luni, aprilie 09, 2012

saptamana Mare - saptamana raw-vegan

hei!

vineri am aflat ca in saptamana Mare se posteste vegetal si crud! haba n-aveam, pana acum, novice in ale crestinismului / ortodoxiei cum ma gasesc.

ieri, duminica, Parintele Marian la liturghie a confirmat ceea ce aflasem vineri dar intr-o forma atat de detaliata si - mai ales - atat de plina de har, incat am plans de tulburare si recunostinta catre Iisus pe care de-abia incep sa-l banui... departe de-a incepe sa-l vad :)

una peste alta, daca o anume saptamana din an ar trebui sa fie declarata saptamana raw-vegan in viata fiecaruia dintre noi, atunci pentru noi, ortodoscii AZI, ACUM este!

daca alaturi postului si-o rugaciune mica-mica si simpla-simpla sau mara-mare si asudata, fiecare dupa puteri, atunci - zice parintele cu lacrimi in ochi - literalmente - il primesti de Dumnezeu in Ierusalimul din inima ta.

love!

una :)

p.s. eu astazi - pana acum - am avut cea mai buna zi de-a mea din ultimul an; si-asa am un sentiment de apartenenta si de Dumnezeu si de ceilalti ortodocsi cu care postesc si ma rog impreuna :)

5 comentarii:

  1. am si eu un cadou :) ca o completare la acest articol,intamplarea face ca tot azi sa inregistrez materialul:)

    http://uploading.com/files/127m11bb/ACTIUNE%2B%2526%2BREACTIUNE%2B-Fii%2Brecunoscator%2Bhic%2Bet%2Bnunc.mp3/

    *ACTIUNE & REACTIUNE -Fii recunoscator hic et nunc!*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai, nu stiu de ce nu s-a postat comment-ul asta al cameliei... eu l-am primit ca si comment pe e-mail si-l redau si pentru voi cacai ii fein:

      Si cum Luna este in scadere, maine de la 18:00 intra in Sagetator (unde sta vreo 2 zile si face conjunctei cu tine, Andreea, ajutandu-te sa elimini tot ceea ce te opreste sa fii tu in cea mai inalta formula a ta. SUNT DOUA ZILE CU CHEF DE TINE.
      Noi, astialalti, ne vedem de post crud sau lichid si incetam s ani s emai apra greu ori dramatic faptul ca facem si noi acolo o schimbare.

      SFAT pe bune.
      Suntem in zilele calde ale Berbecului - nu de caldura de afara e vorba ci de intensitatea metabolismului. Avem nevoie de lichide suple, usoare pentru a elimina reziduurile.
      Luna in scadere pana pe 21 aprilie (cand intram in Taur) ne ajuta sa eliminam, sa curatam, sa subtiem, sa reducem, sa eradicam, sa diluam, sa slabim, sa desfacem legaturile depozitelor toxice din corp.

      Acum scoatem energic din corp ce este toxic. Reactiile pot fi rapide, intense , uneori suparatoare dar scurte, cu constatari surprinzatoare de la o zi la alta (modificari de scaun, respiratie, transpiratie, vasodilatatie-vasoconstrictie, rece-cald in corp, tremur, faze de claritate si energie - asta mai ales pentru cei ce fac o trecere brusca la raw ori aleg postul cu lichide zilele astea). Excelenta perioada pentru curatenie interioara!
      Organele vizate – capul (creier, ochi, sinusuri, dantura superioara), rinichii, mijlocul.
      Puternica desfacere a legaturilor depozitelor de toxine de pe peretii vaselor sanguine, din canalele excretoare (bila, ficat, pancreas). Cei cu mal sau pietre la rinichi pot simti deplasarea depunerilor.
      Si daca tot suntem pe maxim cu eliminaril en-ar strica si un tataemtn Hulda Clark asa... preventiv cu nuca neagra pelin si cuisoare http://www.tratamentcancer.ro/articol/Oferte/sub/Tratament_complet_pentru_detoxifierea_organismului-66.html
      Eu am luat pelinul de la Favisan, Cusoarele de la magazin si le-am rasnit in aparatul de cafea, iar pastilele de nuca neagra de la Alege Bio si m-a dus cu totul muuuuult mai ieftin http://www.alegebio.ro/catalogsearch/result/?q=nuca+neagra&order=relevance&dir=desc

      Plante recomandate
      Ghimbir
      Se afla sub semnul Soarelui. Incalzeste, stimuleaza circulatia, ajuta la eliminarea toxinelor, repara mucoasa digestiva, dezinfecteaza, descarca bila. De pus in sucuri, dressinguri, taiat in salata, oricum.

      Grau incoltit
      Se afla sub semnul lui Venus iar daca il incoltim se adauca si energia lui Marte. Excelent pentru a ne ajuta la reconstructie celulara, reactivarea matricei noastre originale de sanatate (cum eram noi candva in tineretile noastre – este magic graul incoltit, foarte usor de informat cu intentia de transformare corporala!, plus ca este adaptogen). Repara locurilor din care se desprind toxinele, indulceste crizele de dezintoxicare si aduce energie in corp.

      Patrunjel
      Sub semnul lui Mercur in Berbec. Stimulent imunitar, dinamizator al functiilor corporale, digestiv, tonic, energizant, clorofilizant . Curata rinichii. Este antitumoral – topeste formatiunile anarhice.

      Ginkobiloba
      L-am gasit trecut sub semnul lui Saturn pentru ca e unul din cei mai vechi arbori de pe pamant. Dar prin functiile lui de claritate mentala si stimulare a circulatiei craniene corespunde lui Uranus – aflat acum in Berbec. Asa ca este recomandat in aceasta perioada sa il aducem in dieta noastra, dar cu cumpatare.
      Camelia Patrascanu

      Ștergere
  2. Draga Una,

    Astazi am primit comanda si sunt foarte fericita!
    Dupa cate comentarii rele erau prin zona mi se pare ca visez.A fost totul atat de simplu si de rapid..
    Multumesc,multumeeesc!
    :)
    Fiicele mele abia asteapta sa se infrupte din spirulina cea binefacatoare,dar trebuie sa inventez urgent ceva ca sa le atrag,pana acum nu aveam decat capsule.
    Vom vedea,ideea e ca trebuie sa iesim invingatoare! :))

    Pupici dragi!

    simfo

    RăspundețiȘtergere
  3. Ciorba a la grec de verdeturi... Nota 10 cu felicitari!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fetelor dragelor,

    Ma grabesc sa vin sa va urez lumina in suflet si-n simtiri,Paste fericit si mult soare!
    :)

    cu drag si din nou cu multumiri,

    simfo

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails