vineri, mai 07, 2010

Anunt important pentru superfood-isti :-)


Hei!

Am una bucata veste buna si una bucata veste excelenta :-).

1. Vestea buna este ca in mai putin de doua saptamani vom avea din nou: spirulina, chlorella si camu-camu :-))))). Da, am fost diplomata... Ne-ati chelit de spirulina, chlorella si camu-camu. Si va foarte aplaud pentru asta!!!! Cool! Nici nu ma gandeam cata micro-alga incape in burta de sectant. No, in doua saptamani vom reface stocurile :-); puteti comanda si, pana atunci, va marcam negresit in "lista de asteptare". Hi, hi, hi! Chiar va felicit! Lista de asteptare pentru spirulina si chlorella! Plecaciune!
2. Vestea cea excelenta este ca, tot in doua saptamani, lista de superfoods se imbogateste cu urmatoarele alimente / superalimente la urmatoarele preturi (foarte aproximate) per 100g:
  • Aloe Vera Suc Organic, Raw ~ 14 RON/100ml
  • Alune de padure Organice, Raw ~ 7 RON/100g
  • Alune Pecan Organice, Raw ~ 13 RON/100g
  • Caju Organic ~ 7 RON/100g
  • Dong Quai Organic, Raw ~ 40 RON/100g
  • Granola Organica, Raw ~ 4 RON/100g
  • He Show Wu Organic, Raw ~ 40 RON/100g
  • Kelp (alge) Powder Organic, Raw ~ 11 RON/100g
  • Masline Peruviene Organice, Raw ~ 8 RON/100g
  • Migdale Organice, Raw ~ 7 RON/100g
  • Muguri de pin (pinenuts) Organici Raw ~ 19 RON/100g
  • Noni Juice Organic, Raw ~ 17 RON/100ml
  • Nuci Braziliene Organice, Raw ~ 6 RON/100g
  • Rodhiola Rosea Organica, Raw ~ 41 RON/100g
  • Rosii Organice, Uscate la Soare :-))) ~ 7 RON/100g
  • Tahini Dark Organic, Raw ~ 8 RON/100g
  • Tahini Alb Light Organic, Raw ~ 8 RON/100g
  • Ulei de canepa Orcanica, Raw ~ 13 RON/100ml
  • Ulei de in Organic, Raw ~ 14 RON/100ml
Toate cele anuntate sunt cele mai cele, mai cele, mai cele produse de pe intreaga fata a pamantului; nu sunt ieftine comparativ cu mancarea "normala" ha, ha, ha! Dar, sunt realmente la un super-pret comparativ cu orice tara europeana in care exista... Miha, te foarte, foarte, foarte felicit!
3. Aaaaaa, cea de-a treia veste este ca Miha lucra acum la tocmirea unei surse de nuci si seminte crude (migdale, caju, braziliene, floarea soarelui, etc) si fructe uscate non-organice dar ieftine cat se poate; ii tin pumnii! Uleiurile cred ca le-a tocmit deja :-))

Love in rawz!

20 de comentarii:

  1. :-))))))))))))

    Blogaritele :-))) mele preferate de pe toata fata pamantului: Cristina Petrica (care mi-a "livrat" :-) cea mai cea henna si cel mai cel sapun :-) si Ina Tudoran (da' nici nu stiu ce sa spui ca-mi livrezi tu, Ina draga); ne-au scris ele frumos.

    Love!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow!Super super veste!De abia astept!!Super mega felicitari!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Of, de cand asteptam rosiile astea uscate la soare...si organice pe deasupra. Oare caju-ul este neprocesat peste o anumita temperatura?

    RăspundețiȘtergere
  4. Hey!am primit paketul :) :)(ieri),merci mult si de surprize..sunt mare consumatoare de seminte de canepa ,doar k mai am un stoc mare de ciripit, oricum ale tale au fost mai bune :). Stii cam ce doze ar trebui sa iau de MSM(am citit k vreo 3 grame pe zi..oricum surplusul de elimina) si maca? Felicitari si multe ganduri bune(de la mine)!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun, bun, da' de deschiderea magazinului fizic nu mai zici nimic? Pe rawz.ro scrie 10 mai, si numai maine nu-i poimaine :)

    Si, bineinteles, felicitari pentru... aaa... pentru tot :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Azi am facut o prajitura raw cu cacao de la tine. Minunata! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Oauuu ce veste buna!!!! Ma duc sa-mi numar banutii :))))
    Va pup! Dani

    RăspundețiȘtergere
  8. Hei, Rossana! Hei, Simona!

    Hai sa vi le parasc pe aiste doua frumoase surori care locuiesc la o aruncatura de bat de locul in care avem sa deschidem "cartierul general" rawz si raw :-))): luna asta si-au cheltuit toti banii de cosmetice, haine si zorzoane pe superfoods :-))) le-am livrat la 12.00 noaptea, ca marele traficant de alchimii ce ma gasesc. Si de-atunci nu mai dau nici o veste... sunteti high?!?

    Ok, dosesc cele 5 cutii ale voastre pentru noile superfoods. Bine?

    Love in rawz & clawz to you :-)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Hei, Gabi!

    Da' de masline nu zici nimic? :-))))

    Intrebarea despre caju face inconjurul lumii as we speak si isi va gasi raspunsul "certificat" in curand; la curandul ala, vom si anunta de care ii. Bine!

    Bre, cum merge camu-camu?

    Love & psyllium!

    RăspundețiȘtergere
  10. Hei, Elena!

    High, on superfoods, 'ai? Eeehhh, are sa te tina o luna-doua :-))) Mie mi se pare ca n-am mai mancat de cand eram mica :-)))

    Pai, eu m-am bagat pe o doza mai serioasa de MSM (adica iau cam 8g/zi); il amestec in vreo 700ml apa + multa lamaie (caci e bine sa-l iei in prezenta vitaminei C naturale si camu-camu nu mai avem caci l-a lichidat Gabi :-))); 8g/zi e recomandarea lui Wolfe; da' asta e cam extremist, asa ca citeste si tu si ia decizia proprie. Eu beau limonado-MSMul meu pe parcursul intregii zile.

    Maca iau 5-10g/zi, dupa dispozitie... la inceput am luat 10 mereu caci am o tiroida fosta lenesa, actuala campioana :-). Nu te lua insa dupa mine, fa-ti temele tale. Bine?

    RăspundețiȘtergere
  11. Hei, Gec!

    Bucuroasa de vesti din parte-ti! Mai, mai, mai, care 10 mai, ca-l intentionam pe 10 aprilie... ai citit tu in diagonala :-))) 10 aprilie era data la care voiam sa deschidem magazinul on-line, la cel fizic nici nu indrazneam sa visam...

    Da' uite-asa avem noi (si aveti voi) stea, si il pornim si pe cel fizic care va fi a mai minunatie de cartier general raw & rawz de nu ne vine nici noua sa credem cat de frumos si de plenar il pornim.

    Numa' nu ne grabi caci nu putem presa astrele sa se invarta altfel decat o fac :-))) Vine, vine!

    RăspundețiȘtergere
  12. Hei, Sideris!

    Eu ieri m-am spalat cu sapunul de la tine :-). Si-mi fosneste parul de curatenie si prospetime :-). Asta da curgere de energii prin universul asta interconectat. Asa-i?

    Cu dragoste, gand bun, ploaie si zambet,
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Hei, Dani!

    Nu-i mai numara mai duoamna; las-o boalei de numaratoare; banii chiar vin singuri-singurei :-) si, sigur, tot asa si pleaca...

    Love!

    Aaaa, l-ai spirulinizat pe Matei?

    RăspundețiȘtergere
  14. Hei Una, da am inceput sa iau spirulina, cate 5 gr/zi dar de azi, adica dupa 3 zile, trec la doza de om serios ce ma aflu si am sa iau cate 10gr. Astept efectele, mai ales energia, ca am maaareee nevoie de ea!!! Intr-adevar are un gust memorabil :))))) eu am luat doar cu apa; lingurita de praf in gurita si apoi muuultaaaaa apa (brrrr!). Nu stiu cum sa le dau alor mei ca m-au vazut pe mine cum ma strambam in toate felurile si au fugit care cum a putut :)
    Gasesc eu o solutie.....
    Lui Matei sa-i presar asa un varf de cutit in mancare???!!!??? Zi tu inteleapto!!!:))))

    Love, Dani

    RăspundețiȘtergere
  15. Hei, Dani!

    Da' de ce te chinui asa mai duoamna? De ce o iei ca pe un medicament? Stim doar ca e importante si sentimentele :-))) pe care le ai atunci cand ingerezi ceva... Ia lasa mataluta lenea si fa o beutura care sa-ti placa!!! Mai sperii si cetatenii cu grimasele tale...

    Apoi: e oricum mai bine s-o iei lichida... se absoarbe mai repede.

    Apoi: de la spirulina n-o sa te apuce niciodata valuri de energie sensibila... dimpotriva. Spirulina are alte ratiuni. Energia te ia de cap de la de la altele: maca, guarana, cacao, etc.

    Lui Matei, sigur, incearca sa-i presari peste mancare sa te lamuresti daca-i place... poti avea surprize; daca nu-i place... ai stricat mancarea si spirulina si incercam altceva :-)

    Shalom!

    RăspundețiȘtergere
  16. Heh da chiar citisem 10 mai, acu vaz mai bini ca era 10 aprilie, uite cum ne pacalesc simturile si gandirea si ne arata ce vrem noi sa credem :)

    Mai asteptam :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Hei, Gec!

    Auzi, asta-i un Jack romanesc? Ar fi deosebit de cul!

    Treaba e ca azi am tocmit ditamai casoaia... cre'ca va trebui sa importam toata productia de la ecuator ca s-o umplem. Ar fi bine sa-ti fie taaaareee foame!

    Love!

    RăspundețiȘtergere
  18. Hei!
    Eu am fost plecata in week-end.Am revenit ieri.Ti-am scris pe mail de primul meu smoothie spirulina-chlorella.Chiar suntem high on superfoods.Papam de toate si mai putin decat de obicei si ne simtim foarte bine.
    Unde la o aruncatura de bat?Iti dai seama ca vin sa stau pe capul tau :D
    Te pupam

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails