miercuri, februarie 15, 2012

Atelier de Costelatii Familiale cu Ovidiu Jumanca, Sambata 18 februarie

Asociatia Vivens iti aduce un nou Atelier de Constelatii Familiale, atelier ce iti permite sa afli in ce fel istoria personala, dar si aceea a familiei si a stramosilor tai, te influenteaza in prezent. Daca ai simtit vreodata ca actionezi intr-un mod oarecum strain de tine, de esenta ta intima, si te-ai intrebat daca ceea ce doresti, ceea ce visezi sa faci, sa devii, sunt cu adevarat lucruri izvorate din ceea ce esti si din nevoile tale, sau poate ti se intampla ca nevoile, dorintele tale si aspiratiile tale autentice si pe care ti le doresti din tot sufletul, sa intampine piedici de netrecut, sau poate ai adictii si faci lucruri pe care nu ti le-ai dori, de parca ceva dincolo de tine te mana si oricat ai incerca nu le poti stopa, atunci Constelatiile Familiale iti pot fi de un real ajutor.

Constelatiile familiale se inscriu in metodele de abordare ale psihologiei si terapiilor sistemice, fiind o metoda fondata si dezvoltata de Bert Helliger. Poti citi mai multe informatii aici.

Facilitator: Ovidiu Jumanca

Cand: Sambata,18 februarie, ora 10:30

Unde: str. Elena Cuza nr. 8 (la Casa Rawz)

Inscrieri si informatii: Gabriela, email gabi.cepariu@gmail.com, tel 0735.532.509.

Contributie atelier:
- 110 lei/persoana - participantii care isi fac Constelatia familiala (80 lei/persoana pentru membrii si cursantii Vivens)
- 50 lei/persoana - participanti care nu isi fac Constelatia familiala (35 lei/persoana pentru membrii si cursantii Vivens

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails