marți, februarie 07, 2012

Casa RAWZ inchisa 07.02.2012- 08.02.2012

Se pare ca nu ne-a iertat nici pe noi vremea aceasta mohorata si geroasa :(. Din cauza unei pene de curent ce a avut loc ieri pe Elena Cuza nr.8 si care nu poate fi remediata inca, Casa RAWZ va fi inchisa.
De aceea astazi 07.02.2012 si pe 08.02.2012 Casa Rawz nu va fi deschisa pentru voi dragilor deoarece frigul si-a facut simtita prezenta, dar asta nu ne impiedica sa va dam informatiile de care aveti nevoie.
Asa ca daca doriti sa aflati noutatile de la noi sau sa faceti o comanda a vreunui produs sunati-ne sau accesati www.rawz.ro

Cu drag,
Echipa RAWZ

7 comentarii:

  1. Va multumesc foarte mult pentru consideratia pe care o aveti pentru posibilii clienti. Azi, fara sa stiu ca este inchis, abia am gasit "restautantul" dvs si am aflat surpriza, desi nu am fost anuntata, cu toate ca de sambata facusem rezervare. Am mers prin frig mai mult de 30 de min pana am gasit locul cu pricina.
    Sa va fie rusine pentru aceasta atitudine fata de clienti.
    E lipsa de profesionalism sa presupui ca clientul sta toata ziua pe facebook sau pe acest blog sa afle ultimele noutati si sa nu te incumeti sa dai un telefon...
    Am vrut sa vin cu mult entuziasm, insa atitudinea dvs m-a facut sa iau decizia sa nu mai vin niciodata in acest loc. Voi sti si eu la randul meu sa dau referintele pe care le meritati.

    Sunt pro RAW VEGAN, insa Casa RAWZ nu este locul potrivit pentru RAW VEGAN.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei nici chiar asa ! Un pic de intelegere pentru situatie. Sunt incepatori ce-i drept, vor invata de aici, va datoreaza scuze, or sa vi le prezinte. Ce e important aici nu sunteti dvs. nici eu ci scopul trebii, care e unul pozitiv. Ei sunt o samanta de educatie pentru sanatate de care avem nevoie in marea de indiferenta si de negativism care ne inconjoara. Inversunati-va mai bine impotriva celor malefici ! A unora care iti zambesc si te trateaza cu tot profesionalismul din lume, te mangaie pe cap si pe toate orgoliile si apoi te otravesc. Da, toate firmele gen cocacola, "Sa va fie rusine pentru aceasta atitudine fata de clienti.". Da, toate firmele de medicamente de sinteza, "Sa va fie rusine pentru aceasta atitudine fata de clienti." Cei care sunt un atentat la sanatate si viata merita intradevar o reactie impulsiva si reflexa de condamnare din partea tuturor. In cazul de fata se aplica doar putina rabdare. Ei ne iubesc pe bune nu cocacola. Daca sunteti rawvegan simpatizant trebuie sa stiti ca treaba asta porneste din inima si trebuie sa manifestati mai multa incredere si rabdare.

      Ștergere
    2. Ne cerem scuze pentru situatia in care v-am pus. Din fericire aceste lucruri nu se intampla la Casa Raw.z, asa cum de exceptie este si faptul ca restaurantul este inchis din cauza problemelor tehnice. De comis insa, am comis-o! Si ca sa ne revansam, impacam si mai ales cunoastem(ne dorim sa cunoastem persoane care stiu sa isi spuna punctul de vedere) va asteptam, data viitoare cu o portie din cel mai delicios tort raw, din partea casei. :)
      Primiti?

      Ștergere
    3. Pentru Ileana ... Sunt sigur ca si dvs. ati patit macar odata sa fiti in situatia celor de la casa rawz, sa nu mearga ceva si sa "gresiti". E normal sa se intample rar . Va trebui sa administrati ceva de genul casei rawz, ca sa intelegeti mai bine. Totusi sunt sigur ca puteti ierta cativa oameni care sunt asemeni dvs., cel putin in atitudinea fata de alimentatie.

      Ștergere
  2. nu merge site-ul, si nici ieri nu a mers... as vrea sa comand ceva online si nu reusesc..oare de ce?
    Multumesc, Andreea

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici mie nu imi merge... site-ul da erori : WordPress database error: , ce se intampla ?

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails