vineri, septembrie 10, 2010

Ligia Pop la Casa Raw.z

Deunazi ma suna Ligia Pop si-mi zice: "hai bre sa ne intalnim, sa punem tara la cale si sa-i tragem o adunare generala raw de sa vuiasca Bucurestiu' si sa tremure chilotii lu' coca cola". Ei, sigur ca n-a zis Ligia asa... ea a zis cu vorbele-i calde si frumos alese; asa traduc eu mesajul sau. Din vorba-n vorba ne-am hotarat ca ne organizam de mare defilare raw la casa raw.z in frumoasa duminica de 10 Octombrie. Da' despre asta povesti-vom mai saptamana viitoare, dupa ce ne adunam si ne socotim.

Si pentru ca tot vine Ligia-ncoace, cum sa n-o poftesti sa demonstreze si sa ne ospateze la casa raw.z, preambul excelent pentru toamna la casa raw.z??????

Iacat-o!
[de Ligia Pop]

Va invitam cu drag la o demonstratie culinara care va avea loc miercuri, 15 septembrie la orele 18:30. Evenimentul se va sfarsi cu o cina bogata, alaturi de deserturi si racoritoare delicioase.

Demonstratia nu este dedicata doar celor care vor sa manance fara carne sau in totalitate crud, ci intregului public care doreste sa-si imbunatateasca stilul de viata prin adaugarea pe langa mancarea obisnuita si a ingredientelor mai sanatoase, fara procesare termica. Retetele promovate sunt retete 100% sanatoase, care sunt excelente pentru copii care adora in special dulciurile.

Locatia aleasa este Casa Raw.z, situata in Strada Elena Cuza, la numarul 8 si vom avea aproximativ 40 de locuri disponibile. Intrarea va fi 70 lei, si evenimentul va dura aproximativ 2h. Inregistrarea si confirmarea este ideala si se va face aici, si asta pentru a stii cu siguranta numarul de portii necesare. Va fi nevoie decat de adresa de email, numele intreg al participantilor, si cate persoane vor fi prezente.


Evenimentul va cuprinde o introducere scurta despre avantajele unei diete mai crude in viata zilnica, urmata de demonstrarea a mai mult de 6 retete din lista de mai jos, totul in functie de timp.

Cum am amintit, mai jos se afla lista cu posibilele retete de la demonstratii. Nu uitati ca voi pregati intre 5-7 retete pe demonstratie, nu toate retetele propuse mai jos.

- lapte de orez

- bautura racoritoare din ghimbir

- sosuri delicioase pentru salate si sprouts

- supa de rosii

- spaghete din dovlecei sau castraveti

- ciocolata si frisca

- deserturi diverse

- tort special

Publicul se va bucura si de o mini expozitie cu vanzare de delicatese vegane fara foc pregatita la Casa Rawz, si pentru cei interesati voi aduce pungi speciale pentru preparatul laptelui crud din nuci sau seminte, cat si cartea mea de bucate, Retete Vegane Fara Foc.

Lista celor inscrisi:

   1. Tea V.
   2. Liliana T.
   3. Lena
   4. Costin D.
   5. Oana A.
   6. Oana
   7. Oana C.
   8. Mihaela C.
   9. Alin P.
  10. Nicole R.
  11. Elena R.
  12. Luciana T.
  13. Mariana A.
  14. Viorica P.
  15. Simona D.
  16. Denis D.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails