duminică, aprilie 03, 2011

Mica tabara de hrana vie a Teodorei Nicoara & Asociatia Vivens

Weekend-ul asta, 8-10 aprilie, Teo Nicoara si gashca de fete de la Vivens, pleaca pentru trei zile si doua nopti de petrecere in pijamale. Eu ma duc cu ele. Gasetste, iata, in continuare mesajul din partea Teodorei, mesaj pe care, cu bucurie il lansez, iata, catre marele public.
Enjoy! Fly! Love! Una :-)
"Iaca ne-am strans noi, un grup de 5 fete vesele si am pus la cale o super tabara la munte, numai pentru FETEEE :) Hi, hi! Abia astept! O sa facem yoga, o sa meditam, o sa invatam sa ne echilibram energia, sa dansam, sa mancam sanatos si sa mesterim lucrusoare cu propriile maini.
Tabara se va tine in weekendul 8-10 aprilie, la o cabana cocheta la munte unde vom petrece doua zile pline de activitati noi si interesante. Costul taberei este de 330 lei si include doua nopti de cazare, micul dejun si cina, cursurile si atelierele se vor tine incepand de vineri seara pana duminica dupa amiaza. Plecarea se va face vineri dupa-amiaza.
Locurile sunt limitate (16) asa ca daca inima iti spune sa vii nu mai sta pe ganduri, scrie-mi iute la magicreminders@gmail.com sau sun-o pe Diana la 0744.441.784
Te asteptam cu drag!
Teo"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails