vineri, septembrie 10, 2010

Curs Hrana Vie, Mihaela Gheorghita revine :-)

Cursul Mihaelei Gheorghita din august ne-a placut mult-mult si la informatii si la gust. Am invitat-o, asadar sa ne ospateze si Sambata, 25 August, orele 14.30. La casa raw.z! Aaaaaa, pana atunci i te poti alatura in Mini Tabara Hrana Vie - Bucurie (ce simpatic, nu?) pe care-o organizeaza in weekend-ul 17-19 Septembrie (iti trimit PDF-ul de prezentare daca mi-l ceri printr-un comment sau e-mail: unaculuna@gmail.com). 


Evenimente Rawz


Cate evenimente pe metru patrat poate duce un biet sectant? Muuulte! Ti-am zis, candva, ca de cate ori scartaie usa casei raw.z (si n-o s-o ungem nicicand, nici macar cu unt de cacao), de cate ori scartaie usa dara, ii sarbatoare? 



Ole Gabrielsen la Casa Raw.z - Sambata, 2 Octombrie

Maiestrie in Vindecare
[de Anisoara Cismasu]

Nascut in Danemarca, Ole Gabrielsen este un maestru Reiki bine cunoscut in lume, as putea spune ca este chiar faimos.

Fondator al multor sisteme dintre care voi mentiona doar: Tachion, Kundalini Reiki, Full Spectrum Healing, Full Spectrum Light, Mahatma Energy, Telos Empowerment, Angel Stones, si multe, multe altele, Ole si-a petrecut ultimii ani transmitand acordaje si vindecare la distanta si sustinand cursuri doar in Danemarca.

Acum, Ole Gabrielsen si-a manifestat dorinta de a calatori in alte orase si a sustine cursuri de Maiestrie in Vindecare.


Am bucuria de a va anunta ca Ole Gabrielsen va sustine in data de 02 Octombrie un curs de Maiestrie in Vindecare la Bucuresti, la un cost de 220 Euro, mult redus fata de oferta sa initiala,  325 Lire Sterline + biletul de avion.

Targul de vechituri - amanat


Hmmmmmmmm, deci de-asta-mi esti! Te-ai luat cu vacanta si te-ai lenevito-zgarciomanit... 


Le multumesc celor 10 donatori generosi de pana acum si te anunt ca-ti mai dam o sansa: aceea de a-ti face curatenie in haino-ustensilele-cartile-cosmeticele cele vechi si a le aduce/trimite incoa', astfel incat sa organizam un targ imbelsugat in a doua parte a lunii octombrie, in plina toamna in casa raw.z. Haida! Pune mana si citeste ce-i cu targu' asta si rawrganizeaza-te!

Dedicat Clientului, pe-ale carui 3-4 blendere de prisos le-asteptam cu verde  nerabdare :-) 

Ligia Pop la Casa Raw.z

Deunazi ma suna Ligia Pop si-mi zice: "hai bre sa ne intalnim, sa punem tara la cale si sa-i tragem o adunare generala raw de sa vuiasca Bucurestiu' si sa tremure chilotii lu' coca cola". Ei, sigur ca n-a zis Ligia asa... ea a zis cu vorbele-i calde si frumos alese; asa traduc eu mesajul sau. Din vorba-n vorba ne-am hotarat ca ne organizam de mare defilare raw la casa raw.z in frumoasa duminica de 10 Octombrie. Da' despre asta povesti-vom mai saptamana viitoare, dupa ce ne adunam si ne socotim.

Si pentru ca tot vine Ligia-ncoace, cum sa n-o poftesti sa demonstreze si sa ne ospateze la casa raw.z, preambul excelent pentru toamna la casa raw.z??????

Iacat-o!
[de Ligia Pop]

Toamna la Casa Raw.z

Hei!
Bine-am venit! Mai bine zis, multumesc cerului ca m-am intors la casa raw.z sa-mi pot relua viata cea raw in raw.z. Caci depsre viata cea marawn a unui biet sectant calator, alimentat de hotelurile de patru stele din Romania numa' cu pepene si varza... intr-un numar urmator. Si, pana-n vacanta de iarna, musai facem  una-doua-trei adunari despre kit-ul de supravietuire raw.z in delegatiuni si conced'. 

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails