marți, noiembrie 22, 2011

Un raw.z nou - nout, cadou de ziua mea :)

Dragii mei,

Am a va da cateva vesti:

1. Saptamana asta, incepand de maine miercuri 23 noiembrie pana marti 29 noiembrie, casa raw.z va fi inchisa publicului larg :)

2. Magazinul on-line va functiona in tot acest timp fara intrerupere

Asta inseamna ca, de ziua mea, joi, pe 24 noiembrie nu voi petrece seara de film cu voi... pentru ca o voi petrece cu echipa raw.z imi face un mare cadou de ziua mea:

3. Reamenajam casa raw.z intr-o noua forma, mai calda, mai prietenoasa, mai intima, mai bine organizata, mai gata sa te gazduiasa

4. Lansam un nou menu a la carte, menu mult mai abundent in salate delicioase, supe si feluri principale fresh-made

5. Miercuri, pe 30 noiembrie, sarbatorim impreuna ziua Sfantului Andrei la raw.z, intr-un party la care toti Andreii si Andreele primesc un desert din partea casei

Detalii despre Andreeasca in curand!

Va asteptam cu drag la o re-deschidere a raw.z, incepand cu marti, 29 noiembrie. 

Love!

Una :-)

11 comentarii:

  1. daca reamenajati inseamna ca nu va mai mutati la universitate ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, Unuto! Tot nu te-ai lecuit de inconstanta si neseriozitatea care te-au consacrat? Bate-le-ar nevoia de promisiuni, angajamente si programari!

    RăspundețiȘtergere
  3. andreea, mucho des bessos iti trimit :))

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani(La multa viata in anii) in (din) CASA/CASELE RAW.Z!

    Aveti incluse in meniu TRUFELE CIOCOLATOASE ale Irinucai(sportychoco) cu care va aflati in parteneriat :p?-astea da bomboane de servit:p..am pregatit si un material-RAW PUB- de trezire a apetitului:)
    Am o megaidee pt dvs.(care cred ca va deveni realizabila de-abia la anul in vara) dar v-o prezint face-à-face ,tête-à-tête.
    Am vrut sa va surprind aseara(sper eu placut);am sunat-o pe domnisoara Andreea si nu a raspuns, pesemne ca era forfota mare la "conac":p,ca erati in pregatiri...
    WPD:"Atata timp cat mai putem zambi ,cauza nu-i inca pierduta"-William Shakespeare
    WPD-Wisdom Pink Diamond
    Zambiti chiar si la vicisitudinile vietii!
    si bombonelele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=9WbZzQZjw_I

    RăspundețiȘtergere
  5. Azi, acum, e 24.11.2011. :D

    LA MULTI AAAAAANI!

    siii... multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  6. La Multi Ani!
    Una
    Numai bine iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani Andreea!

    Profit de ocazie ca sa-ti multumesc pentru toate informatiile de pe blog,m-au ajutat foarte mult.Sper ca vei continua sa scrii,o faci foarte bine...

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani draga prietena virtuala! :) din pacate nu sunt din Bccuresti si nu am avut drum pe la voi niciodata, dar imi place ideea de alt fel de restaurant. Acum am si eu o curiozitatea, daca tot mi-ai fost inspiratie in cele sanatoase, ce s-a intamplat cu tine: stresul sau altele au fost faptele care si-au lasat amprenta pe chipul si fizicul tau (mai ales aici)?...poate pozele sunt de vina, si mi se pare mie....intreb doar, nu ma gandi de rau te rog :) Anca

    RăspundețiȘtergere
  9. @ anonim nr 2 de sus:
    Oare te-ai gandit vreodata ca Una are atat de multe ganduri bune si atat de multe idei minunate si atata dorinta de a ajuta in jur incat nu-i sunt suficiente cele 24 de ore „normale” ale zilelor noastre? Doar pentru cata Iubire si Suflet se gasesc in Una ar trebui sa fie zilele mult mai lungi, ca sa le poata impartasi pe indelete.
    Draga anonimule, iti trimit un gand bun, iubire si rabdare, caci doar asa ajungem sa pretuim Totul in jur.

    Una, noi te iubim Exact asa cum esti, si pentru Exact ceea ce faci si iti multumim inzecit, inmiit, infinit! La multi ani!

    Cu mare drag „anonim”, caci te cunosc doar virtual,
    Iulia :)

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani, my darling! Te sun, nu mai ai numarul acela, iti scriu un email, nu raspunzi...noroc ca dau de tine aici. Multa pace, fericire, sanatate, impacare cu tot si toate si de rest ..ce vrei tu!

    RăspundețiȘtergere
  11. La povestea asta cu Iubirea si Sufletul marturisesc ca nu ma gandisem. As fi banuit mai degraba ca nu-i mai ajung orele zilei pentru a se indopa cum se cuvine... Doar cele 30 de kilograme dobandite trebuie asiduu intretinute, daca nu chiar multiplicate.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails