joi, martie 22, 2012

menu raw.z saptamana asta

Hei!
Iaca ce-am ce-a mai pregatit nevasta mea :) in saptamana ce-a trecut. Ca sa salivezi si sa te inspire si pe tine la gatit muuult si buuuun.


Acesta a fost menu-ul de catering raw.z al saptamanii pe care-o incheiem in deplina satietate maine. Stay tune pentru menu-ul saptamanii viitoare :)

luni 19 martie
consumatorii de raw.z pe paine s-au bucurat de:


supa de spanac
- cu “crutoane” de legume,
- din spanac proaspat si suc de castravete proaspat stors si cu
- ulei de masline organice, prima presa si
- sare himalaya si putin usturoi si ceva mirodenii


pateu de ardei
 cu ardei gras rosu si galben si portocaliu :) si cu
 seminte de floarea soarelui incoltite si
 muguri de pin si nuci braziliene si cu
 uleiuri si mirodenii

salata foarte verde
 cu lollo bionda si lollo rossa si cu
 rucola, iceberg si varza chinezeasca si
 gulie, ridiche daikon si ridichii de-ale noastre si cu
 putintel cartof dulce si cu
 dressing dulce-acrisor

painici din seminte de soare
 cu seminte de floarea soarelui incoltite si cu
 miso si nama shoyu si ulei de floarea soarelui organic, presat la rece si cu
 faina din seminte de in auriu organice

tort de gutui si scortisoara
 cu blat din nuci, curmale si smochine si
 crema de gutui aromate si stafide si smochine si cu
 tarata de psyllium si unt de cocos si
 sos abundent din ciocolata


marti, 20 martie
v-am incantat papilele, stiu! cu:



supa de rosii
 cu rosii proaspete si ardei capia
 cu putin usturoi si putintel praz si cu
 busuioc si rozmarin proaspete si
 ulei de masline si zeama de lamaie si curmale si rosii uscate la soare


mancarica de dovlecei
 din dovlecei proaspeti si
 rosii uscate la soare si ardei rosu uscat in deshidratoarele raw.z si
 ciuperci uscate, verdeturi proaspete si
 uleiuri si mirodenii


chiftelute din nuci
 cu nuci romanesti hidratate 48 ore si
 verdeturi proaspete si multe si
 ulei de nuca si zeama proaspata de lamaie si cu
 putintel praz si nitel usturoi


tarta de vanilie si rodii
 cu blat din nuci macadamia si
 crema din caju hidratat si unt de cacao si unt de cocos si
 pudra de vanilie organica, cruda si cu
 sos abundent din samburi de rodie


miercuri, 21 martie
ati mancat cvasi-arabeste, adica:



supa de telina
 cu radacina de telina si radacina de pastarnac si cu
 tulpini de telina apio si
 fulgi din ceapa deshidratata si cu
 caju hidratat 8 ore si
 uleiuri si mirodenii

tabouleh
 cu muuuult patrunjel proaspat si cu
 frunze de menta si cu
 cus-cus hidratat si rosii si
 uleiuri si lamaie si mirodenii


humus
 din seminte de floarea soarelui incoltite si cu
 tahini din susan negru organic, crud si
 ulei de susan si sare himalaya si cu
 zatar, chimen si-alte  ierburi si mirodenii


painici din seminte hidratate
 din patru feluri de seminte si cu
 rosii si cu ardei si cu
 uleiuri si mirodenii
 toate deshidratate ~ 24 de ore la 42 grade celsius


tarta de mere
 cu mere si pere si scortisoara si nucsoara si stafide si curmale si afine si nuci si goji berries :)


joi, 22 martie


supa de migdale
 cu migdale hidratate 24 de ore si cu
 unt de migdale si fulgi de migdale si cu
 uleiuri si mirodenii si cu
 muuulte “crutoane” de legume


conopida gratinata
 cu conopida proaspata marinata si deshidratatata cu
 fulgi de drojdie inactiva si sare himalaya si ulei de porumb


pateu din seminte de floarea soarelui
 cu seminte de floarea soarelui hidratate 8 ore si cu
 tamari si nama shoyu si
 ulei de masline organice, presate la rece si
 usturoi si putintel praz si zeama de lamaie proaspat stoarsa


painici de morcovi
 din trei feluri de seminte hidratate si cu
 pulpa de morcovi si pastarnac si radacina de telina si cu
 mirodenii si uleiuri

tarta afrodisiaca
 cu faina din migdale si cu
 maca si ashwaganda si cacao cruda plina de pea, hormonul fericirii :) si guarana si
 unt de cacao si unt de migdale si unt de cocos
 si alte surprize nedivulgate in nicio parte :)


maine, vineri 16 martie, sarbatorim impreuna nou declarata: ziua algelor :), astfel:

supa de miso si alge
 cu miso fermentat 3 ani :) si cu tamari organic si cu alge kelp si nuci braziliene si condimente si uleiuri si mirodenii

salata de alge
 cu cinci feluri de alge: kelp, sweet kombu, dulse, nori si wakame si cu ciuperci shiitake si ciuperci peurotus si putin chili, usturoi si muuuulta lamaie si cu uleiuri si mirodenii

pateu de migdale si alge
 cu migdale hidratate si cu alge sweet kombu salbatice si cu alge nori rosii si cu patrunjel si apio si putintel praz

painici cu alge
 din seminte incoltite cu pudra de kelp si pudra de nori si cu uleiuri si mirodenii

tort de spirulina
 plin de ingrediente surpriza si incredibil gust. gust bun, vreau sa spun :)

Enjoy! Fly! Love!
Una :)

5 comentarii:

  1. Sper sa repetati supele, mancarea de dovlecei, chiftelele de nuci, tabouleh, humusul, conopida, tarta afrodisiaca si pateurile in general. De fapt, ce mai, sper sa repetati tot, ca eu abia acum ma inscriu la catering.
    Cand apare meniul pentru saptamana viitoare?

    Daniela

    RăspundețiȘtergere
  2. OMG!!!!!!

    Cand vin in tara strang o gasca faina si ne bagam la catering!!!! :X:X:X:X
    Asa pofta mi s-a facut!!!!! Mi se pare extrem de ieftin si foarte generoase portiile!

    Keep up the amazing( "good" is just not good enough:P) work!

    RăspundețiȘtergere
  3. drooling :p

    (ma bag si eu in gasca... vreo 2 saptamani in iulie/august)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oare retete pe blog o sa publicati? Ca noi...cei din provincie le-am cam incerca...:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte bun a fost totul. Inca ma mai gandesc la supa de migdale, tabouleh, tort de gutui...
    Nu credeam ca poate fi incropit ceva desert din spirulina, dar si acesta a fost de vis.
    Supa de rosii a fost deosebita... si chiftelute... si tarta afrodisiaca ;) Exceptional!
    Asteptam cu drag saptamana viitoare.

    Monica

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails