vineri, august 27, 2010

Cristalul Atlantid, Craniul de Cristal si Steaua Pamantului


Seminar de activare a Trilogiei: Cristalul Atlantid, Craniul de Cristal si Steaua Pamantului 
[de Anisoara Cismasu]

Dragii mei,

Sambata 28 August va invit in Bucuresti, la un seminar de activare a Trilogiei: Cristalul Atlantid, Craniul de Cristal si Steaua Pamantului.

Initial, Jay Burrell ( fondatorul sistemului) a transmis aceste acordaje separat, la cel putin o saptamana distanta unul de celalalt, insa la ultima noastra discutie mi-a spus ca a fost ghidat sa creeze un singur Mare Sistem care sa cuprinda aceasta trilogie, astfel incat a revizuit manualele initiale si le-a transformat intr-un singur manual.

Ele reprezinta un set de acordaje spirituale si pentru progres personal care va vor ajuta in calatoria voastra spirituala si propria ascensiune, la care se adauga ascensiunea umanitatii si a Pamantului.

Primele doua activari ne conecteaza la energii superioare, energii relationate cu Sinele Superior, ultima activare ne conecteaza la Mama Pamant.

Extras din manual:
"Imputernicirea la Cristalul Atlantid va activa in interiorul tau spiralele ADN care au fost pierdute candva si un Eteric Cristal Atlantid va fi plasat in mod permanent deasupra Chakrei Coroane pentru a te conecta in mod permanent cu energiile lui.

Dupa Activare este recomandat sa activezi cristalul cel putin odata pe zi in timpul meditatiei spre a stabili o legatura cu el si pentru a putea afla din Secretele Stravechii Atlantida. Aceasta poate fi orice, de la experienta unei vieti trecute pana la aducerea in atentia ta a unei cunoasteri necunoscute.

Aceste mesaje vor fi concentrate in principal pe a ajuta umanitatea sa evolueze spre o dimensiune mai inalta a gandirii. Creste vibratia si ajuta omenirea in eliminarea durerii, suferintei, lipsei si limitarilor, nedreptatii si a tuturor nivelelor joase ale gandirii care va ranesc pe voi si pe altii.

Craniile de cristal sunt un centru de energie psihica radianta, ce au puterea de a intensifica starea de fericire si de a imbunatati viata oamenilor.

Craniul de Cristal pe care-l vei primi in timpul initierii, va fi mereu cu tine, iar acesta va fi plasat in chakra a 8-a (Punctul transpersonal/Steaua Sufletului), ceea ce inseamna ca va fi deasupra chakrei a 7-a unde este este deja plasat Cristalul Atlantid (chakra coroana).

Prin aceasta initiere vei fi intotdeauna conectat si vei accesa energiile, cunostintele si informatiile cuprinse in acest Craniu de Cristal Eteric.

Odata initiat cu energiile Craniului de Cristal si avand deja propriul tau Craniu Eteric plasat in chakra a 8-a, acesta te va ajuta sa-ti dezvolti  toate abilitatile psihice pe care stiai sau nu,ca le ai.

In timpul sesiunilor de vindecare, vei canaliza energii pure, divine, care vin direct de la sursa prin Craniul de Cristal (chakra 8), apoi prin Cristalul Atlantid (chakra a 7-a)  iar apoi in inima ta (chakra a-4-a) si la final prin maini.

Pacientul primeste si el informatii in timpul sesiunii de vindecare si ar fi indicat sa vorbiti cu acesta despre ceea ce a vazut, auzit, simtit, mirosit, dupa terminarea sedintei.

Exista puternice vortexuri imprastiate de-a lungul pamantului, care in esenta reprezinta Sistemul de Chakre al Pamantului. Pamantul are si el ca si noi un sistem de chakre majore cat si un sistem de chakre minore. Odata cu aparitia si extinderea vietii moderne, chakrele pamantului au fost poluate si au nevoie de purificare. Putem ajuta la vindecarea Mamei Pamant activand Steaua Pamantului in sistemul nostru de chakre.

Misticii antici, precum Druizii, utilizau cantecele, sunetele si ceremoniile pentru a pastra chakrele deschise, curate si in buna functionare. Din ce in ce mai multi oameni isi reamintesc asta in secolul 21 si incep sa aduca omagii Mamei Pamant organizand ceremonii si ritualuri.

Oamenii reinvata cunoasterea straveche samanica axata pe relatia cu Pamantul. Prin aceasta se ajuta nu numai la vindecarea Pamantului ci afecteaza puternic persoana/persoanele de asemenea.

Incorporand energiile elementelor: pamant, apa, foc, aer, eter (spirit, akasha) in sistemul tau din nou, vei reechilibra masculinul si femininul, yin si yangul fiintei tale si pentru Mama Pamant de asemenea."

Costul de participare la seminar este 200 Ron.

Ora de incepere este 9.30, va rog sa veniti la 09.15, locatia este Strada Elena Cuza nr.8, Sector 4.

Inscrierile se pot face la email steauasufletului@gmail.com sau la telefon 0724303001.

Va astept cu drag,
Anisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails