2 ciuperci
taiate marunt
2 morcovi
medii curatati de coaja si feliati
Jumatate de
ceapa mica taiata marunt
Un catel de
usturoi taiat marunt
3 linguri
de ulei de masline
O lingurita
de sare
O cana de
seminte de floarea soarelui SAU fistic
¾ cana
migdale
¼ cana
patrunjel
¾ lingurita
de chimen
O lingurita
de zeama de lamaie
Piper
proaspat macinat
½ cana
faina de in
¼ cana
susan
Se amesteca
ciupercile,morcovii,ceapa,usturoiul, 2 linguri de ulei si putina
sare.Compozitia se intinde de tavita de deshidrator si se lasa la 40 de grade
timp de o ora.Dupa ce s-a deshidratat,compozitia se toaca marunt-marunt in
robotul cu lama S.Se muta intr-un bol.Migdalele si semintele de floarea
soarelui/fisticul se sfarama tot in lama S si apoi se adauga peste compozitia
cu ciuperci,morcovi si restul bunatatilor,plus patrunjelul,chimenul si zeama de
lamaie,sarea si piperul.Se formeaza din mana chiftelute sau/si guguloaie si se
trec printr-un amestec din faina de in si susan.Se deshidrateaza nu mai mult de
2 ore si se mananca cu pofta!
….falafel
care merge cu un sos tahini :
O cana de
tahini de susan crud
O cana de
apa
O lingura
de ulei de masline
1 ½ linguri
de zeama de lamaie
O lingurita
de sare de mare
Enjoy!:D
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu