vineri, martie 30, 2012

menu raw.z catering in saptamana Mariei Egipteanca

adica de luni 2 aprilie si pana vineri 6 aprilie.

ceva informatii suplimentare despre cum poti deveni fericitul castigator al unei livrari zilnice a celei mai bune mancari raw.z de pe fata pamantului, gasesti intr-o mai veche postare de-a mea, accesabila aici.

spor la primavara!

una :-)

luni, 2 aprilie

supa de broccoli si patrunjel
  • cu crutoane de brocoli marinat si praz
  • cu mult brocoli proaspat si mult patrunjel cum ii spune numele doar si cu
  • lapte din migdale hidratate 24 de ore si proaspat stors J si cu
  • uleiuri si mirodenii si cu
  • lamaie proaspat stoarsa si sare himalaya si
  • cubulete de legume marinate
pateu din verdeturi proaspete si muguri de pin
  • cu leurda si untisor si niscai spanac si cu
  • muguri de pin si putintel caju si cu
  • uleiuri si mirodenii si
  • magie si dragostea bucatarului J
salata de rosii cum ii vara
  • cu rosii si castraveti si ardei gras si cu
  • salata verde si verdeturi de padure
  • ridichii si marar si patrunjel
  • si ulei de masline organice, prima presa si cu
  • putintica sare himalaya si-alte mirodenii da’ nu prea multe
painici din seminte de floarea soarelui
  • cu seminte de soare hidratate 8-10 ore si cu
  • nama shoyu si o tzara de usturoi si cu
  • multa zeama de lamaie proaspat stoarsa si cu
  • uleiuri si mirodenii
tort de ananas
  • fara blat ci c-o abundenta de bucatele de anans proaspat ciopartit si cu
  • crema aronata de ananas si caju hidratat si cu
  • sirop de yacon si pudra de lucuma si cu
  • uleiuri organice de cacao si cocos si cu
  • un stropisor de sare si cu
  • sirop de caise uscate
marti 3 aprilie

supa de ierburi de padure
  • o crema groasa grosuta din radacinoase si caju
  • plina-ochi de tocatura numa si numa din verdeturi
  • leurda, untisor, stevie, marar, patrunjel, coriandru, chives si hai si-un pic de
  • porumb si ardei gras
humus din seminte de floarea soarelui incoltite

  • seminte de floarea soarelui hidratate si incoltite putintel si cu
  • tahini organic, crud si cu
  • ulei de masline extravirgin si
  • zeama de lamaie si sare neagra si zatar si sumac
orez cu pastarnac, conopida si ierburi
  • orez proaspat manufacturat din pastarnac si conopida cu
  • ierburi si verdeturi tocate mic-maruntel si cu
  • rosii uscate la soare si cu
  • susan negru si miscai susan alb integral si cu
  • uleiuri si mirodenii
painici din nuci cu mult marar
  • din nuci romanesti hidratate 24 – 48 de ore si cu
  • uleiuri mirodenii si verdeturi si cu
  • radacinoase albe si bune
halva din susan cu crema de ciocolata
  • din susan integral si miere organica poliflora si cu
  • unt de cocos si putintel unt de cacao si cu
  • crema de ciocolata si
  • bucatele de smochine uscate pe sfoara J
miercuri 4 aprilie

supa de rosii cu cruroane din telina apio si rosii uscate
  • rosii proaspete si rosii uscate la soare
  • putintel usturoi si niscai curmale
  • un stop de tamari si zeama de lamaie proaspat stoarsa
  • uleiuri, ierburi si mirodenii
  • crutoane din telina apio si din rosii uscate la soare si apoi marinate in ulei si ierburi

crema de turmeric cu crutoane mici-micute de legume
  • o pasta delicioasa din caju hidratat si cu
  • mult turmeric si alte mirodenii si cu
  • ulei de masline proaspat stoarse si cu
  • cubulete de ardei capia si cubulete de castravete si praz si telina apio
salata foarte verde cu vlastari si sos din otet balsamic si pere
  • adica: sapanac, stevie, lollo bionda, iceberg, varza chinezeasca si multi vlastari
  • hai si putintel brocoli si ridichii de luna si ceapa verde si ierburi de padure
  • si ulei de masline organic, prima presa si
  • otet balsamic din vin rosu si sirop din pere galbine J
painici din seminte
  • pe-astea le stiti deja...
  • pe langa seminte de in auriu si in negru, amandoua organice mai punem si
  • niscai faina de in auriu proaspat macinata si
  • radacinoase si verdeturi si
  • uleiuri si mirodenii
salata de fructe
  • cu mere si pere si ananas si mango si cu
  • cirese uscate si visine si coacaze si mure si zmeura
  • toate inecate in frisca din caju si vanilie si yacon
joi 5 aprilie

supa de miso si alge
  • cu miso si nama shoyu si cu
  • pudra de alge kelp si pudra din alge nori rosii si cu
  • alge dulse si wakame si cu
  • tahini si nuci braziliene hidratate 4 ore si cu
  • zeama de lamaie si uleiuri si mirodenii
salata thai cu sos dulce-acrisor
  • cu carnita din nuca de cocos J si cu
  • ridiche daikon si telina apio si cu
  • zucchini si rodie si
  • gulie si usturoi verde si ceapa verde si cu
  • chives si menta si nitelus tarhon proaspat si cu
  • fistic si uleiuri si mirodenii si
  • sos parfumat dulce-actisor si usurel picant
pate din seminte de floarea soarelui incoltite
  • cu seminte incoltite si
  • tamari si miso si zeama de lamaie si cu
  • ulei se susan si putintel usturoi
painici din seminte
  • pe langa seminte de in auriu si in negru, amandoua organice mai punem si
  • niscai faina de in auriu proaspat macinata si
  • radacinoase si verdeturi si
  • uleiuri si mirodenii
tarta de rodii cu frisca de caju
  • cu unturi organice, crude de cocos si cacao si cu
  • caju hidratat si cu
  • muulte rodii proaspete si cu
  • unt de migdale si
  • frisca de caju
vineri 6 aprilie

supa de porumb si verdeturi de padure
  • cu porumb congelat si ulei de porumb prima presa si cu
  • muguri de pin si zeama de lamaie si
  • putintel curry si
  • muuulte si verzi plante tocate mic sau mare, dupe caz
salata a la russe
  • cu cubulete de legume cum ar fi: dovlecei, cartof dulce, ardei capia si
  • telina apio, mazare, porumb si ceva gogonele si cu
  • maioneza de avocado si mustar raw.z fabricat din mustar incoltit si cu
  • uleiuri si mirodenii
painici din hrisca incoltita
  • cu nuci braziliene si verdeturi si cu
  • faina din in auriu si cu
  • putintica sare himalaya si-un strop de patrunjel
tort alba-neagra
  • adica tort din ciocolata neagra cu muulta masa de cacao si crantz si
  • ciocolata alba fina si delicata aromata usor a vanilie si cu
  • bucatele de surprize mici si bune

2 comentarii:

  1. Buna.
    Tocmai ce am verificat meniul de saptamana asta. Arata promitator. Cele mai bune de saptamana trecuta au fost, dupa umila mea parere:
    - tarta de mango si portocale de luni
    - mancarea de ciuperci tot de luni
    - pesto de busuioc, rucola si patrunjel, absolut demential
    - supa de sfecla
    - pastele de dovlecei cu sosul cel rosu (bis!)
    - prajitura de miercuri, premiul 1 cu coronita (tarta din fructe de padure cu frisca din caju)
    - branzica din caju
    - pesto de masline kalamata uscate

    As vrea mai multe feluri de mancare cu alge.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, Anonim!
      Yeiiiiiiiiii! Multumesc frumos pentru feedback! Il incurajez! Sustin! Recomand!
      Altfel cum sa stiu ce va place?
      OK! Premiu pentru comment, in saptamana floriilor avem sa bis-am pastele cu sos marinara.
      Ba hai si tarta de fructe de padure :)
      Love!
      Una :)

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails