miercuri, martie 03, 2010

Mancarea Conteaza [Food Matters]


Ei bine, iaca! Atata te-ai plans ca nu merge bine, ca are sonorul defazat, ca se blocheaza. Iar am bucatit, ciopartit, crosetat... pana am suit acest documentar pe youtube.
Surpriza? Vrei o surpriza? Na! Are subtitrare in roamana :-). L-am recoltat de pe iesirea din matrix, loc unde gasiti sute (literalmente) de documentare interesante.
Acesta este primul documentar raw pe care l-am vazut. Auz ca functioneaza si la sceptici, batrani si science freacks (obsedati, sanchi, de stiinta; m-am facut cuminte... m-au certat despre cuvintele in engleza, m-au impresionat cu mame batrane si vorbitoare de limbi slavone, iaca!).

Musai, musai, musai de vazut. Posteaza-ti si parintii in fata micului ecran!

Mancarea Conteaza [Food Matters]

Partea 1/8


Partea 2/8


Partea 3/8


Partea 4/8


Partea 5/8


Partea 6/8


Partea 7/8


Partea 8/8

9 comentarii:

  1. Ce chestie, eu m-am uitat aseara la filmul asta luat de pe torrenti....Asta da sincronizare! (Great minds think alike.....ha ha)

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea, iti multumesc mult, mult de tot pentru postarea asta. Aveam nevoie sa vad documentarele astea, o sa imi fac timp si ma voi uita pe indelete. Multumesc si pentru celelalte postari si pentru tonul entuziast si uplifting, si motivational, si, si....Sunt fana ta!:)

    Sinziana

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei, Gabi!
    Hi, hi, hi. Da, ce chestie. Ei, sincronizare... am intarziat putin vezi? Ai fi putut sa-l vezi cu subtitrare direct. Data viitoare ma grabesc, bine? :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, Sinziana!
    Da, draga mia, unul dintre filmele astea, intr-o zi va face click-ul in 'mneata. Yupiiiiiiiiiiiiiii, am si eu o fana!!!!!!! :-)
    Love!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nope, fara subtitrare...e mai challenging asa (nu de alta, da am terminat limbi straine si ar fi cazul sa-mi mai improspatez si eu cunostintele din facultate).
    PS Am facut si painicile cu seminte de floarea soarelui, da nu le-am gustat inca...cum am putut sa nu???

    RăspundețiȘtergere
  6. nu numai o fana !Si eu sunt pe aici!De fiecare data cant te citesc parca ma simt mai bine,mai sanatoasa,mai fericita,mai, mai mai............inca nu am inceput cu raw-ul,vreau sa fac cele 2 saptamanide raw(inceputul) cand pleaca sotul meu in tara(inceputul lui aprilie).Pana atunci sper sa reusesc sa citesc cat mai mult ce ai scris pe aici sa ma mai destept!o sa mai am pana atunci o multime de intrebari si daca nu te superi o sa te tot deanjez.nu prea stiu cam cat sa mananc,adica in ce cantitati fructele,legumele sa nu am pe urma unele deficiente si din altele prea mult.daca ai vreun sfat in privinta asta...te pup si iti multumesc pentru tot SILVIA

    RăspundețiȘtergere
  7. Hei, Silvia!
    Bucuroasa sa te am aproape. Foarte!
    Excelent planul tau pentru inceputul lui aprilie. Daca-ti ies doua saptamani legate, te vei simti atat de bine, incat vei putea continua si cand se intoarce "factorul perturbator" :-))). Si-apoi, la intorcerea Lui, vei fi asa slabuta si stralucitoare... de vei primi, trag nadejde, si incurajarea dumisale.
    Love, urzici si leurda!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai merg filmuletele de pe youtube. Uitati unde il puteti viziona: http://www.movshare.net/video/zrvxn7af49b9c/?

    RăspundețiȘtergere
  9. acu jum de ora m am uitat , iar in momentul asta am gasit site ul vostru :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails