marți, aprilie 12, 2011

Respiratie, Meditatie, Yoga

Sa-ti amintesc c-a venit primavara si ca, maine dimineata ai face forte bine sa te dai jos din pat mai repede pentru:
  • 90 de minute de magica respiraTie, de la 7.30 la 9.00; daca ai serviciu de-ala care incepe de la 9.30, iti vei uimi colegii caci vei avea un mare zambet relaxat si profund, intins pe toata fata
  • 120 de minute power-zen, postate strategic de la orele 11.00 la 13.00; orele astea sunt gandite special pentru mamele ai caror copii is la gradi sau la scoala; ca sa nu-ti mai gasesti scuze! Si-apoi, surpriza: ai sa te surprinzi fiind mult mai calda si mai deschisa catre pruncul tau :P
  • tot 120 de minute de power-zen pentru publicul larg se petrec si joia de la 19.00 la 21.00; diminetile de joia sunt pentru aceia care vor sa se formeze ca profesori de yoga-meditatie-respiratie. 
Sunt eu blandutza asa si fac sa sune intalnirea saptamanala (sau bi-saptamanala) cu Jumanca de ca si cum e optionala... ei bine nu e! O forma de miscare fizica si o forma oarecare de incursiune in tine insuti/insati, is la fel de importante ca si mancarea pe care-o mananci. Ia-ti, asadar avant si, pe maine!
Adresa casei raw.z iti este accesibila aici. Pentru directionari suplimentare poti sa-i telefonezi Verei (0737 0737 49 - Vera Afronie). 
Love & Zen!
Una :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails