marți, iulie 26, 2011

Raw.zeite & zei - pelin, cuisoare si nuc negru

sau...
bye, bye, paraziti, hallo hapiness! 

Iyi gecler!
(bai, tu esti turc? da!)

Bun! Am ajuns la un subiect care-mi amaraste zilele de... cam 10 zile. Da' sa vezi ce-i mai amaraste pe parazitii din mine (caci da, sunt o persoana inalt parazitata, si nu paraziti de-aia de pe vremea Europei Libere, ci parazatii de-aia si mai raii - daca paraziti mai rai decat ai securitatii se poate...)
Subiectul parazitilor este un alt subiect in privinta caruia - intreaga comunitate raw si intraga comunitate care vindeca bolile endogene este in acord: parazitii EXISTA :) si produc daune majore in corpul tau (si-al meu!!!) in fiecare moment.

Am aflat pentru prima data despre parazitii astia si cea mai simpla modalitate de-a scapa de ei de la Doamna Hulda Clark (via Flori Mihai, cel mai bun terapeut bowen - sau bowtech, cel mai inimos maseur, cel mai pasionat aromaterapeut si cel mai proaspat terapeut de masaj chi nei tsang - forma preferata a lui Mantak Chia, unul din  marii mei preferati). 

O descriere ampla a felului in care parazitii ne afecteaza viata este disponibila in cartea Huldei Clark, carte pe care o puteti cumpara de la raw.z in persoana, sau scriindu-ne la comenzi.rawz@gmail.com, sau o puteti descarca (in engleza) de aici.

Am aflat apoi de parazitii astia si modalitatea asta amara dar 100% naturala si foarte eficienta de vindecare de paraziti de la David Wolfe care numeste cele trei mici plante vindecatoare: pelinul, nucul negru si cuisoarele, cele trei comori.

In sfarsit, m-am bucurat sa nu stau sa traduc textul pentru voi cand, Mimi Gheorghita, cu dedicatie speciala de autor, mi-a pus la dispozitie acest fragment din cartea ai, caruia ii dau copy-paste cu plecaciune de multumire doamnei autor al celei mai comprehensive carti despre raw scrisa de un autor roman. Multamim, hrana vie, sunt bucuroasa sa am "Transformare totala cu sistemul ADAM & EVA" pe masa-mi de blogareala si la raw.z, disponibila spre mandra vanzare si comandabila la comenzi.rawz@gmail.com.

iata pasajul depre cele 3 comori de deparazitare:
 
Cele 3 Comori 
Pelinul, cuişoarele şi nucul negru
Acestea mai sunt de­nu­mite şi Cele 3 Comori, şi au un efect testat şi dovedit în eliminarea anumitor musafiri nepoftiţi din corpul nostru. Aceş­tia sunt viruşi, bacterii, dar şi de dimensiuni mai mari, precum paraziţii intestinali. Nu vreau să insist sau să fiu prea des­crip­tivă pe acest subiect încât nici eu nu mă simt prea confortabil să dezvolt pe această temă, însă trebuie să-ţi atrag atenţia: oricine a mâncat carne, peşte, pui la viaţa lui, sigur are aceşti paraziţi. Pe internet poţi vedea chiar şi imagini cu aceşti pa­raziţi care, în corpul tău, mănâncă din mâncarea ta, unii sug din sângele tău şi îţi dau sistemul imunitar peste cap astfel diminuându-ţi energia şi vitalitatea. 
Elimină-i prin administrarea zilnică a celor 3 comori pe timp de minim 100 de zile. În gene­ral aceste creaturi trăiesc 90 de zile şi luând aceste ierburi te vei asigura că vei elimina şi a doua generaţie de ouă depuse. Aceşti paraziţi ţin sistemul imu­nitar pe un nivel slăbit şi astfel ne îmbolnăvim mai uşor şi mai des de gripe şi răceli, fiind mai predispuşi la alte boli mai grave. 
Este ciudat dar şi comic faptul că atunci când, de exemplu, ţi se îmbol­năveşte câinele sau pisica, şi-l duci la veterinar, acesta în primul rând este testat dacă nu cumva are paraziţi, acesta fiind motivul  imediat şi cel mai important pentru care sistemul imunitar ar putea să slăbească. Însă la oameni, acesta este ultimul lucru care se ia în calcul. 
Dr. Hulda Clark a scris în mod extensiv pe acest subiect în cartea ei tradusă, şi în limba română, Vin­decarea Tuturor Formelor de Cancer. Mai multe detalii despre aceşti para­ziţi găseşti şi pe net, întrucât SRA-ul meu nu-mi permite să mai elaborez pe acest subiect. 
Un ultim lucru aş vrea să spun pe acest subiect, şi anume că aceste creaturi sunt foarte desta­bilizate când le trimiţi din când în când mâncare foarte aromată sau chiar iute sau picantă, iar folosind la prepararea mâncării, din când în când, mai mult usturoi crud, ardei iute, ghimbir şi ridichi este chiar o idee bună (atenţie nu folosi usturoi mult şi nu în fiecare zi din motivele expuse mai sus). 
Cuişoarele 
Plantă asiatică, este una dintre cele mai antibacteriene plante aromate din lume. Cuişoarele ajută la eli­minarea musafirilor nepoftiţi din intestine, prin omorârea ouălor acestora. De asemenea unele studii arată că această plantă aromată distruge nanobacteriile care creează crustele de calciu. Cuişoarele pot fi măcinate şi adăugate la tot soiul de băuturi şi cockteiluiri de tip smoothy sau shake-uri. Cuişoarele au un efect mai bun sub formă de pudră dizolvată în lichid decât extractele sau tincturile, întrucât musafirii nepoftiţi tre­buie să mănânce din această pudră pentru a fi otrăviţi.
Efecte benefice:
l Elimină greaţa,
l Elimină gazul din stomac şi intestine,
l Acţionează ca un puternic antiseptic,
l Uşurează  durerile de dinţi şi gingii,
l Oferă nutrienţi precum: mangan, acizi graşi omega 3 şi vitamina K,
l Reduce inflamaţia,
l Măreşte funcţiile sexuale,
l Distruge candida,
l Combate acneea,
l Ajută digestia,
l Tratează tăieturi şi muşcături de insecte ale pielii prin aplicarea de cataplasme.

Atenţie: nu folosi cuişoarele dacă eşti însărcinată sau iei medicamente anticouagulante.

Doza scăzută: 100-200 mg o dată pe zi.
Doza medie: 200-500 mg o dată pe zi.
Doza ridicată: 500-1000 mg pe zi.

Pelinul 
Este o plantă cu o puternică acţiune medicală.  Această plantă foarte amară are un eficient efect de eliminare a paraziţilor din corp.

Efecte benefice:
l Tratează probleme de ficat, vezică biliară şi stomac,
l Elimină musafirii nepoftiţi din intestine,
l Stimulează digestia,
l Stimulează enzimele digestive,
l Antiseptic, antispasmodic şi antiinflamator,
l Activează bila,
l Ajută la eliminarea gazelor din stomac şi intestine,
l Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui,
l Uşurează durerile menstruale,
l Tratează candida,
l Ajută la vindecarea artritei, vânătăilor şi entorselor,
l Combate  insectele.

Atenţie: uleiul esenţial extras din pelin este toxic dacă este luat pe cale internă. Femeile gravide să nu ia pelin. 

Se recomandă luarea pelinului sub formă de pudră, întrucât este mai eficient decât extractul sau tinctura acestuia.

Doza scăzută: 50-100 mg o dată pe zi.
Doza medie: 100-250 mg o dată pe zi.
Doza ridicată: 250-500 mg o dată pe zi.
Dacă nu eşti familiarizat cu gustul amar, începe cu doze mai mici.


Nuc Negru 

În România, nucul negru se plantează doar pentru lemn, însă de interes pentru noi sunt fructele acestuia. Nucul negru omoară peste 100 de diferite tipuri de musafiri nepoftiţi aflaţi la orice stadiu de dezvoltare până la stadiul de adult. 

Când nucul negru, dar şi frunzele acestuia, sunt luate pe cale internă, aceasta duce la eliminarea toxinelor şi a musa­fi­rilor nepoftiţi din sânge, limfă, ficat, rinichi, creier, inimă şi trac­tul intestinal. Nucul negru ajută de asemenea în tratare infes­tărilor fungale. Extractul de nuc negru poate fi aplicat şi cuta­nat în tratarea mai rapidă în cazuri de eczeme, herpes, pso­riazis şi alte probleme de piele.

Efecte benefice:
l Reduce constipaţia,
l Vindecă acneea şi herpesul,
l Ajută la eliminarea infestărilor fungale,
l Micşorează colesterolul şi riscul de atac de cord,
l Reglează tensiunea,
l Curăţă şi detoxifică corpul,
l Sprijină sistemul imunitar în lupta cu tumorile cance­roase.
l Nucul negru plantat în grădină va reduce creşterea buruienilor întrucât acţionează ca ierbicid.
Doza scăzută: 100-200 mg o dată pe zi.
Doza medie: 200-500 mg o dată pe zi.
Doza ridicată: 500-1000 mg o dată pe zi.

Se recomandă consumul nucului şi frunzelor sub formă de pudră pentru că sunt mai eficiente decât sub formă de extract. 

Foloseşte cele 3 Comori zilnic pentru 90 sau 100 de zile. În fiecare după masă, pe la 4 sau 5 seara, ia-ţi doza din cele 3 comori. Amestecă doza celor trei într-un pahar cu apă, închide ochii şi bea tot conţinutul. Închiderea ochilor este opţională, bineînţeles, şi este ca o glumă. Ideea este să fii pregătit pentru că băutura este foarte amară. Această licoare amară va face bine şi la ficat în acelaşi timp.
Pentru ca m-am enervat teribil sa comand cele trei comori - la figurat - la un pret care le plaseaza in categoria de comori - la propriu (217 lei - tratamentul pentru 18 zile !!!) - si pentru ca la noi pelinul creste in toate santurile, si pentru ca de curand am gasit o sursa organica de nuc negru - relativ accesibila, m-am apucat sa macin toate cele mai sus (pelin - salbatic, soiul cel bun pentru deparazitare, cuisoare organice si nuc negru salbatic, organic, in proportia recomandata 1:2:2) si sa intocmesc pachetele de 100g (care-ti ajung 20 de zile, caci ai de luat 5 grame - adica o lingurita plina-ochi) si care costa 25 lei pachetelul. Nu-i raw.z cel mai smecher loc din lume?

(toata lumea e de aceasta parere, mai putin Patrick care a rasnit de-i clantane si acum dintii si Ancuta care le-a ambalat :P; multumim, datorita manutelor voastre tremurande, ne putem deparazita tara !!!)

Da, da, le puteti (deja) comanda la comenzi.rawz@gmail.com (numa' nu va luati toata rezerva pentru 100 de zile dintr-un foc, sa apucam sa rasnim si ambalam pentru toata lumea. bine?)

Bitter love!

Una :-)

74 de comentarii:

  1. Din categoria 'vindecarilor' Huldei Clark http://www.cancertreatmentwatch.org/victims/ponzanelli.shtml

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-a placut incheierea cu ALice Cooper :))

    Esti prea buna :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca te uiti pe wiki ai sa vezi ce fericita a murit de mielom multiplu, adica de cancer...restul sunt povesti vanatoresti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iyi geceler! (Buna ziua)
    Iyi aksamlar (Buna seara...)

    Eu deja mi-am cumparat capsule de nuca neagra,dar o sa iau si de la voi pachetelul.. parca si simt ceva efecte de la nuca...

    Dar simt si o raceala care se apropie, o fi de la sucuri? Sau am luat-o de la tine? :)
    Spirulina ati adus? Ca Barbara inca nu mi-a dat de veste...
    Cu drag, Anca D

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Anonim,
    Povestea vinde produsul/serviciul, fie ea si o poveste vanatoreasca... iar Andreea are un business si este un exceptional om de marketing, vanzari, PR. O parte din povestile ei ma conving, o parte nu ....un lucru este cert, cu prima ocazie in Bucuresti merg sa mananc in restaurantul ei.Pana atunci verific zilnic de zeci de ori blogul ei, imi place sa il citesc, sa citesc si commenturile. E la latitudinea noastra sa decidem ce aplicam si ce nu din ceea ce ea ne prezinta. Eu sunt de parere ca adevarul e undeva la mijloc...
    Succes Andreea, deabia astept in toamna sa vin sa mananc raw food pe saturate la tine.
    PS ...acum 20 de la Paris am vazut ca se vindeau conserve cu aer de Paris... m-am amuzat si mi-am adus aminte cand am citit postarea de azi...cred ca Andreea poate vinde gheata eschimosilor...deja am pe masa pelinul...hiii

    Simona

    RăspundețiȘtergere
  6. Hello ! Are ceva daca pe timpul deparazitarii iau si psillyum ?Il iau cam de vreo luna jumatate si chiar a dat rezultate.Help me please :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Iyi geceler... Noapte buna!!!
    o fi de la nuca?
    Pupici..
    Anca d

    RăspundețiȘtergere
  8. medicii spun toata ziu nu bea cafea, nu fuma, nu manca prajeli si ei tocmai asta fac in majoritate. daca cineva da sfaturi asta nu inseamna ca le aplica si pe propria persoana. poate nu a fost atenta cu sanatatea proprie. este foate bine cunoscut ca psihologi excelenti sufereau de tulburari dar nu le dadeau atentie. oameni mari ca freud erau in stare sa descoasa sufletul unui om pana in ultimele ape negre dar acasa cu familia nu se intelegeau si nu dadeau atentie frustrarilor si framantarilor pe care le aveau copiii de exemplu. e doar o perspectiva...

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum cantaresti pulberile?

    RăspundețiȘtergere
  10. şi-n plus, nimeni nu bagă pumnul în gură nimănui aici. :) totul, oriunde, ţine de opţiune şi de experiment.

    pentru unii, poveştile astea vânătoreşti dau roade; şi cred că dincolo de aspectele tehnice ale vieţii raw, cel mai important factor e credinţa că va funcţiona. într-un anumit moment al vieţii simţi că raw veganism e soluţia multora dntre problemele tale, poate după ani de zile de afecţiuni pe care le-ai tratat şi-s tot netratate. sau poate după ani de zile în care starea ta generală a fost proastă.

    şi se nimereşte ca fix în momentul în care decizi în tine că ceva trebuie schimbat, să afli de vegetariasmul raw. şi vei crede în el. oricum nu poate fi urmat dacă la început nu crezi orbeşte în el. peste credinţa asta profundă se construieşte tot ce urmează.

    apoi, nu e nevoie să urmezi o tehnică sau un principiu sau un autor total, literă cu literă. unele lucruri servesc strict ca punct de pornire, altele ca sprijin de-a lungul drumului, altele ca simplă confirmare în momente de răscruce.

    ce face andreea e o binecuvântare pentru unii, o desfăşurare de marketing skills admirabile pentru alţii, o minciună gogonată pentru alţi câţiva şi poate frecţie la un picior de lemn pentru restul.

    eu personal cred că odată ce a ajuns să-şi dedice timpul acestui trai, şi-a dorit să aducă mai aproape produse raw, pentru cei ca ea. cei care rezonează cu dorinţa de a trăi raw ştiu ce spun. eu personal simt că îmi uşurează de milioane de ori munca pe care ar fi tbt s-o depun ca să pot porni în călătoria asta. cred că la vie en raw.z şi blogul acesta sunt mai presus de orice un sprijin. din care era normal să iasă şi profit andreei şi echipei ei. dar mă îndoiesc sincer că ăsta a fost vreo secundă scopul primar, e mai degrabă o răsplată pentru lucrurile minunate pe care le simte, spune şi face.

    şi ca să trec la subiect şi să închei avocăţeala din oficiu, aş vrea să zic iuuuuuuuuupiii pentru ideea minunată de a face acest amestec posibil la un pret SUPER rezonabil şiiiiiiii să-mi anunţ dorinţa de a voluntaria la raw.z când mai e rost de râşnit, dacă aveţi nevoie de un ajutor. şi când zic voluntariat, sunt f sinceră şi deschisă. dorinţa mea e un soi de mulţumesc. :)

    cu drag,

    andhra

    RăspundețiȘtergere
  11. De fapt fiecare atrage in viata lucrul la care se gandeste cel mai mult... eu imi doream din tot sufletul o schimbare in/cu mine, nu stiam unde o voi gasi, dar in momentul in care am ajuns pe acest blog al Andreei, am stiut ca asta cautam. Ii sunt recunoscatoare inmiit si nu cred vreodata cum as putea sa-i multumesc pentru tot ce a facut pentru mine.
    Keep going :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Alina, la fel mi s-a intamplat si mie, m-am "lipit" de blogul asta ca de ceva ce asteptam de mult! Practic atat cat pot, inca sunt la inceput , dar sunt pe drum...iar frumusetea propriu-zisa e drumul si nu neaparat finalul . Chiar nu mai numar zilele si nici nu ma mai agit cu cantarul, pentru ca vreau sa fie un stil de viata si nu o "reteta de slabit" ca multe alte!
    Una, inca nu pot sa "deschid gura"...mai am pana-mi beau portia de suc necesara si suficienta!Pupici!
    O seara frumoasa!
    cu drag, Cata

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga mea,
    Pot fi folosite in timpul alaptarii?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ufff, foarte complicat de postat un comentariu aici cind nu te pricepi si il pierzi pe drum.
    Am inceput acest program cu convingerea nestramutata ca voi reusi. Dar pe parcurs m-am pierdut, in sensul ca m-am tinut de apa, chiar daca nu la ore fixe. Apoi a venit soarele, nici el zilnic, dar preferatul meu.
    Sotul meu, impresionat de determinarea mea de a ma "zgii" la soare dimineata mi-a luat o bicicleta pe care am folosit-o la 2-3 zile. Cert e ca la 2-3 zile faceam ture de lac in IOR.
    Cind Una a vorbit de analize chiar m-a pierdut, nu aveam cum sa le fac a doua zi.(Le voi face abia saptamina viitoare).Dar in ziua aceea m-am cintarit acasa.
    Iar verziturile le-am inceput abia azi, asa le-a venit "rindul".
    In seara asta insa, vorbind la telefon cu o prietena, mi-am dat seama ca nu ma cintarisem de o saptamina.
    Si, surpriza, slabisem 2 kg fara sa depun vreun efort in afara de ce am spus mai sus.
    Inca nu-mi revin din surpriza, nu asta am urmarit, ci doar sa duc o viata ceva mai sanatoasa decit o aveam pina acum.
    Mihaela D.

    RăspundețiȘtergere
  15. Felicitari Mihaela,

    De multe ori punem o presiune mai mare pe noi decat ar trebui,nimeni nu e perfect. Asa cum zicea si Cata, e un drum, e un stil de viata...nu un sprint.
    Faptul ca te concentrezi pe lucrurile care le-ai facut bine e foarte important. Asta iti va da energia sa mergi mai departe. Felicitari
    Sa ai o zi minunata.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu-i usor sa vrei sa fii cat mai sanatos. Eu nu mi-am mai facut griji de paraziti (poate ca trebuia sa fiu mai atenta, mai ales cu atatea fructe si legume pe care le mananac zilnic) dupa ce am inceput sa mananc raw pentru ca, consumam cantitati foarte mari de ceapa si usturoi, si din cand in cand seminte de dovleac. Eram sigura ca e suficient. Si preventiv consum zilnic si argila care e buna pt detox. si are proprietati antibacteriene si antiparazitare.
    De pelin stiam demult cat e de bun. Nucul negru e o surpriza. Cuisoare am in buatarie dar mereu am evitat sa le folosesc caci nu imi place parfumul lor...

    O zi buna tuturor,

    Mona

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua,

    Ne-ati contactat acum cateva zile in legatura cu o anumita gama de sisteme de filtrare a apei, intre timp am pierdut numarul dvs. de telefon.

    Daca imi puteti trimite un e-mail pe sales@h2ofilter.ro sau sa reveniti dvs. cu un telefon ar fi perfect.

    Cu stima,
    Adrian Sandu,
    H2O International
    www.h2ofilter.ro

    RăspundețiȘtergere
  18. Salut tuturor,

    Am citit cateva articole despre deparazitare ,se mentiona mult(inclusiv pe forumul David Icke)cum ca un remediu de asemenea foarte eficient este si "oregano oil"...
    Una ,daca stii ceva te rog scrie-ne(sau oricine a incercat)...Merci pt. tot :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Oregano oil este foarte bun dar , nu folosit in exces ...Pt deparazitare se poate aplica si local , intzelegeti ce vreau sa zic :).
    Licoarea facuta din comori am facut-o , am inceput sa beau de ieri, seara am simtit o usoara durere de rinichi...Dimineatza m-am trezit intr-o forma maxima.Zeitza Una vroiam sa te intreb, dupa 2 saptamani marim doza de o linguritza de pudra ? Sau mergem constant 3 luni cu o linguritza.Merci ptr tot esti GENIALA!Love u all!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. vai, vai, vai, vai... e groaznic. e tortura. e cel mai rau lucru pe care l-am baut vreodata. ingerez cu placare litri de suc verde si mananc cu voiosie chlorella cu lingurita, doar sa nu mai dau cu papila gustativa de potiunea asta. deci, si prin urmare, stie cineva de unde pot sa cumpar si eu capsule vegane in care sa indes praful de otrava?

    RăspundețiȘtergere
  21. andreea spuneai ca esti fana boutenko.am citit 12 steps to raw food si la paginile 32,33 spune foarte clar ca cei care sunt 100% pe raw nu au de ce sa isi faca griji pt ca nu pot avea nici un fel de parazit sau bacterie.deci tu de ce iti faci griji?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multe oua de paraziti se gasesc chiar pe fructe si legume proaspete, in special salatele care au frunzele incretite, deci trebuiesc spalate f bine inainte de a fi consumate

      Ștergere
  22. hei , gashca de zeitze si zei !!! ce faceti ? cum va merge cu sucurile verzi si ceaiul minunat ? :)Va doresc o saptamana buna , cu energie multa si voie buna... Mai avem o luna din vara asa ca trebuie sa profitam din plin... pana nu vin ploile de toamna.Mi-e dor de inceputurile acestui program cand toata lumea scria impresii despre program :)Mi-e dor sa simtim cu totii vibratia magica .Mi-e dor si de Una... dar , stiu ca este okupata .Ar fi fain sa fim in grup pe Fb sa ne incurajam unii pe ceilaltzi, cei care suntem in program .Sa aveti o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga Alina, ai dreptate, si mie imi e dor de marturiile de la inceput ale grupului :). Cred ca ne-a cam apucat timiditatea pe toti. :) Sa iti spun despre mine: cred ca cel mai consecventa sunt cu bautul apei. Am realizat ca eu nu beam deloc atata apa pe cat credeam si incerc sa ma disciplinez. Apa cu lamaie pe stomacul gol ma ajuta enorm cu digestia. Soarele mi-a lipsit cu desavarsire zilele astea, pentru ca la Londra a tot plouat si a fost vreme inchisa. Am facut progrese in a mesteca incetisor, dar tot am tendinta sa citesc ceva in timp ce mananc. Incerc sa includ cat mai multe sucuri verzi, pe care le iubesc, dar recunosc ca nu le beau in fiecare zi. :( Motiv pentru care poftele tot imi dau tarcoala, in special fata de peste, branza si foietaje. In rest, m-am disciplinat si masa de dimineata e obligatoriu compusa din fructe, insa parca vad ca vine sezonul rece in care voi simti nevoia de ceva cald gen porridge sau alte chestii starchy. Eu zic ca overall sunt ok, desi mai calc stramb si am pofte irationale, sunt mult mai prezenta si constienta. Tie cum iti merge? :)

    RăspundețiȘtergere
  24. salutare, zeițe! :)
    n-am fost alături de voi de la început, dar mi-a luat puțin să mă simt parte din magia de care vorbiți. dor și mie, dar am vaga impresie că dincolo de tăcere tot împreună suntem. :)
    mie mi-a intrat repede în sistem păhărelul de oră fixă, ba chiar se întâmplă o haioșenie și mă uit deseori la ceas chiar la fix. :) am observat că NU se întâmplă în zilele low. :)

    apoi, beau 3-4 sucuri pe zi. dar, în mod bizar, am probleme cu eliminările, deși de marțea trecută mănânc total raw ȘI nu aveam probleme din astea înainte, ba din contră. o să-ncerc și eu apa cu lămâie, în primele zile am băut apă cu sare și era eficient, dar nu mă încântă ideea pt că încă folosesc sare din asta din cu iod.

    cam uit de soare, dar sper să încep să remediez.

    alina, cum e cu ceaiul? :) eu mâine mă duc să-mi ridic "marfa". :)

    fuf, poftele. am și eu pofte. de brânzeturi și de produse de patiserie. și mă cam roade stomăcelul de foame, cam des. chestie care se-nțelege, nu mă ajută în ceea ce privește poftele. :)

    vă îmbrățișez.

    andhra

    RăspundețiȘtergere
  25. Azi cand sa plec la plimbare, am avut asa un sentiment mic de nostalgie si mi se facuse mare dor de gasca, cum toata lumea era entuziasmata bam-bam sa le facem pe toate .Mie imi merge binisor cand un pic down... ma scutur si iar incep :) Apa si mie mi-a intrat in reflex , sunt atenta sa nu beau apa 1h dupa ce termin de mancat.La fel si eu incerc sa mananc cat mai incet , gat mai ganditor :)) in stil de boema... si incerc sa nu mai stau picior peste picior.Din studiile mele nu este bine sa mancam picior peste picior .Apa incerc s-o beau incet , incet ca si cum ash mesteca-o putin.Se zice asa : Mesteca alimentele lichide ca si cum ar fi solide iar pe cele solide mesteca-le pana devin lichide .Am zile in care mananc raw 100% sa zic merg 5-6 zile raw si apoi a 7a zi imi vine o pofta nebuna "interdis" fara sa imi fie neaparat foame :) Imi fac salate mari cu de toate cand imi vin poftele cele nebune :)) Sucuri verzi imi fac cam 3-4 zi , beau si spirulina cu clorela.Intre 5-6 imi fac timp de ceaiul minunat il beau destul ok adika n-am probleme cu el dizolv pudra in 200 ml apa.La inceput am simtit dureri usoare de rinichi acum nu am nimic..Il gasesc chiar racoritor .Legat de digestie am nishte mic trucuri care le aplic dimineata dupa ce termin de baut apa 1litru sar putzin coarda 10-15 sarituri si digestia se face imediat.Acelasi lucru si seara fac o plimbare si sar coarda cateva minute si imi fac digestia de seara.Iau si taratze de psillyum seara inainte de culcare.M-au ajutat foarte mult.In general le iau de luni-vineri si weekendul pauza sau 1 seara da una nu ptr a nu creea o dependetza .Huuuuh cat am scris .Cam asta ar fi programul meu de raw zeitza

    RăspundețiȘtergere
  26. Plimbari fac de dimineata de la 7 restpir, contemplez ...sungazingul l-am oprit deoarece imi creea o stare de somnolentza foarte mare, si ma dureau ochii cand mishcam stanga dreapta .Precizez ca eu am hipermetropie ...Am incercat sa-l fac seara tarziu, la apus si dimineata la rpimele minute de rasarit dar , aceeasi probleme imi simteam okii tare obositi .Si cum am oprit mi-am intrat in forma.In schimb stau cu okii inchisi la soare si-mi face bine.

    RăspundețiȘtergere
  27. Da, ii simtim lipsa Unei, insa e important ca facem ce ne-a invatat.
    Eu recunosc ca nu sint disciplinata, dar fac de la inceputul programului lucruri noi, de care ma tin cum pot. Si sint foarte incintata ca am dat jos 3 kilograme fara efort.
    Imi plac sucurile verzi de patrunjel si telina amestecate cu fructe si olecuta de miere ca sa mearga mai bine (o fi sau nu bine, macar e dulce natural).
    Soarele il vad macar de 2-3 ori pe saptamina, ocazie cu care ma si plimb cu bicicleta.
    Iar cind beau apa vizualizez intens cum se spala grasimile, cred ca asta m-a ajutat mult. E foarte important sa ai credinta ca ceea ce faci este bine.
    Ma simt minunat si vad cum am schimbat ceva in viata mea.
    Mihaela D.

    RăspundețiȘtergere
  28. Intr-adevar prafurile magice sunt amare... Ma intrebam cat de amare pot fi?? AMAAAARE!!! Doamne, cand am gustat prima data am crezut ca nu e adevarat:) Si bine spunea Delia, acum sucurile verzi, spirulina si chlorella sunt parfum pe langa prafuri. Dar, cum mi-am cumparat deja 5 pachete o sa ma chinui sa le termin....o sa fie cele mai lungi 3 luni din viata mea:)

    RăspundețiȘtergere
  29. Fetelor,Una ,cum si cata yerba mate pun in apa filtrata ? raluca va pupa din Galati

    RăspundețiȘtergere
  30. Stie cineva de ce a disparut Una?

    RăspundețiȘtergere
  31. hei hei hei! :)

    raluca, o râşneşti pe yerba până-i sar fulgii şi se dă păgubaşă şi devine pudră. ş-apoi, 2 linguriţe pe litru de apă.

    RăspundețiȘtergere
  32. asa deci multam Andhra, pupici. Dar MSM-ul daca e made China e ok? mi l -am luat sa fac tratament cica e bun tare impotriva caderii parului. raluca

    RăspundețiȘtergere
  33. Raluca, esti galatzeanca ca mine hihi :) Msm iau si eu ptr caderea parului sa stii ca am inceput sa vad mici rezultate iau cam de 1 luna. Ca e made in china nu stiu ce sa zic ... eu am Made in Suedia...dar, iti potzi zice atunci cand il pui in apa are un gust ushor amar..Daca e asa inseamna ca e bun.Succes!

    RăspundețiȘtergere
  34. cu drag raluca, te pup şi eu.

    hm. despre msm-ul made in china. cum se numeşte firma? şi, ce scrie pe ambalaj? ingrediente, concentraţii. caută păreri pe forumuri despre firma respectivă. gugăleşte! :) numai aşa poţi descoperi ce-i de capul lui. investigaţia e mama învăţăturii, cum s-ar zice. :)
    şi pe viitor poate mai bine eviţi china. :P bineînţeles, nu ca destinaţie de vacanţă. :D

    am auzit şi eu că msm e f bun, pt f multe lucruri. îl am pe wishlist. zeiţa alina, ce înseamnă mici rezultate? vai şi ăsta e amar? :))

    RăspundețiȘtergere
  35. da si asta e amar dar ushor asa ...Adica lejer fatza de ceishorul minunat sau yarba mate.Si eu evit China, nu vreau sa aud de ei .Cel putin decand am vazut cum fac oua si struguri de plastic..
    Revenind la Msm vad mici rezultate in sensul ca : imi cadea foarte , foarte mult parul.Am tot studiat fenomenul chipurile ar fi de la detox.Acum observ ca imi cad doar cateva fire.Nu stiu exact, exact daca e numai de la Msm sau si de la faptul ca beau foarte multe sucuri verzi si nu mananc deloc dulciuri raw si nici fructe decat mere .Inca nu a inceput sa imi creasca cum se zice, ca dupa 2-3 sapt incep sa se vada firisoare mici prin locurile unde ai mai rar.Vreau sa fac si formula care se aplica pe pielea capului .Apa cu msm, pulverizat pe scalp.Incep de saptamana asta si va zic ce shi cum :)

    RăspundețiȘtergere
  36. si mie imi pica parul de ma ingrozesc....si iau MSM capsule ,dar nici o imbunatatire(sunt de la o firma americana cred, cu S,nu scriu denumirea ca nu stiu daca e voie).spune-mi te rog cum anume o folosesti direct pe par?de cate ori ,cat o tii etc....Daca stiti ceva ce a functionat la voi,please postati...:)
    Se multumeste...
    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  37. Intr-un pulverizator se prepara asa :300 ml apa pui 2 linguri de pudra Msm si se pulverizeaza in special in locurile unde simti ca tzi s-a rarit.Poti sta cu el si peste noapte iar, apoi poti sa te speli .De spalat foloseste sampon cat mai natural eu folosesc seminte de in hidratate si facute pasta in blender.Parul trebuie clatit bine pentru ca e posibil sa mai ramana taratze de la in dar cand cand e parul uscat :)
    La mine a mai functionat si tinctura de chili, ardei iute sau cayenne.Se aplica tinctura cea picanta pe pielea capului, facand un masaj ushor si se lasa sa actioneze 2-3h.La inceput simti cum ti se incalzeste scalpul dar e ok, e suportabil.Am mai incercat si cu ghimbir tai ghimbir cam cat un deget pui si putzina apa in blender si se formeaza o pasta se tine la fel 2-3h .Msm eu il iau pudra dizolvata in apa 1/2 lg + 250 apa de 2 ori pe zi.Succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  38. Unoooo! Unde esti, Uno? De ce ne-ai parasit?!?

    RăspundețiȘtergere
  39. MSM-ul este de la EverTrust Ltd si l-am luat de la casa raw.z.asa ca tre sa fie bun pai nu ? Vai ce ma bucur zeita Alina ca esti din Galati ca eu nu am intalnit pe nimeni raw pe aici si toate cunostintele mele sunt impotriva...pup fetele p.s. postez ca anonim ca nu stiu altfel dar sunt raluca din galati

    RăspundețiȘtergere
  40. Multumesc mult Alina,o sa incerc si cu ghimbir(imi place mult si sa-l beau:) ),usturoi pisat de asemenea am auzit ca ar f-tiona...Pupici

    Adriana

    RăspundețiȘtergere
  41. postare in 2 episoade..

    Posteaza Mimi pentu Una.

    Dragilor, cu drag preiau temporar acest job al Unei, care, de fapt, pentru ea, este chiar un job facut din pasiune... ea este un pic in incapacitatea de a scrie si urmari firul discutiilor din cauza de mici - mari efecte ale detoxifierii si in plus are pe cap o dezvoltare a activitatilor RAWZ care si-a luat un curs propriu, cu care Andreea - Una incearca sa tina pasul, uneori chiar reusind acest lucru :)... dar se va intampla si acest lucru... era ingrijorata ca nu mai apare la intalnirile voastre virtuale, si m-a delegat pe mine temporar sa-i tin locul... deci TEMPORAR :)
    Sper sa nu va dezamagesc si sa nu iasa cu paruiala :).. glumeam ;)

    Voi incepe de la inceputul mesjelor, si multumim din inima tuturor care si-au gasit timp sa raspunda / comenteze... in final, sa se implice.. Nu voi raspunde mesajelor care doar comenteaza anumite aspecte fara sa puna intrebari, insa toate mesajele si opiniile sunt absolut binevenite.. poate nu suntem de acord, poate am avea adaugiri sau ajustari.. insa cine suntem noi sa corectam pe cineva.. noi doar ne-am propus sa inspiram pe cei care au nevoie sau isi doresc sa fie inspirati pe un anumit segment in viata lor, intr-o anumita etapa a vietii lor.. si aici Evelyne Beatrice Hall a spus-o foarte bine: "Poate nu sunt de acord cu cu ceea ce spui, dar voi apara pana la moarte dreptul tau de a o spune" este un citat care in mod eronat i se atribuie lui Voltaire.
    deci.. acest blog este o invitatie la opinia libera insa in mod clar nu vom accepta un limbaj de strada sau injurios :)

    iata si unele raspunsuri la mesajele voastre:

    Anonim: raceala este INTOTDEAUNA o forma mai "in your face de detoxificare" si da, spirulina a ajuns... plus multe alte produse care erau lipsa in stock de ceva vreme..

    Simona: poti luaa si psillyum in paralel cu pudra amara... nu exista conflict

    Anonim: apropos de medicii care nu isi urmeaza sfaturile si pshihologii cu propriile familii disfunctionale... noi macar ne numaram printre "medicii" care chiar incearca sa "walk the talk" iar durerile transformationale, caderile si succesele sunt facute public... oricum tendinta este spre succes si spre aplicarea principiilor de care vorbim!! Un prieten spunea: the only whay out is UP :)

    Anonim: proportia de amestec al prafului amar este de 1:1:0,5 - cuisoare: nuc negru: pelin

    continuare...

    RăspundețiȘtergere
  42. ...continuare postare Mimi pentru Una

    Andhra: multumim din inima de propunerea de voluntariat... Patrick inca se descurca desi umbla pe aici deja cu un defect profesional format de la tremurul rasnitei ;)..dar este de tinut minte propunerea ta!!!

    Simona: tehnici puternice de detox nu se fac in timpul alaptarii si nici al gestatiei.. deci nu acum

    Mihaelala: felicitari pentru bicicleta ;).. si toate celelalte "succesuri" :)

    Alina: asa e!!! nu e un sprint!!! e un stil de viata care se capata in timp .. si pana acolo sunt ceva suisuri si coborasuri... anturajul conteaza ENORM by the way!

    Mona: daca asa functioneaza la tine, MINUNAT! Keep it that way!

    Delia: aceeasi situatie? Mie mi-a scris o doamna ca se tine de nas si nu i se mai pare asa de amar.. pe bune.. de capsule o sa ne interesam oricum.. daca afli sis tu intre timp, let us know :)

    Anomin: hai sa ne intelegem... la o dieta 100% raw de ceva luni sau ani de zile, evident ca nu mai este necesar supliciul amar... dar cine este in aceasta situatie? Cine are deja un orgnism atat de bine tunat si eficient incat disperseaza imediat orice particola care nu este pro-viata? Deci.. pentru incepatori, orice ajuta la o curatare mai rapida si mai profunda.. este BINEVENIT!

    Zeitza.. buna idee.. poate pornesti tu varianta FB? de ce nu???

    Sanziana: bravo.. si pentru porridge.. hei avem cea mai delicioasa solutie: budinca / porridge de seminte de chia facut cu apa incalzita la 40 grade C, cu ulei de cocos, vanilie si fruncte de "sezon" este exceptional... poti inlocui chia si cu psillyum din cand in cand...

    Ralucarer: cele mai minunate si lungi 3 luni ;)

    Raluca si Andhra .. vad ca v-ati imprietenit si s-a lamurit si chestiunea cu yerba mate.. super echipa!

    Anonim: ghimbirul si usturoiul deasmenea ametessc aceste creaturi.. deci e bine.. nu prea mult usturoi insa... se pare ca (virgula) consumul zilnic de usturoi timp de 3 saptamani dezechilibreaza cele 2 emisfere ale creierului si nu-si mai vorbesc in mod armonios, ceea ce da stare de agitatie, probleme de concentrare si la meditatie.. la fel si ceapa..

    In incheiere, va multumesc de citire, si in caz de greseli de exprimare, ortografie sau gramaticale.. scuze .. cu ceva examene serioase date (si luate) la limba romana, tot reusesc sa fac o groaza de greseli.. le pun pe seama vitezei, a lipsei din Romania timps de 13 ani si a leptopului care este lenes la litera zzzzz. Nu-mi mai propun sa fiu perfecta (am avut obsesia asta ceva vreme)si nici sa nu mai imresionez pe nimeni asa ca take me as I am :)

    cu drag, si pe curand,
    Mimi pentru Una!!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Mimi apreciez tot ce faceti voi ...Chiar ma gandeam aseara la Una ca sigur e in detox stiu cum este si este destul de greu sa ai foarte multe activitati in timpul detoxului .Eu am ceva articole despre periajul uscat , sauna , respiratie, detox cu sucuri verzi pentru fiecare parte a corpului rinichi, ficat , colon , plamani, despre clisma , hidroterapie de colon ..Am ceva articole si despre meditatie ...adika cam ce ar fi urmat probabil Una sa posteze pot sa tzi le dau sa le postezi pentru continuarea programului.Am timp liber pana in septembrie si ma pot ocupa sa iti trimit articole .Eu am facut un grup liber pe FB se numeste Pentru Minte, Corp si Suflet este activ si liber cu acordul vostru il putem pune in miscare si fiecare sa reintre in program si sa reluam spiritul acela frumos de inceput .Pana cand vine Una sa ne antreneze :)

    RăspundețiȘtergere
  44. Pentru Andhra

    Am avut si eu probleme cu eliminarile cam la 2 sapt. dupa ce incepeam sa consum sucuri. Nici macar clismele nu ma mai ajutau. Eram disperata si singurul gand pe care il aveam era ca trebuia sa imi astimulez cumva peristaltismul intestinal. Am dat peste un articol despre cura cu hrean in rezolvarea acestei probleme si, la o sapt dupa ce am inceput sa consum dim si seara hrean ras cu miere am eliminat placa colonica. Atunci am inteles ca de fapt constipatia era data de placa colonica ce se desprindea de peretii intestinale si bloca tranzitul intestinal. Hreanul are rolul de a desprinde mucozitatile si depunerile de pe organe si tesuturi. Pentru eficienta este bine sa se consume cam lo 30 min. dupa hrean suc de rinichi negre, care antreneaza mucozitatile si toxinele catre eliminare. sper sa iti fie de folos experienta mea.
    Vera

    RăspundețiȘtergere
  45. http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~preventie/17992/longevitatea-intre-genetica-si-stil-de-viata.html

    RăspundețiȘtergere
  46. Alina, interesant.. ai putea sa postezi articolele pe FB si asa le vedem cu totii?

    Vera, multumim de explicatii.. hreanul si mierea deci.. bine de retinut... eu am cunostinta de multe remedii ne-romanesti, iar acesta pare unul foarte romanesc ceea ce este expecptional!
    Mimi

    RăspundețiȘtergere
  47. salutare tuturor! :)
    multă răbdare unei şi o aşteptăm cu drag înapoi!
    mulţumim de răbdare, mimi! :)

    vera, mulţumesc enorm pt sfatul tău, chiar voi încerca. la ce interval înainte, respectiv după masă?

    mai am o mare problemă şi deci o întrebare: hiperaciditatea la stomac. eu am avut o gastrită. care din păcate pare că se întoarce. mi-e atât de rău încât nu mă mai pot apropia cu drag de nimic crud. deocamdată sucul meu verde e doar din varză, care ştiu că ajută, dar am mare nevoie de o soluţie, pentru că simt că nu o să pot continua în ritmul ăsta. :(

    mi se pare minunat că ne mutăm pe facebook!

    vă îmbrăţişez.

    andhra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. poti incerca cu capsule cu ulei de salvie de la hofigal, dar cu precizarea ca se iau inainte de masa cu cca 15-20 min si nu dupa, cum apare pe prospect.
      succes!

      Ștergere
  48. eu am o intrebare?
    de ce este andreea in detoxificare, can ea mananca raw de atata timp..... :(
    daniela

    RăspundețiȘtergere
  49. Una spunea ca primul "pas" l-a avut la 6 luni de raw, a urmat pasul de la un an de raw. ea pe 1 august a facut 2 ani de raw, poate fi al 3-lea pas de curatenie al corpului? Sau poate fi din cauza celor 3 comori? Cati ani are nevoie organismul de a reveni la ceea ce ar trebui sa fie?
    Abia astept sa se intoarca si sa ne povesteasca , eu una am ajuns sa o iubesc pentru tot ceea ce face pentru altii.

    RăspundețiȘtergere
  50. off Una cata detoxifiere draga mea ?numai eu stiu vreo 3 ,chiar asa trebe ,parca mi-e cam teama daca si pe mine ma va lua asa .

    RăspundețiȘtergere
  51. Andhra, despre ce sucuri este vorba?

    RăspundețiȘtergere
  52. Pentru Andhra

    Dimineata e bine ca hreanul sa fie consumat pe stomacul gol, cu 30 de min. inainte de masa. Seara, la cel putin jumatate de ora dupa masa, dupa ce efortul organismului in digestie a fost diminuat.
    Eu am observat ca dupa 10-15 min. de la ingerare incepeam sa simt intepaturi in membre si in piele, iritabilitate( semn al eliberarii toxinelor), dupa care incepeam sa transpir(incepea eliminarea lor).

    In intelegerea simptomelor detoxifierii(usoare, moderate si intense) m-a ajutat si o carte: dr. Robert Morse, "Sa traim sanatos fara toxine", Pitesti,Ed.Paralela 45, 2009, pp.293-299(capitolul "Criza de vindecare").

    Am fost foarte uimita sa constat eliminarea placii in conditiile in care de 3 ani nu mai consumam deloc carne si tinusem de cateva ori regimul Oshawa,in plus eliminasem deja de 1 an fragmente de placa.
    Si nu in ultimul rand nu am gasit nici o relatare nici pana la acel moment care sa indice aceasta actiune a hreanului asupra depunerilor colonice, desi gandindu-ma retrospectiv are logica.

    Pentru aciditate un remediu recomandat si de yoghini este infuzia din flori de salcam.

    De asemenea ma gandesc ca ti-ar putea fi de ajutor pulberile de ierburi(informatii terapeutice foarte bine structurate am gasit pe site-ul http://www.crudsisanatos.ro/joomla/s-h-o-p,), majoritatea avand si efecte asupra sistemului digestiv.
    Vera
    P.S.Am inceput sa iau "cele 3 comori" pentru deparazitare si de 7 zile sunt racita asa cum nu am mai fost de vreo 10 ani. sunt curioasa sa vad ce mai urmeaza....

    RăspundețiȘtergere
  53. Nu am mai fost pe aici o vreme... Mi-au ajuns si mie minunatele comori macinate ieri. Amarala am taiat-o cu o cana mare de apa cu lamaie dupa. daca mai ajuta pe cineva e de bine.
    Spor la nimicit paraziti :D

    RăspundețiȘtergere
  54. Camelia Patrascanu

    Angy a tradus capitolul 4 din 12 pasi catre hrana vie, unde se vorbeste desre paraziti... http://viatasiverdeata.wordpress.com/2011/08/04/12-steps-to-raw-fods-4/#comment-55

    RăspundețiȘtergere
  55. Hello
    Am lipsit ceva vreme si imi pare tare rau. Am revenit din concediu cu o dorinta maaaree sa recuperez ce am pierdut. MSM iau si eu de ceva vreme, cred ca am facut o luna juma si pot sa zic ca e foarte bun! Inainte aveam probleme cu dureri de articulatii, acum pot sa zic ca am uitat cum erau :) Parul nu-mi mai cade excesiv, unghiile sunt mai sanatoase. Dom'le face minuni!
    De abia astept sa vina intalnirea!

    RăspundețiȘtergere
  56. Una, ai disparut! E dreptul tau, incontestabil. Numai ca tu singura te-ai angajat in si ai lansat acest proiect cu "101(!) de zeite si zeu". Sau asta a fost numai o poveste frumoasa cu zane pentru competitia cu cele 125 de doamne care schimba vietile celor din jur?!

    RăspundețiȘtergere
  57. vera, te îmbrăţşez pt răbdare şi sfaturi. :)

    andhra

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna Una si buna sa-ti fie inima,

    Vreau si eu un sfat sau o sugestie - cum foc sa fac sa pot bea amestecul ?
    Mi-am comandat 2 pachete , Barbara mi le-a trimis de vreo luna si nu pot sa-l beau .
    Amar e putin spus.
    Vreo idee ?

    RăspundețiȘtergere
  59. te rog mult sa-mi spui daca stii o metoda de a scapa de bacteria E-coli. Nu mai stiu ce sa fac am luat toate tratamentele de care am auzit si tot recidiveaza infectia urinara datorata acestei bacterii.
    multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  60. Aceasta combinatie se poate da si la copiii care au viermisori?
    Help pleaase!
    copii de 4/5 ani

    RăspundețiȘtergere
  61. intamplator am ajuns in posesia unei doze de 100 gr de aceasta minunatie insa nu e chiar pudra, asa ca pana sa ucida parazitii interiori, imi chinuie dragutele de componente ale tubului digestiv. recomand cald sa isi rezolve "parchinsonu" rasnita aia:)...cu drag

    RăspundețiȘtergere
  62. Cum se spune in engleza, "the devil is in the details": Ca sa fie eficace, nuca neagra tre culeasa cit e inca verde. Si mai eficace sint mugurii de nuc negru culesi intr-o anumita perioada...Barefoot Master Herbalist pt detalii, posibil el are cel mai bun produs anti-paraziti din lume la ora actuala.

    Combinatia de trei nu e eficace contra parazitilor mai mari gen ascaris, tape worms, dupa cum recunoastea chiar dr. Clark, care recomanda suplimentare cu Q10 si cisteina, parca. Din cite stiu, cele mai eficace arme naturale impotriva "viermilor" intestinali rezilienti (spre ex, ascaris produce inhibitori digestivi) sint enzimele digestive (bromelina, papaina, si in special ficaina care digera viermii (la propriu)).

    RăspundețiȘtergere
  63. exista un supliment cu toate enzimele digestive mentionate?am gasit cu bromelaina si papaina, dar nu cu ficaina...nici nu o gaseste la cautarea pe google si din cate spuneti e cea mai importanta.multumesc pentru raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna, am nevoie de un sfat: am luat cca 6 luni amestecul deparazitant, dar am intrerupt deoarece sunt insarcinata... Este ok, sau pot sa continui tratamentul pe timpul sarcinii?
    De asemenea, apropos de Hulda Clark, as vrea sa-mi fac procedura de curatare a ficatului ( cea descrisa in cartea ei). Poate avea un efect negativ asupra sarcinii?
    Si o ultima intrebare: daca sunt vegana de peste 1 an, avand in vedere sarcina, ar trebui sa incep sa adaug oua, lactate in meniul meu?
    Multumesc foarte mult,
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  65. mai faceti acest amestec?as dori si eu sa comand pt o cura de 6 luni.
    multumesc


    ioana

    RăspundețiȘtergere
  66. cum pot sa comand si eu acest produs?multumesc

    RăspundețiȘtergere
  67. mar interesa si pe mine unde anume pot comanda si eu pulbeerea asta cuisooare pelin si nuc va rog. Mersi

    RăspundețiȘtergere
  68. As dori sa comand si eu acest amestec. Il mai oferiti?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails