miercuri, martie 17, 2010

Ce naiba stim noi, de fapt?


sau...
Ziceam ca e marti, bine?

Un mare film. Ai vazut Secretul, da? L-ai vazut, nu l-ai vazut, ast film are sa-ti lumineze seara. E deosebit de puternic si graitor pentru toate felurile de minti: religioase, stiintifice, fixiste, saltarete, nehotarate. E bun si pentru vorbitorii de engleza si pentru cititorii de romana (pentru ca da, are subtitrare).
Partea 1/2


Partea 2/2

7 comentarii:

  1. din păcate, filmul acesta e plin de prostioare, legende urbane, inadvertenţe şi trageri la temă, ca la rebus. pseudoştiinţă. fizica cuantică s-a clătinat de oroare pretutindeni în multi-vers. :))
    de urmărit genericele cu atenţie - se observă imediat reclama la un anume sait şi o anume fundaţie "esoterică".
    înşişi oamenii de ştiinţă intervievaţi au protestat vehement la apariţia lui, constatînd ce metodă au folosit realizatorii: au montat interviurile în aşa fel, încît, într-un final glorios, reiese exact inversul celor declarate de fapt şi de drept de savanţii cu pricina. :((
    not nice! not nice at all!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, V!

    Multi-vers :-); ce simpatic! Hai sa-l alintam infi-vers.

    Da, da, drept ii ce spui: ochiul de vultur cunoscator descopera o suma de hibe ale filmului. Totodata, ochiul cel tanar de proaspat initiat in legea atractiei, adica ochiul cititorului meu, este servit cu ceva informatii utile, utilizabile, disponibile si traduse :-))); e un targ rezonabil.
    Si-apoi, informatiile sunt o mica particica din ce-am intentionat pentru cititorul meu; daca-i trezim simtirea, ii trezim curiozitatea; prin urmare... setea de cunostere; va afla el apoi informatiile valide stiintific.
    Propune-mi, rogu-te, un alt film; fi-voi bucuroasa sa-l vaz.
    Love!

    RăspundețiȘtergere
  3. acuma, oricît mi-ar plăcea să mă dau mare, multiversul nu-i licenţa mea poetică, e un termen propus chiar de comunitatea ştiinţifică post-Einstein, ca să zic aşa :)
    mă voi gîndi şi voi da curs la invitaţia cu filmul. mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. (totuşi, nu le-aş zice, cu atîta îngăduinţă, "hibe" unor tentative conştiente de manipulare prin metode de-a dreptul penale.)

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.youtube.com/watch?v=7AvbIjg1f-I

    RăspundețiȘtergere
  6. Hei, Anonim!
    Frumos, iti multumesc.
    http://video.google.com/videoplay?docid=3925149920619341559&hl=ro#
    Love!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.ortodoxmedia.com/inregistrare/494/convertire-Claudiu-Raducu

    Of, am trecut prin asta, am citit cate ceva, ca orice om care cauta, la un moment dat, raspunsul la intrebari gen "Cine sunt eu? Care e sensul vietii? Ce caut eu aici?": Lazarev, Emotii distructive, Emotii vindecatoare, bardo thodol, osho...etc
    O carte care m-a ajutat si de acolo cred ca au inceput sa se limpezesca lucrurile in capul meu: Viata si lucrarile Parintelui Serafim Rose. Si, bineinteles, recitirea Bibliei, Cartea Cartilor. Si au fost minuni in viata mea, cea mai mare minune palpabila e copilul pe care il am in ciuda tuturor evaluarilor medicilor, iar cea mai mare nepalpabila: credinta in Ortodoxie. La dragoste marturisesc ca nu am ajuns inca:(
    Intrebare: este vreo legatura intre rawfood-ism si budism?
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails