vineri, septembrie 10, 2010

Ole Gabrielsen la Casa Raw.z - Sambata, 2 Octombrie

Maiestrie in Vindecare
[de Anisoara Cismasu]

Nascut in Danemarca, Ole Gabrielsen este un maestru Reiki bine cunoscut in lume, as putea spune ca este chiar faimos.

Fondator al multor sisteme dintre care voi mentiona doar: Tachion, Kundalini Reiki, Full Spectrum Healing, Full Spectrum Light, Mahatma Energy, Telos Empowerment, Angel Stones, si multe, multe altele, Ole si-a petrecut ultimii ani transmitand acordaje si vindecare la distanta si sustinand cursuri doar in Danemarca.

Acum, Ole Gabrielsen si-a manifestat dorinta de a calatori in alte orase si a sustine cursuri de Maiestrie in Vindecare.


Am bucuria de a va anunta ca Ole Gabrielsen va sustine in data de 02 Octombrie un curs de Maiestrie in Vindecare la Bucuresti, la un cost de 220 Euro, mult redus fata de oferta sa initiala,  325 Lire Sterline + biletul de avion.
Puteti verifica pe site-ul:
http://www.ekmpowershop10.com/ekmps/shops/gabrielsen/index.asp
tarile in care Ole Gabrielsen va sustine acest curs si costurile aferente.

Participantii vor primi certificate de participare si vor avea dreptul sa predea mai departe tehnicile de vindecare pe care le vor invata in timpul acestui curs.

http://www.olegabrielsen.com/blog/?p=114

L-am intrebat pe Ole daca nu vrea sa ia in considerare si posibilitatea oferirii unor acordaje la cel putin unul din sistemele sale si raspunsul lui a fost:

" Nu, imi pare rau insa asta ar fi cu totul in afara contextului cursului pe care il predau. Simt ca acest nou sistem functioneaza mai bine (cel putin pentru mine), decat oricare dintre acordajele pe care le-am oferit in trecut, astfel incat ar fi ciudat sa prezint aceasta noua metoda si apoi sa ofer un acordaj  la un sistem mai vechi doar ca sa multumesc studentii ".

Mesajul lui Ole:

“Maiestrie in Vindecare

Va voi arata metoda pe care o folosesc pentru a efectua o sesiune de vindecare completa! Aceasta include tehnici pentru o runda de vindecare, echilibrare si indepartarea durerii.

Va voi arata de asemenea cum folosesc empatia pentru a afla informatii despre receptor.

In continuare voi face o demonstratie despre cum se curata o camera/casa de energiile stagnante.

Informatiile continute in acest curs reprezinta apogeul a 20 de ani de experienta ca vindecator si profesor. Acestea sunt metodele pe care le folosesc pentru clientii mei!

Vei gasi metodele uimitor de usoare si simplu de folosit si chiar daca esti incepator sau un vindecator experimentat, acest curs va adauga cu siguranta valoroase intuitii bibliotecii tale de cunoastere ca vindecator si lucrator cu energia!

Oricand in timpul cursului vei putea sa pui intrebarile care apar si de asemenea sa incerci tehnicile uimitoare pentru tine,  pe participantii la curs.

Informatia acestui curs nu a mai fost impartasita inainte si este predata numai la cursuri, pe viu. “

Cei care nu vreti sa va refuzati bucuria intalnirii cu maestrul Ole Gabrielsen si deschiderea care se poate manifesta doar petrecand timp in preajma lui, va rog sa solicitati formularul de inscriere la Anisoara Cismasu, adresa steauasufletului@gmail.com, sau la telefon 0724 303001.

Pentru rezervarea locului se cere achitarea unui avans de 100 Euro.

Va rog sa transmiteti mesajul oricui credeti ca poate fi interesat.

O zi binecuvantata va doresc,

Anisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails