sâmbătă, martie 27, 2010

Cartea de bucate - adaugiri


Cartea de bucate cea on-going s-a-mbogatit c-o multime de retete noi si, hip-hip uraaa, cu un nou bucatar. Aiasta carte aduna toate retetele publicate de mine :-), Vali, Ina, Ligia si Antzu' (bun venit, Antzu'!). Curand-curand, va alatura retetele altor vestiti in ale bucatariei raw :-): Anca, Iulian, Cristina si Sideris
 

4 comentarii:

  1. multumesc mult andreea, yuppiii...te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. AmandinBiscuit - in direct de la fatza locului30 martie 2010 la 10:07

    Stimati telespectatori am o reteta de drawb de ciuperci... O mi-nu-ne!

    Zi ingridiantz: 1 kg-1 kg si ceva de ciuperci de orice fel, marar 3 legaturi, patrunjel 2, ceapa si usturoi verde cate 2-3 legaturi, fulgi de cereale (grau, ovaz, secara) la ochi (cred ca am pus vreo 2 cani da nu bag mana in foc) cat sa se imbibe cu alea alea si sa intzepeneasca drawbu, fulgi de drojdie (optional - am descoperit ca imi plac si pun in tot ce e sarat). Iarasi optional - germeni de grau, nuci, stuff.

    Am marinat ciupercile taiate cubulete(sare, ulei, suc de lamaie, piper). Dup-aia: am pastrat o treime din ciuperci asa cubulete, scurse de sirop :D pe restu le-am dat prin masina de tocat dupa care le-am scurs. Am tocat marunt cateva fire de ceapa si usturoi, restul - masina de tocat. Am tocat si verdeata. Le-am amestecatara pe toate: ciupercile tocate, ciupercile cubulete, verdeata ceapa si usturoiul, fulgii. Se poate pune in orice fel de tava, cratita, forma, whatever. Eu am uns cu ulei de masline o tava de paine/cozonac mai lata si am tapetat-o cu fulgi (si fulgii i-am descoperit acum si nu ma mai satur :D) am pus drobu' in ea, i-am pus evident fulgi si deasupra si l-am bagat la frigider. Mie mi se pare ca seamana leit cu drobu de ciuperci gatit pe care il mancam pana acum doar ca e mai puternica aroma de verdeturi and stuff.
    Hai enjoy!
    Sucu' de la ciupercoase l-am pastrat si am asezonat green smufi cu el, cred ca merge si ca dressing de salata. Brici!
    Pupici, oameni buni!

    RăspundețiȘtergere
  3. Na, ca m-am emotionat si n-am fost limpede - tava am tapetat-o cu fulgi de cereale. Si pe drawb tot d-astia am pus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, Biscuitus!
    Foarte simpatica reteta! Acu' punem ciupercile la marinat. Excelenta ideea pentru paste... ne-om lupta in droburi cu crestinii si-om invingea :-).
    Multamiiiiiiiiiiiiim!
    Love!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails