marți, martie 09, 2010

Secretul: Legea Atractiei

Ti-am zis ca duminica am fost la ziua lui Teo? Ti-am zis. Ti-am zis ca Teo a implinit 29 de ani? Si asta ti-am zis. Ti-am zis ca am intalnit o gasca de oameni frumosi dintre care 4 minunati? Eeee, asta nu ti-am zis... Teo, Teo, Lucian si Adrian. Minunati si... treziti. Treziti din amorteala, adormeala, inconstienta in care ne-am tarat toti zilele pana... haaaaaaat... de curand.

Si ce incantare e sa te afli in preajma celor care au patruns... (pana mai ieri) nepatrunsul. Si inteleg care-i calea catre casa... si-o batatoresc cu pasi mici dar apasati. Si ce minunatie e viata asta cand incepi sa bunghesti legile care guverneaza universul asta infinit de mare si nemarginit de bun.
Ei bine, am vorbitara despre raw cam 5 minute. Adunate. Cand am pronuntat: "vreau si eu niste apa"; "aveti o para?"; "vrei fistic?". Cam atat. Ti-am zis ca raw e doar un capitolas din povestea cea frumoasa a universului al carui cetatean esti? Al carui unic cetatean esti? 

Azi descifram o prima lege dupa care functioneaza universul si toate componentele lui. Inclusiv tu si cu mine. Desleaga-ti centura de siguranta (zau ca n-ai nevoie de ea), alege profilul silent pentru telefon si pregateste-te pentru o ora si jumatate de bucurie pura si raspunsuri la mari intrebari.

Secretul - Legea Atractiei

Love!

3 comentarii:

  1. Buna. Ma bucur sa vad ca esti la fel de activa ca intotdeauna. Am ramas in urma rau cu filmele tale si tot incerc sa ajung la zi.Am o carte ceva cu legea atractiei,foarte interesanta, nu stiu daca e acelasi lucru, nu am vazut inca filmul tau.Ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Madeleine!
    Bine-ai revenit! Mi-ai lipsit :-). Pai, o sti pe-aia: "ce sa mai citesc cartea, c-am vazut filmul?" :-))
    Mie imi place mult, mult, mult de tot de Abraham-Hicks (adica Esther & Jerry Hicks).
    Love, leurda si untisor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut si eu documentarul asta acum cateva luni, pur si simplu a pus in cuvinte argumentate ganduri pe care eu si alti oameni cu care am vorbit le aveau deja, cum ca universul iti da ce ai nevoie daca ii ceri si ca vibratia pe care esti cheama vibratii asemanatoare langa ea (oameni, obiecte, experiente). Singura completare pe care as face-o acestei teorii este ca e nevoie sa si dai ceva inapoi (in film spun ca nu trebuie sa dai nimic, poti doar sa iei, caci exista o rezerva infinita de energie materializabila in diverse forme), pentru a pastra o lege a echilibrului. Si prin a da ceva inapoi nu ma refer la a da de pomana o paine (desi daca paine ai cerut, e o cale sa o "dai" inapoi), ci la a trimite inapoi in baza de date a universului o vibratie asemanatoare cu cea primita. Si de aici o alta completare care ar merita amintita, nu poti cere lucruri care sa faca rau altor oameni; poti alege sa ceri, insa tii cont ca vibratia pe care o emiti, aceea se intoarce - ceri agresiune, pregateste-te sa primesti inapoi acelasi lucru. Ceri pace si iubire, de asta ai parte. Nu vreau sa sune a bau-bau:)) ce spun, insa regula de conservare a vibratiei universale asta sugereaza, pentru orice plus sa existe un minus, pentru orice yin un yang etc.
    Catalina

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails