joi, februarie 25, 2010

Vindecari "incurabile"


Povesteam deunazi despre cancer si ma revoltam si ma ratoiam si ma necajeam. Vin astazi cu vesti bune. Vin cu un film despre vindecari "miraculoase". In fapt, nu e un film, e un seminar sustinut de Charlotte Gerson, fiica lui Max Gerson si urmasa muncii tatalui sau. In fapt, nu sunt vindecari "miraculoase", sunt vindecari, iata, obisnuite pentru Clinica Gerson.
E posibil ca parerile Charlottei Gerson sa fi fost, intre timp, revizuite si adaugite de catre raw-isti preocupati de vindecari. Printre ei Brian Clement, Gabriel Cousens, John McDougall, si altii, si altii, si altii. Altfel, pe parcursul a sase ore de seminar (astazi vedem doua ore), Charlotte Gerson detaliaza de la A la Z, Terapia Gerson, bine-cunoscuta deja in a vindeca plenar mult peste 50% dintre cazurile de cancer metastazic care ajung, cu ultimele puteri in grija clinicii lor.
Mai mult, zeci de mii de oameni, s-au vindecat prin pe la casele lor... cu ajutorul cartii lui Gerson, carte tradusa in romana de Humanitas sub titlul O terapie eficienta pentru tratarea cancerului si a altor boli grave si descarcabila aici.
Filmul pe care ti-l propun este interesant foarte si informativ foarte pentru orice fiinta umana interesata de propria-i sanatate. Eu n-am putut sa-i desprind ochii pentru toate cele sase ore de seminar. 

Gerson Therapy - Seminar - Charlotte Gerson [Volumul 1/3]

Partea 1


Partea 2


Partea 3


Partea 4


Partea 5


Partea 6


Partea 7


Partea 8


Partea 9


Partea 10


Partea 11


Partea 12

 

Partea 13

6 comentarii:

  1. Uffff... Draga mea, ma simt bombardata cu informatii :P Am ramas pe la jumatea episodului 2 despre caldenarele Maya si n-am timp sa-l termin odata, iar tu vii acum si cu Gerson?? Am vazut-o pe doamna si in Food Matters, abia astept sa pot urmari intreg seminarul!!!

    Thanks ;)
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Raluca cea mai creata!
    Pai, doamna, ne miscam, ne miscam. Sectant te vrei, sectant te ai. Iti impaienjenesc mintile cu viteza ametitoare :-)
    Bucuroasa de vesti din parte-ti.
    Love!

    RăspundețiȘtergere
  3. BUNA !
    SUPER BLOG ,SUPER FILM GERSON THERAPY.
    PE MINE MA AJUTA IN MOD REAL AVAND O BOALA AUTOIMUNA , SPONDLITA ANCHILOZANTA LA 30 ANI.
    MERSI .
    PACE SI BINE !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna
    Eu am primit o veste care in prima faza m-a trantit la pamant ,la 27 de ani sunt suspecta de cancer de tiroida ..acum astept rezultatele ..chiar azi merg la medic .Am cautat disperata informatii pe internet si acum ceva timp in urma am gasit filmuletul Healing Cancer Inside Out ,filmulet ce vorbeste despre Dr Max Gerson si nu numai .
    Am hotarat ca indiferent de diagnostic voi incerca sa ma tratez dupa aceasta terapie si sunt hotarata sa demonstrez ca se poate tuturor celor care sunt deja impotriva si nu concep sa nu fugi repede in sala de operatii atunci cand esti diagnosticat cu cancer .Am foarte mare incredere si abia astept si cartea pentru a invata cum anume ma pot trata singura .
    In alta ordine de idei vreau sa te felicit ,draga mea,pentru ceea ce faci ,am gasit foarte multe retete delicioasa aici la tine ..dar cel mai mult am gasit aceasta stare de bine si de sanatate in cuvintele tale ,si chiar daca nu ti-am scris pana acum vreau sa iti multumesc pentru ceea ce faci .O zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. A fost scos seminarul de pe youtube. Exista si vreo alta sursa de unde poate fi vazut ?

    RăspundețiȘtergere
  6. nu mai merge nici un filmulet pe acest site!! Ce se intampla!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails