vineri, august 06, 2010

Cabinet Bowen

Valeleuuuuuuuuu, da' stiu ca te-am umplut de vesti astazi! Atentiune-atentiune! Pentru ca in ultima vreme am facut o postare pe..... luna (ca pe pamant nu prea), remarca, te rog, ca in ultimele 24 de ore s-au petrecut trei anunturi importante pentru tara. 
Love in raw.z!
Una :-)

Ii dau cuvantul Floricai Mihai care are un anunt pentru tine:

Cu bucurie vreau sa va impartasesc astazi o veste buna pentru toata lumea
[de Florica Mihai]

Incepand cu data de 10 august, cu luna noua in pridvor,
CASA RAW.Z - aflata pe str Elena Cuza nr. 8 are un nou invitat: CABINETUL DE AUTOVINDECARE BOWEN. 

Pentru cei care stiu ceva mai putin despre ce este vorba, am descris - pe un nou blog- cateva aspecte ale acestei tehnici uimitoare: http://vindecareaeintine.blogspot.com/http:

Cateva lamuriri necesare: 
Tehnica Bowen este una dintre cele mai eficiente si profunde terapii complementare existente in prezent. In Australia (tara de origine a terapiei) fiecare medic are alaturi un terapeut Bowen.

Alegand aceasta tehnica:
- nu este necesar sa va dezbracati
- nu exista contraindicatii : terapia se adreseaza tuturor : copii, bebelusi-incepand cu prima clipa de viata-, femei insarcinate, persoane cu dizabilitati, sportivi si mai putin sportivi
- nu se folosesc manipulari in forta
- in cazul afectiunilor acute sunt necesare doar  cateva sedinte de tratament.

Cateva afectiuni in care tehnica Bowen si-a dovedit eficienta:
Probleme scheleto-musculare si articulare: umeri intepeniti, probleme ale genunchilor si soldurilor, entorse si luxatii ale gleznei, dureri de spate, sciatica, scolioza, cifoza, restrictii de miscare ale gatului, toate afectiunile datorate activitatilor sportive;
Afectiuni sau dezechilibre ale organelor interne: infertilitate, migrene si dureri de cap, astm si bronsite, rinite, probleme renale, enurezis, dezechilibre ale tractului digestiv;
Dezechilibre emotionale, stress, depresii, sindromul de oboseala cronica;
Dereglari ale sistemului imunitar si boli autoimmune; alergii, scleroza multipla;
Afectiuni neurologice: Parkinson, sechele dupa accidente vasculare cerebrale ... si multe altele!

Rezultatele incep sa apara imediat, organismul raspunde generos, in propriul sau ritm si in propriile sale limite- aducand un aport suplimentar de energie si stare de bine - ceea ce avem nevoie cu totii.

Va asteptam cu bucurie si iubire, in casa Raw.z care din 10 august va fi si casa tehnicii Bowen.

Pentru programari Bowen contactati:
Florica Mihai
Terapeut Bowen si inforenergetician
tel: 072.88.41.5.41

P.S. Trebuie sa va spun ca locatia nu a fost aleasa intamplator.... este locul unde a rasarit in Bucuresti primul lacas-magazin-restaurant- EXCLUSIV CU HRANA SANATOASA CRUDA ( RAW FOOD). Aici puteti beneficia gratuit de consultanta in nutritie !!!! , retete http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/carte-de-bucate-raw-vegan-vegetarian-de.html , experiente din viatza unor oameni curajosi ce au ambitia sa se schimbe pe ei insisi, spre a fi un exemplu ca se poate. Aici se nasc idei, se descatusaza energii, se fac experimente, se traieste intens, se munceste cu spor.. toate pentru ca noi cu totii sa fim in fiecare zi mai buni , mai sanatosi, mai armoniosi, mai iubitori, mai luminosi decat ieri. Puteti degusta si cumpara produse, unele pe care nu le-ati vazut/auzit/gustat/mirosit/visat niciodata dar esentiale pentru sanatatea noastra subrezita de "civilizatia supermarket".

Este un inceput, este un vis devenit realitate, cu cat suntem mai multi si visam acelasi vis NE ESTE DIN CE IN CE MAI BINE!

Un comentariu:

  1. Andreea, ai inceput bine da' vad ca-i dat-o in "diverse" si nu inteleg de ce. Ramai pe treaba ta!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails