sâmbătă, aprilie 07, 2012

familia Patrascanu in actiune la raw.z :)

Hei!
Bucurosi de oaspeti!

Pe 21 si 22 aprilie il gazduim pe Ovidiu Patrascanu la raw.z cu o noua gashca - sper la fel de simpatica si interesanta cum ne-a obisnuit - de vindecatori debutanti. :).


Pe 5 si 6 mai, ma bucur mult de prezenta dragei mele prietene Camelia Patrascanu si al sau curs de relatii fericite si vindecare relationala (ce frumos titlu, Cami! :).


Redau, in continuare anunturile de pe site-ul lor.
Enjoy!
:)

Curs Reiki gradul I – 21, 22 aprilie 2012

Drage prietene si dragi prieteni, va invitam la Cursul Reiki gradul I, organizat pe 21 si 22 aprilie 2012.

Cursul de Reiki gradul I dureaza un weekend, dar practica si beneficiile Reiki dureaza intreaga viata. Un curs de Reiki iti poate schimba    optica de viata si iti poate reda forta de a merge mai departe, iti  limpezeste gandirea si poate fi un instrument in clarificarea  alegerilor pe care vrei sa le faci.

Reiki este dezvoltare personala, autocunoastere dar si practica si atitudine spirituala. Reiki este una dintre cele mai puternice cai de autoimputernicire, de reechilibrare si vindecare. Practica Reiki te ajuta sa iti recapeti echilibrul si puterea interioara, iti reda seninatatea si pofta de viata, te ajuta sa traiesti mai deschis, optimist si inspirat, iti da forta sa iti urmezi creativitatea si inspiratia, te fac eun om mai bun si o persoana mai inteleapta.

Toti cursantii nostri au recunoscut incantati ca viata lor s-a imbunatatit prin practica Reiki. Sunt mai calmi, stapanesc mai bine situatiile de viata prin care trec, au scapat de anxietate si nervozitate, sunt mai siguri pe ei si mai deschisi catre oameni, au mai mult discernamant si curaj, sunt mai inspirati si mai intuitivi, li s-au imbunatatit relatiile personale, sunt mai binevoitori si mai carismatici, mai sensibili si mai suportivi in relatiile de familie. De asemenea, au ineput sa atraga in viata lor persoane si situatii benefice.

Ovidiu Patrascanu este maestru Reiki din anul 2003. De atunci preda cursuri Reiki pentru a transmite mai departe o minunata stiinta a dezvoltarii personale si a evolutiei spirituale pe care a capatat-o de la maestrul sau… De-a lungul anilor a indrumat pe calea Reiki numerosi elevi ce au integrat Reiki in stilul curent de viata.

Relatia cu propriul corp energetic, relatia cu energia Universala

Prin cursul de Reiki (Usui Reiki Ryoho netraditional) organizat acum, Maestrul Reiki Ovidiu Patrascanu continua seria de cursuri initiate in 2003. De atunci a initiat in gradul de Maestru Reiki (care corespunde gradului IV Reiki) 31 de aspiranti si a initiat in gradele I, II si III, sute de alti elevi.

Reiki este un demers simplu, curat, transparent si abordabil. Este potrivit timpurilor pe care le traim, este potrivit oricarui temperament sau oricarei probleme personale ce implica si o rezolvare pe cale psiho-spirituala si energetica.

Reiki ofera cea mai mare libertate de a fi, este lipsit de conditionari (dar ofera recomandari). Este metoda in care am intalnit cea mai deshisa forma de iubire fata de viata si lume.

Reiki este o metoda simpla, puternica si directa de vindecare a bolilor energetice, sufletesti si fizice. Rezultatele ei sunt absolut uimitoare si am putut constata asta in anii de cursuri.

Un curs Reiki gradul I (care dureaza doua zile) este o investitie pentru intraga viata! Este benefic si pentru cei din jurul practicantului Reiki – familie, prieteni.

Cursul de Reiki gradul I se compune din doua parti: cursul propriu-zis si initierea in gradul I Reiki.

Poza site - ReikiCursul de Reiki gradul I se adreseaza tuturor celor care:

- doresc sa isi cunoasca capacitatile energetice de autovindecare

- celor care doresc sa isi regasesca linistea interioara, puterea personala si creativitatea

- celor care doresc sa isi imbunatateasca relatiile personale

- celor care vor sa se dedice evolutiei personale

- celor care doresc sa mearga pe un drum spiritual simplu si curat, lipsit de restrictiile sau excesele intalnite in alte practici spirituale sau energetice

- poate fi practicat de orice credincios, indiferent de confesiune, precum si de atei, reiki nefiind o religie si situandu-se dincolo de spatiul unei credite religioase; reiki nu se sustine prin ritualuri devotionale si nu se erijeaza intr-o religie.

Initierea Reiki

Ovidiu a fost intrebat adesea daca poate oferi „initieri rapide”, fara pregatire anterioara sau „initieri colective”.

Constienta de Sine este necesar sa fie antrenata, scoasa din latenta. La aceasta foloseste cursul (compus dintr-o serie de informatii, principii spirituale si exercitii energetice), folosit ca un antrenament absolut esential in primirea initierii individuale (initierile propriu-zise se primesc in fiecare seara a cursului).

(Cursurile de gradul I si II dureaza cate 2 zile fiecare, cursul de gradul III dureaza 3 zile, iar cursul pentru gradul de Maestru dureaza 3 zile (plus alte 2 zile pentru deprinderea unor metode suplimentare). Toate cele patru grade se pot parcurge intr-un interval de timp de minimum un an.)

Din acest motiv, Ovidiu nu primeste la gradele superioare persoane care nu au urmat cursuri cu maestrii lor, ci doar au primit initierea. Pentru astfel de situatii este necesara parcurgerii cursurilor incepand cu gradul I, cu practica aferenta.

Asadar, informatiile generale, meditatiile si exercitiile se predau intregii grupe.

Insa initierile au loc individual, de aceea numarul de cursanti este limitat!

Trainer: Ovidiu Patrascanu – maestru Reiki Usui

Durata: week-end, 21 – 22 aprilie 2012 de la ora 9,00

Locatie: casa raw.z, bucuresti, sector 4, strada elena cuza no. 8.

Investitie: 100 euro

Inscrieri: pana la data de 17 aprilie (dupa aceasta data nu putem garanta inscrierea)

Contact: Camelia Patrascanu va sta la dispozitie pentru inscrieri si informatii pe horoscoptv@gmail.com Numarul de telefon la care puteti suna este 0722.121.811

CURS de RELATII pe 5,6 mai 2012

Dragi Prieteni,
Va invit la un CURS de RELATII FERICITE si VINDECARE RELATIONALA pe 5,6 mai 2012.

INIMA in maini - mareDaca ati suferit in relatii si vreti sa intelegeti de ce, daca vreti sa aflati cum sa pastrati sau sa vindecati relatia pe care o aveti, daca vreti sa sa stiti cum sa atrageti partenerul potrivit, daca vreti sa va intelegeti mai bine cu parintii si copii vostri atunci acest curs este exact ce aveti nevoie.

I. Primul modul al cursului, Relatii Fericite fixeaza conceptele legate de iubirea de sine, multidimensionalitatea fiintei, acceptarea a ceea ce este, a fi prezenta, autoimputernicire, crearea viziunii relationale personale, eliberarea convingerilor relationale limitative, remodelarea asteptarilor afective, criteriile de alegere, modelarea compatibilitatii, tehnici de sustinere si beneficizare a relatiei etc.
Acest curs isi propune sa ofere raspuns intrebarilor:
- cum sa fac sa mearga relatia mea?
- este despartirea inevitabila?
- cum sa ma redresez dupa despartire?
- cum sa reactionez la gesturile lui/ei?
- cum sa ma relationez cu singuratatea astfel incat sa pregatesc terenul pentru o relatie?
- cum sa am incredere in atractivitatea mea?
- cum sa atrag in viata mea un partener ideal (astfel incat sa nu imi mai irosesc viata in incercari sortite esecului)
- cum sa pastrez relatia in parametrii sanatosi

II. Al doilea modul al cursului, Vindecarea ranilor relationale, trateaza metode si tehnici necesare de redresare si vindecare a inimii pentru cei care inca mai poarta ranile iubirii.
Pentru a putea iubi in prezent sau in viitor este necesar sa ne vindecam inima (de cele mai multe ori nu constientizam traumele si ne confruntam, aparent fara nici un motiv, cu efecte dezastruoase pentru vietile noastre) pentru ca numai asa ea se poate (re)deschide. Daca nu suntem dispusi sa facem acest lucru va trebui sa ne asumam o existenta lipsita de adevaratele legaturi umane, de comuniunea ce se poate stabili doar intre persoane ce se daruiesc cu putere si incredere una alteia.

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor peste 16 ani care doresc sa isi imbunatateasca relatiile personale, care vor sa inteleaga mecanismele psihologice si energetice ce ne conditioneaza reactiile emotionale si comportamentale, se adreseaza tuturor celor ce vor sa inteleaga mecanismele energetice de sabotare a fericirii relationale.

Recomandari:
- priviti cursul ca pe o investitie in voi insiva si in viata voastra, ca pe o sansa de a intelege capcanele/greselile relationale si de a capata abilitatile necesare pentru a avea relatii fericite
- este recomandabil sa alegeti o vestimentatie foarte comoda, care va permite sa stati multe ore pe scaun, sa puteti participa lejer si comod la exercitiile si meditatiile prevazute in curs
- este recomandabil ca in pauza de pranz sa alegeti un meniu cat mai usor, de preferinta vegetarian, pentru a putea participa in continuare la curs, nestingheriti prea mult de procesul digestiei
- este recomandabil ca in seara dinaintea inceperii cursului (cursul are loc in week-end, sambata si duminica)
sa evitati activitatile solicitante, programele tv, discutiile in contradictoriu – este important sa va creati o stare interioara cat mai linistita, o dispozitie cat mai buna
- alcatuiti-va programul pentru zilele premergatoare si urmatoare zilelor de curs, tinand cont de faptul ca veti dedica integral cursurilor zilele de sambata si duminica

Detalii si contact
• Cursul se desfasoara pe 5 si 6 mai 2012, de la ora 9:00 pana la ora 18:00. Locatia: Casa raw.z a Andreei Lazarescu (merita sa-i vizitati siteul si in special blogul!!!) http://rawz.ro/casa-raw-z/ . Adica locul de unde pornesc bucatele ei raw-vegan in toate colturile Bucurestiului, cu cateringul ei de mare viteza. O gasiti pe str. Elena Cuza nr. 8 , sector 4. (cam prin spatele fostului restaurant Budapesta), acolo unde ne vom aduna pentru curs. TRANDAFIRI (1)

• Traineri:
Camelia Patrascanu – psiholog, consilier transformational, astrolog
Ovidiu Radu Patrascanu – psiholog, maestru Reiki Usui
Asistenta organizare: Karina Patrascanu
Karina va sta la dispozitie pentru inscrieri si informatii de luni pana duminica in intervalul 10-20 si duminica in intervalul 10–14 la telefon 0752-081.284;
email: karina.patrascanu@gmail.com

• Investitia: 300 ron. Noi si cursantii nostri zicem ca merita. Ramane sa va convingeti si voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails