Iaca ce-am ce-a mai pregatit nevasta mea :) in saptamana ce-a trecut. Ca sa salivezi si sa te inspire si pe tine la gatit muuult si buuuun.
Acesta a fost menu-ul de catering raw.z al saptamanii pe care-o incheiem in deplina satietate maine. Stay tune pentru menu-ul saptamanii viitoare :)
luni 19 martie
consumatorii de raw.z pe paine s-au bucurat de:
- cu “crutoane” de legume,
- din spanac proaspat si suc de castravete proaspat stors si cu
- ulei de masline organice, prima presa si
- sare himalaya si putin usturoi si ceva mirodenii
cu ardei gras rosu si galben si portocaliu :) si cu
seminte de floarea soarelui incoltite si
muguri de pin si nuci braziliene si cu
uleiuri si mirodenii
salata foarte verde
cu lollo bionda si lollo rossa si cu
rucola, iceberg si varza chinezeasca si
gulie, ridiche daikon si ridichii de-ale noastre si cu
putintel cartof dulce si cu
dressing dulce-acrisor
painici din seminte de soare
cu seminte de floarea soarelui incoltite si cu
miso si nama shoyu si ulei de floarea soarelui organic, presat la rece si cu
faina din seminte de in auriu organice
tort de gutui si scortisoara
cu blat din nuci, curmale si smochine si
crema de gutui aromate si stafide si smochine si cu
tarata de psyllium si unt de cocos si
sos abundent din ciocolata
marti, 20 martie
v-am incantat papilele, stiu! cu:
supa de rosii
cu rosii proaspete si ardei capia
cu putin usturoi si putintel praz si cu
busuioc si rozmarin proaspete si
ulei de masline si zeama de lamaie si curmale si rosii uscate la soare
din dovlecei proaspeti si
rosii uscate la soare si ardei rosu uscat in deshidratoarele raw.z si
ciuperci uscate, verdeturi proaspete si
uleiuri si mirodenii
cu nuci romanesti hidratate 48 ore si
verdeturi proaspete si multe si
ulei de nuca si zeama proaspata de lamaie si cu
putintel praz si nitel usturoi
cu blat din nuci macadamia si
crema din caju hidratat si unt de cacao si unt de cocos si
pudra de vanilie organica, cruda si cu
sos abundent din samburi de rodie
miercuri, 21 martie
ati mancat cvasi-arabeste, adica:
supa de telina
cu radacina de telina si radacina de pastarnac si cu
tulpini de telina apio si
fulgi din ceapa deshidratata si cu
caju hidratat 8 ore si
uleiuri si mirodenii
tabouleh
cu muuuult patrunjel proaspat si cu
frunze de menta si cu
cus-cus hidratat si rosii si
uleiuri si lamaie si mirodenii
din seminte de floarea soarelui incoltite si cu
tahini din susan negru organic, crud si
ulei de susan si sare himalaya si cu
zatar, chimen si-alte ierburi si mirodenii
din patru feluri de seminte si cu
rosii si cu ardei si cu
uleiuri si mirodenii
toate deshidratate ~ 24 de ore la 42 grade celsius
cu mere si pere si scortisoara si nucsoara si stafide si curmale si afine si nuci si goji berries :)
supa de migdale
cu migdale hidratate 24 de ore si cu
unt de migdale si fulgi de migdale si cu
uleiuri si mirodenii si cu
muuulte “crutoane” de legume
cu conopida proaspata marinata si deshidratatata cu
fulgi de drojdie inactiva si sare himalaya si ulei de porumb
cu seminte de floarea soarelui hidratate 8 ore si cu
tamari si nama shoyu si
ulei de masline organice, presate la rece si
usturoi si putintel praz si zeama de lamaie proaspat stoarsa
din trei feluri de seminte hidratate si cu
pulpa de morcovi si pastarnac si radacina de telina si cu
mirodenii si uleiuri
tarta afrodisiaca
cu faina din migdale si cu
maca si ashwaganda si cacao cruda plina de pea, hormonul fericirii :) si guarana si
unt de cacao si unt de migdale si unt de cocos
si alte surprize nedivulgate in nicio parte :)
supa de miso si alge
cu miso fermentat 3 ani :) si cu tamari organic si cu alge kelp si nuci braziliene si condimente si uleiuri si mirodenii
salata de alge
cu cinci feluri de alge: kelp, sweet kombu, dulse, nori si wakame si cu ciuperci shiitake si ciuperci peurotus si putin chili, usturoi si muuuulta lamaie si cu uleiuri si mirodenii
pateu de migdale si alge
cu migdale hidratate si cu alge sweet kombu salbatice si cu alge nori rosii si cu patrunjel si apio si putintel praz
painici cu alge
din seminte incoltite cu pudra de kelp si pudra de nori si cu uleiuri si mirodenii
tort de spirulina
plin de ingrediente surpriza si incredibil gust. gust bun, vreau sa spun :)
Enjoy! Fly! Love!
Una :)
Sper sa repetati supele, mancarea de dovlecei, chiftelele de nuci, tabouleh, humusul, conopida, tarta afrodisiaca si pateurile in general. De fapt, ce mai, sper sa repetati tot, ca eu abia acum ma inscriu la catering.
RăspundețiȘtergereCand apare meniul pentru saptamana viitoare?
Daniela
OMG!!!!!!
RăspundețiȘtergereCand vin in tara strang o gasca faina si ne bagam la catering!!!! :X:X:X:X
Asa pofta mi s-a facut!!!!! Mi se pare extrem de ieftin si foarte generoase portiile!
Keep up the amazing( "good" is just not good enough:P) work!
drooling :p
RăspundețiȘtergere(ma bag si eu in gasca... vreo 2 saptamani in iulie/august)
Oare retete pe blog o sa publicati? Ca noi...cei din provincie le-am cam incerca...:)
RăspundețiȘtergereFoarte bun a fost totul. Inca ma mai gandesc la supa de migdale, tabouleh, tort de gutui...
RăspundețiȘtergereNu credeam ca poate fi incropit ceva desert din spirulina, dar si acesta a fost de vis.
Supa de rosii a fost deosebita... si chiftelute... si tarta afrodisiaca ;) Exceptional!
Asteptam cu drag saptamana viitoare.
Monica