miercuri, iulie 20, 2011

Raw.zeite & zeu - raw food - pe locuri, fiti gata...

Stop! :-)

Sunt racita-cobza. Sau, ma rog, in limbaj de raw-fooder... detoxific! :-) Detoxific-nedetoxific, mi-e rau de vaz verde si, cu permisiunea dumneavoastra, mi-e rau cu mandrie si dedicare.
Imi voi permite, de aceea ca mandra sa ma indrept catre pat si sa va scriu maine pana la o ora decenta, ora care sa ne permita un inceput SANATOS :p

Love!
Una :-)

15 comentarii:

  1. Multumim pentru angajamentul care il ai fata de noi. un somn cat mai linistit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sanatate multa si rapida, Una draga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Insanatosire grabnica sau detoxifiere rapida, cum o fi.
    Chiar daca din programul acesta m-am "lipit" doar de apa, de soarele de dimineata si, implicit, de bicicleta si miscarea aferenta, abia astept sa vaz ce urmeaza.
    Soarele este bestial si mi-a dat ocazia sa vad ca parcul IOR este taaare populat la 6 dimineata cu oameni care alearga, merg pe bicicleta sau isi plimba ciinii. Cel mai tare m-a impresionat o doamna cam de 80 de ani care, cu cheile intr-o mina si sticla cu apa in cealalta, alerga in jurul lacului. Nu credeam ca voi intilni atitia oamdeni in virsta facind miscare.
    Multumesc pentru ce am acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Una, iti trimit multa energie, sa revii printre noi rapid! Multumim pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sanatate multa. Abia astept ziua de maine...

    Din tot programul m-am lipit pana acum de smoothie, de exercitii, de intentie... si cam atat. Apa nu reusesc sa o beau la ore fixe, de fapt, uit sa beau apa si cand imi amintesc beau jumatate de litru o data. Pranzul la ora 13.40 este o iluzie, la ora aia bucataresc de zor pt pranzul de la 14.30 al fetelor mari... Si tot asa. De plimbat nu pot, pt ca stau intr-o zona care ar necesita scoaterea masinii pana intr-un parc apropiat, pentru a ma plimba. Si daca scot masina, scot si copiii, etc etc.
    Acu'... pornesc de la 73 de kilograme si sper sa ajung la 50. Sa vedem...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sanatate si Doamne-ajuta,Una scumpa mia draga! :)
    Trimitem ganduri bune si dragoste cu carul.
    UnaAlta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa te faci bine/detoxifici, sa fii sanatoasa, in forma si plina de energie, asa cum iti place. Cu multa-multa dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ganduri bune pentru tine Zeitza Noastra Suprema :)) Noi te asteptam cu Bucurie !Bem apa & verzituri , ne plimbam , respiram, mancam soare, facem exercitii si avem numai ganduri bune pentru noi si pentru altzii .Iar toate astea se intampla cu muuulta bucurie, linishte si implinire .

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna dimineata,

    Multa sanatate si dezintoxificare "placuta".
    Ce am reusit eu sa fac din toate cele? Pai, apa beau mai des ( adica cam din 30 in 30 de minute ), sunt la a doua saptamana de suc verde de dimineata si pana la ora 12-12.30, cand mananc de pranz, mai pun gura pe cate un fruct sau apa sau un ceai verde.De asemenea, de astazi mi-am promis, si chiar am inceput, sa imi fac un jurnal in care sa scriu ce mi se intampla, ce mananc si cate si mai cate. Si tin sa-ti spun, de cand ai inceput programul cu noi, am reusit sa dau jos 1,8kg. Eu am pornit de la 73,8 si ieri ( 20.07) m-am cantarit si aveam 72kg. Fara sa ma infometez, fara sa renunt la cateva ( multe ) placeri culinare, ci pot sa spun ca singurul lucru pe care l-am modificat in alimentatie de cand ne-ai introdus sucul verde zilnic a fost ca micul dejun sa fie doar acel suc si nimic altceva.

    Multi pupici,
    Gina

    RăspundețiȘtergere
  10. Sper sa te refaci cat poti de repede :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna, Una!
    Detoxifiere cu folos!
    Astept nerabdatoare proxima postare a ta!
    Pana atunci , ai grija de tine!
    cu drag, Cata

    RăspundețiȘtergere
  12. buna.aseara tocmai am reitrat pe site-ul acesta superminunat si am aflat de programul vostru.este super. este tocmai ceea ce am eu nevoie in acest moment.am ceva ani in spate de hrana vie, dar am trecut in ultima perioada printr-o stare mai proasta,asa ca am fost foarte incantata sa vad ce chestie faina ati inceput.acum am citit si chestia cu problemele pe care le ai daca mai mananci prostioare(pot sa confirm ca asa este, am avut si eu aceleasi probleme)si parca acum, mai mult ca niciodata, am nevoie de un nou inceput.vreau sa scap si de aspectele fizice care ma deranjeaza(acea celulita nesuferita de care scapi f greu dar daca mananci o prostie o simti cum pune stapanire pe tine ) si sa ma revitalizez(sunt putin anemica si nu prea ies din casa, am ceva probleme cu chakra coroanei de la o intoxicatie cu gaz metan de acum ceva ani).asadar, vreau sa va urez succes la toate/toti, sa va felicit si sa va spun ca mie mi se pare cel mai interesant site de alimentatie si stil raw din romania.va pup.ah! si eu sunt acum racita si multi pe care ii cunosc, probabil este iar o perioada de purificare.sanatate maxima!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ahh ce bine ma simt vazand ca va merge bine! :) Asta imi da si mie speranta.... caci ploaia si norii londonezi au inghitit de tot soarele si vremea e ...cum sa spun, gri ca de sobolan :))! Pe mine m-au cotropit grijile, supararile si insomniile. Mintea nu-mi mai tace, sucul verde nu-mi mai place si mi se pare ca nu se intampla nimic cu mie and I failed again :). Deci hop si eu aici cu negativitatea mea, in optimismul vostru. Ma iertati, lucrez cu mine sa imi treaca:)!

    Una -- doar atat: odihna cu folos, corpul stie el ce stie. Revii cand iti revii :)!

    RăspundețiȘtergere
  14. sanziana ooh doamne exact cum descrii tu asa a fost saptamana trecuta pentru mine vreo 3-4 zile up and down din roz totul se facuse gri acum griul e roz :))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails