-).

principiul de angajare este simplu, invatat de mine, Una :-) de la primul meu sef head hunter :-): "hire for attitude and train for skills!" (adica angajeaza-i pe-aia buni la suflet si-nvata-i tu ce trebuie sa stie).

Acum, nu ne suparam daca esti deja maestru bucatar indragostit de raw, fie si numai la tine in bucatarie.

Apreciem daca, vanzator sau ne-vanzator fiind, ti-ai petrecut ultimele luni din viata citind despre ierburile si magiile noastre.

Ne bucuram daca vrei sa te faci un ospatar care le va povesti oaspetilor nostri cum sa-si incolteasca singuri semintele, cum sa-si prepare popcorn de conopida la el in bucatarie, cum sa-si faca pesto de busuioc. Si de ce :-).


Daca vrei sa ni te alaturi, scrie-mi, te rog la unaculuna@gmail.com. Nu uita sa-mi atasezi un CV.

Love!
Una :-)

23 de comentarii:

  1. Ce mi-ar fi placut!! Dar sunt cam departe!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Mihaela!

      Cat de departe esti? Am prieteni pe care ii ajut sa deschida locatii similare prin tara :-)

      Ștergere
    2. Io îs di prin Moineşti di pi lângă Bacău (am văzut că-ţi place să mai foloseşti "moldovenisme" din când în când şi asta îmi place la tine)! Slabe speranţe!

      Ștergere
  2. Eu nu sunt deloc departe, dar sunt student in anul I, nu stiu cat de calificat as fi sa fac asta...si nu mi-am petrecut ultimele luni din viata citind blogul vostru, ci ultima saptamana, everyday...si v-am gasit prin Mike Adams, cautand mai multe despre Chlorella si Spirulina :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, JohnesM!
      Ce tare! Ne-ai gasit pe noi plecand de la Mike Adams... nu poate decat sa ne foarte flateze... caci logica firii ar zice ca-l gasesti pe Adams pornind de la noi... bucuroasa sa fiu destinatia via Adams! :-)
      Pai, manifesta-ti intentiile pe e-mail!
      Love!

      Ștergere
  3. Of, Andreea! Bucuresti-ul acesta! :( De cand tot caut ceva in domeniu, dar provincia ma mananca :) Sper sa gasesti oameni pe sufletul tau. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Gia!
      Scrie-ne din ce oras esti; poate ca se pregateste ceva si pe la voi (am 4 prieteni care vor sa deschida raw places in 4 orase :-)
      Love!
      Una :-)

      Ștergere
    2. Buna Andreea,
      Este si Bacaul pe lista voastra? ne-am bucura foarte tare ... :)

      Ștergere
    3. ziua buna!draga Una,recunosc ca mi-ar fi placut sa fac parte din colectivul vostru.din pacate nu am cum pt ca sint din Brasov.multi pupici.

      Ștergere
  4. Buna ANDREEA,sint din Reghin,mi-ar placea sa cunosc persoane din zona aceasta,mai ales ca sint la inceput de drum,mi-ar place sa colaborez ,mi-ar prinde foarte bine si nu mai zic..MI-AR PLACE SA LUCREZ IN ACEST DOMENIU...CARE MA INCINTA!!!Te rog sa ma ai in vedere!Iti multumesc!Ozi minunata!adresa mea este foleafloarea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Andreea,eu din pacate sunt in Spania,insa il am pe fiul meu in BucurestiE student ,anul 3 la Politehnica,se descurca la vanzari(a lucrat ca gestionar intr-un depozit in timpul liceului si poate asa alaturi de voi ar lasa si el pizza si shaorma.Ce zici,incercam?
    Un salut din Spania,
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu sunt foarte interesata de domeniu. Ceva planuri pentru Cluj? :D
    Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sint din Cluj si sint interesata.. in primul rind de mincare si apoi de colaborare :) dar cred ca cele 2 merg bine impreuna - vreau sa invat sa gatesc raw. Deocamdata sint vegetariana si multi dintre prietenii mei la fel, dar am incercat raw si am citit despre.

      Ștergere
  7. Vrei un domeniu si un hosting gratuit pentru blogul tau ? Intra in concurs : http://spatiumuzical.com/concurs-spatiumuzical-com-castiga-domenii-si-hosting-pentru-site-ul-tau/

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna! Ma numesc Eliza si sunt disperata. Ma lupt cu o candidoza vaginala recurenta de aproximativ 3 ani. Nu stiu ce sa mai fac am incercat absolut orice medicament care nu face decat sa actioneze pe moment. In acceasi perioada cand au aparut simptomele candidozei mi-a iesit o eczema in zona gatului careia nu i-am dat importanta pentru ca, conform unei doamne doctor,"nu e nimic important e doar o iritatie". Dar a inceput sa se extina cu timpul si acum imi provoaca mancarimi insuportabile; nu mai zic de acnee; nu am avut niciodata probleme cu acneea, dar in ultimul timp am ajuns sa evit iesirea din casa. Va rog dati-mi un sfat sunt absolut disperata. Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Eliza,

      eu vreau doar sa-ti spun ca am observat faptul ca tenul meu s-a curatat si a arata impecabil cand consumam in fiecare dimineata un pahar mare de suc de morcov si mar. Nu sunt raw in totalitate desi incerc sa mananc cat mai sanatos. Sper sa te ajute.
      Ioana

      Ștergere
    2. Degustatori nu angajati??? Cred ca m-as pricepe de minune!! :)

      Manuela

      Ștergere
    3. Candida da inapoi cand renunti la dulciuri cu zahar procesate, chipsuri si alte procesate din comert si prajeli. Incercat si efectul este garantat.
      Si un tratament foarte bun homeopat:
      http://forum.romedic.ro/prod/Tratamentul_homeopatic_%C3%AEn_candidoz%C4%83__030641.html

      Ștergere
    4. si acneea cedeaza la hrana vegana si in special raw. incearca ca cel putin o luna sa renunti la produse animale si zahar. o sa fie greu dar nu imposibil. vei vedea o imbunatatire semnificativa a sanatatii

      Ștergere
    5. oups am uitat sa mentionez ca mananc raw vegan in jur de 70-80% (banuiesc- o masa gatita pe zi) din septembrie anul trecut...eliza

      Ștergere
    6. Va multumesc foarte mult pentru sfaturi! Am uitat sa mentionez ca am renuntat si la zahar procesat si faina alba (mai sunt cateodata mici scapari in special cand ajung acasa la parintii mei, deoarece ei nu sunt obisnuiti cu acest stil de hrana si sunt mereu cu gura pe mine :p dar eu tot ii iubesc pentru ca stiu ca imi vor binele si aceasta alimentatie este ceva "prea mult" pentru ei :D) sunt acasa de aproape 3 saptamani si starea mea de spirit s-a imbunatatit considerabil, sunt mai vesela nu mai imi este rusine sa ies din casa, rad mereu si asta le-o datorez in special lor :)

      Ștergere
  9. Sibiul e cumva pe lista noilor raw places? ar fi super!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut, ar fi si Iasi pe lista voastra?

    numai bine,
    Natalia

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails