luni, noiembrie 07, 2011

O seară de relaxare, cu Victor Chirea, miercuri 16 noiembrie, la Casa Raw.zDragi prieteni,
Probabil că nu de puține ori v-ați simțit corpul tensionat poate în zona gâtului sau a spatelui de la statul prea mult pe scaun în fața calculatorului sau de la condus sau poate de la gândurile nenumărate și alte griji care nu vă dau pace poate nici măcar noaptea. Mediul în care trăim ne învață cu ușurință cum să ne stresăm și din păcate mulți dintre noi petrecem din ce în ce mai mult timp în această stare tensionată, nenaturală pentru noi.
De aceea va propun să experimentăm împreună relaxarea.
Scopul este de a oferi odihnă, liniște, calm, o eliberare a tensiunii mentale, a grijilor și a stresului, dar în același timp o creștere a tonicității și a optimismului, o stare generală bună și echilibru. Acum va fi un prim pas; în timp, dacă exersați relaxarea, veți putea atinge cât mai multe din aceste lucruri și să le mențineți cât mai mult în viața voastră.
Voi folosi imageria dirijată combinată cu tehnici simple de respirație și sugestii pozitive. Va fi timp și pentru împărtășirea experienței, fiind încurajată implicarea activă a participanților. În limita timpului disponibil pot fi oferite câteva detalii teoretice despre ce este o Relaxare și, de ce nu, o tehnică simplă pe care o putem aplica atunci când avem nevoie să ne liniștim.
Întâlnirea va fi Miercuri, 16 noiembrie între orele 19-21. Vă rog să veniți cu cel puțin 10 minute înainte pentru a putea începe la timp. De asemenea o ținută mai lejeră va facilita procesul de relaxare.
Locația este la Casa Raw.z (Str. Elena Cuza nr. 8 - ) un loc plin de optimism și voie buna.
Prețul este de 30 lei.
Facilitatorul este Victor Chirea – câteva lucruri despre el veți găsi aici

Numărul de participanți este limitat la 12 persoane.
Pentru a vă asigura participarea vă puteți înscrie la Andreea Pomana de la Casa Rawz: 0731.372.305 sau andreea@rawz.roUn comentariu:

  1. Buna seara si complimente pentru toate minunatele realizari. Am invatat multe citind acest blog...e minunat! Sunt vegetariana de trei ani si raw veg de 5 saptamani. Ma simt foarte bine insa uneori balonata si nu stiu de ce. Produsele din magazin sunt livrate doar in tara sau exista posibilitatea de a le achizitiona si cei de peste granita? Locuiesc in Germania si nu stiu in ce marca sau ce furnizor sa am incredere. Stiti ca se iau multe plase pe net. Eu personal fac cumparaturi numai de la ALNATURA magazin destul de mare aici la noi insa din pacate nu au praf de spirulina sau chlorela. Eu le cumpar sub forma de tablete nu capsule. Va rog ajutatima cu un sfat, poate cunoasteti o firma de incredere sau ceva in cazul in care nu livrati si peste granita. Retetele sunt super delicioase, am incercat deja destule si continui pt ca stiti cum e, creaza dependenta. Multumesc anticipat pentru raspuns. Sanatate tuturor.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails