marți, februarie 28, 2012

Quantum Slim u Dana Tupa, la raw.z - 17 si 18 Martie 2012

Sunt foarte-foarte-foarte bucuroasa s-o gazduiesc Sambata si Duminica 17 si 18 Martie, la raw.z, pe Dana Tupa si al sau atelier, quantum slim :-).

Iata ce ne spune Dana despre atelier:

QUANTUM SLIM este o altfel de varianta de controlare a greutatii si de obtinere a siluetei dorite. 
Difera de metodele clasice: diete frustrante, efort sustinut si istovitor la salile de fitness/aerobic, pastile sau ceaiuri "minune”.


Quantum slim functioneaza in doua directii:
  -  Pierdere in greutate in mod natural si sanatos
  -  Mentinerea greutatii dobandite, fara efort

Te invit la un workshop de doua zile, in care identifici ce anume te opreste sa ai greutatea pe care o doresti si apoi inveti cum sa ajungi acolo. Schimbarea se produce atat prin constientizare cat si prin invatarea unor tehnici folosite in diferite domenii precum EFT, NLP, metoda Silva sau mind movie.

In timpul celor doua zile de curs vei experimenta o schimbare de paradigma privind modul in care te raportezi la propria ta greutate si la convingerile pe care le ai despre aceasta. 


Dupa acest workshop nu vei mai simti nevoia sa mananci atunci cand esti plictisita, suparata sau stresata. Vei avea scapa de adictia de a manca fast-food, dulciuri sau alte alimente in exces, care nu iti servesc scopul de a avea silueta ideala. Si vei experimenta o modalitate de miscare fizica, deloc obositoare, datatoare de energie si super relaxanta.

 
Unul din cele mai frumoase rezultate pe care le avem este ca participantii inteleg si dobandesc natural capacitatea de a se hrani sanatos, fara insa a renunta total la vreun aliment anume fara si fara a se simti frustrati. Iar odata dobandita greutatea dorita, o pot mentine fara efort.

Cum se desfasoara workshopul?

Interactiv, pe parcursul a doua zile pline de week-end unde vom experimenta si aplica intensiv:

  -  Stabilirea obiectivului propriu in privinta greutatii dorite;
  -  Disiparea convingerilor privind greutatea actuala si inlocuirea lor cu unele adecvate scopului propus;
  -  Elemente de baza privind detoxifierea organismului;
  -  Yoga special destinata arderii grasimilor, dobandirii tonusului muscular si reglarii metabolismului;
  -  NLP - programarea neurolingvistica pentru o setare optima si accesarea resurselor interioare;
  -  EFT - pentru inlaturarea dependentelor.

Costul workshop-ului este 680 de lei, inscrierea devine efectiva prin plata a 200 de lei in contul RO84BREL0002000428380100, deschis la LIBRA BANK pe numele TUPA ELENADANA PFA.

Atelierul are loc: Sambata si Duminica 17 si 18 Martie, intre orele 10.00 - 17.30 (in fiecare zi), la casa raw.z, in strada Elena Cuza 8.

Mai multe informatii despre purna gasesti aici; mai multe informatii despre Dana, aici; si, mai multe informatii despre quantum slim, aici; de asemenea, ii poti scrie Danei la purna_info@yahoo.com.
 : p

3 comentarii:

  1. Eu tot nu inteleg scopul ultimei poze :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Una, sper din tot sufletul ca "Stabilirea obiectivului propriu in privinta greutatii dorite;" sa nu se reflecte in poza finala. Unii dintre "membrii clubului" raw sunt si "membrii clubului" nostru (adica suferinzi de anorexie sau bulimie - tu stii ce inseamna asta, fiind psiholog - daca ca am inteles bine) si beneficiaza de suport din partea grupului nostru de suport organizat de d-na doctor neuropsihiatru Corina Ciobanu de la spitalul Obregia. De fapt, una dintre aceste domnisoare ne-a trimis link-ul tau si ne-a intrebat ce credem. Ai putea, te rog, sa postezi o explicatie pentru poza respectiva in prezentarea acestui program de slabire (are si sintagma "Worth" ("merita") atasata, deci mi se pare cu atat mai daunatoare)? Poza este, evident, una trucata, pentru ca Nicole Kidman NU este anorexica si nu este, deci, nici pe departe numai piele si os - dar unele dintre fetele de 12-16 ani care ajung la Obregia pentru tratament de urgenta sunt exact asa, dar aproape fara par capilar, foarte palide, extrem de deprimate, de multe ori aduse pe brate, aproape moarte. Te rog mult, de dragul celor care te citesc, sa nu promovezi o imagine emaciata, foarte nesanatoasa, pentru ca nu stii pe cine atingi si cui poti face rau. Iti multumesc si iti urez numai bine!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails