vineri, martie 05, 2010

Intoarcerea fiului risipitor

Hei! Stiu ca ti-am lipsit. Si sa ma ierti... Dau vestile bune ca sa nu-mi tii ranchiuna. Miercuri seara, impreuna cu prietena Miha si prietenul Cristi am tinut un "eveniment" cu participarea a 110 doamne, pentru care am povestit in foarte direct cum e cu raw-ismele astea si , pentru care am preparat doua feluri de mancare si un fel de gustat. Am fost, dara, ingropate sub munti de slide-uri, filmulete, poze, ciumperci, lamai, caju si verdeturi. Da, da, am sa-ti arat poze imediat ce-s gata. In capul meu, rezultatele is cam asa: 50 de doamne au fost interesate, 30 foarte interesate si 20 sunt viitori sectanti. Ce-au facut restul? Ce sa faca, au bruiat atmosfera :-). 
Bun, revenim in plin elan, cu doua retete fantasmagorice: tarte cu ciocolata si, campioana absolute din toate retetele mele raw: placinta cu ciuperci. Da, da, ai citit bine: este chiar o placinta cu ciuperci adevarata; raw si adevarata. Si ma impaunez si eu putin: este absolutamente originala, inventata intr-un moment de vizita al muzei :-).

Si-apoi ce-o mai fi, 'om mai vide'.

Love, urzici si leurda! (asa m-am hotarat eu sa semnez astazi)

4 comentarii:

  1. pai ce sa zic? imi pare tare rau ca n-am stiut si eu de evenimentul vostru! as fi venit cu mult interes! alta data, ia sa faci tam-tam!:) Ana G

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, Ana!
    Sa te tii, ce tam-tam fac cand facem un astfel de eveniment de capul nostru. Aiasta a fost o petrecere de doamne a unei mari companii. Iar, noi, am fost cadoul pentru doamne din partea companiei :-). Prin urmare, circuit inchis.
    Da' bine de stiut, te trec la catastif.
    Love!

    RăspundețiȘtergere
  3. Trece-ma si pe mine! Si eu as veni cu drag! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, Sefa!
    Ha, ha! Te-am scris!
    :-)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails