vineri, septembrie 10, 2010

Evenimente Rawz


Cate evenimente pe metru patrat poate duce un biet sectant? Muuulte! Ti-am zis, candva, ca de cate ori scartaie usa casei raw.z (si n-o s-o ungem nicicand, nici macar cu unt de cacao), de cate ori scartaie usa dara, ii sarbatoare? 



Atatea lucruri ni se intampla caci avem nevoie de un "cuprins" al evenimentelor ce se petrec la casa raw.z in zilele lunii asteia:

Intai si-ntai, da o privire de ansamblu toamnei la casa raw.z sa afli despre orar, masaje, filme, chestii, chestii, chestii.

Apoi, cum n-ai ce face sau cum nu mai sti ce-i de facut, hap!, intra pe postarea asta caci o actualizez mereu cu ce se coace la casa raw.z pentru luna de curge peste noi. Pana acum, avem:

Vineri - Duminica [10 - 12 Septembrie]: Curs de arta meditatiei - Sahaj Samadhi


Miercuri, 15 Septembrie: Meditatie ghidata - Anisoara Cismasu [postez in curand]

Sambata, 25 Septembrie: Curs hrana vie - Mihaela Gheorghita [postez in curand]



Duminica, 10 Octombrie: Mare targ mare de demonstratii, degustari si vanzare; toate raw [postez in curand]

Octombrie, mijloc :-): Targ de vechituri raw.z

Pentru oricare dintre evenimente, lasa-ne un comentariu aici, scrie-i lui Adi Anton la comenzi.rawz@gmail.com (sau suna-l la 0766 244 359; hi, hi, hi!) sau scrie-mi mie la unaculuna@gmail.com.

Incaleca-ti, dara armasaru' si, haida!


5 comentarii:

  1. Servus Andreea
    Am stat cateva momente(mai multe) deoarece nu stiam cum sa incep si ce as vrea sa-ti scriu doar simteam un imbold scrie scrie.Am inceput sa mananc raw acum 6 luni dar acum mi se pare ca toata viata asta am facut. Am uitat cat de robit de janc fud am fost.Ciupercar fiind(printre altele)am cautat printre saiturile romanesti o reteta de ciuperci raw si asa am dat de saitul tau sau blog blogareala cum io fi zicand.Asa am descoperit acum 2 luni faimoasa ciulama de ciuperci, care de atunci a intrat in meniul nostru saptamanal(cel putin o data pe saptamana).Are un succes fantastic si printre prieteni care din cand in cand sunt invitati la cina, am primit si cereri in casatorie a se intelege mai multe, sotia fiind de fatza iar petenta cu sotul la purtator,cele ecsprimate confidential nu se pun.De atunci te citesc aproape zilnic sau cel putin dau cu ochiu de doua tri ori pe saptamna.Imi pare rau ca de cand ti-ai deschis magazin nu mai ai timp si pentru scris.Te felicit pentru ceea ce faci sau vei face.Mi-a placut foarte mult si te-am inteles foarte bine (deoarece am trait si eu acest sentiment)cand ai zis ca poti sa faci orice si nu ti-e teama sa te duci cu cortul in lume sa inveti copii sa ajuti batranii sa-ti deschizi magazin sau orice altceva.De cand mi-am schimbat modul de a manca sau schimbat foarte multe in mine si in cunoasterea de sine cateodata imi vine sa strig pe strada iesiti oamenilor din nebunia asta . Ma bucurat sa vad ca nu consideri schimbarea mancari adevarul suprem si ca ecsista viata si dincolo de ro fud. Ce ma uimeste cum de a luat asa o amploare si cum tot mai multi oameni sunt interesati in asi schimba cate ceva in viata lor proprie si personala. Ma bucur ca am reusit sa trec peste imensa jena de a scrie si am putut ingropi cateva fraze pe care sa ti le trimit oricum am vrut de mult sa-ti scriu.
    Cu multa simpatie
    Virgil

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha-ha-ha, buna dimineata matinal Virgil!
    Ba eu ma bucur ca mi-ai scris odata si-odata :-).
    Despre trezirea asta, minunata, in masa te lamuresti imediatamente. Petrece-ti urmatoarele 4 ore privind aici: http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/02/calendarul-maya-o-intelegere.html
    Atunci sa vezi ce-ai sa chiui de bucuria intelegerii!
    Iuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
    Ro fud!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce-ai zice sa-ti spunem de-acum Doamna Ro-Fud, in loc de Una?:)) are si sonoritatea asiatica daca stai sa-l asculti mai bine!:) super frumos comentariu:) si mie imi lipsesc postarile tale mai dese! ana g

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata Andreea
    Debia amu i dimineata aci' pe principiu' nu so dat ca so luat,no fost dimineata co fost sara. No ni la el ca sio luat curaju'n dintz si a scris de doua ori.Avea bunica o vorba (de fapt mai multe )cand se pregatea sa taie o gaina si ei,recte gainii nu-i placea idea si se razvratea spunea"No no!Curaj gaina ca te tai".Am vazut filmul si am citit si ceva carti,in ultimi ani am absorbit ca un burete tot feliu de teorii care mai de careeee de'ti sta mintea'n loc si se uita la ele cum zboara prin jur.Mi-a placut idea si chiar vibrez la ea, o voce din interior imi spune ca e ceva adevar in asta dar nu sunt tocmai convins ca au reusit sa descifreze cum sa imparta tocmai eczact timpul.In sperantza ca nu am fost prea dezlanat (uat za hec dar ideile se repezeau spre iesire si eu cu crengile pe tastatura mai incet )si ca nu trebuie sa folosesti dictionarul ardeleano-roman iti doresc ce iti doresti si tu .
    Cu simpatie Virgil

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Una,

    Am 2 intrebari ref la "programul" lunilor de toamna:
    - cat costa workshop-ul dnei Cristina Barascu ??
    - pe 15 oct 2010 se mai tine o noua demonstratie culinara de catre dna Ligia Pop ??

    Saru'mana pt tot si astept vesti!
    Carmen

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails