miercuri, octombrie 26, 2011

Duminica 30 octombrie, Orasu'n Bucate - Targ culinar metropotamic


Avem onoarea sa va invitam in aceasta duminica tomnatica sa participati la targul culinar de la Centrul Metropotam incepand cu orele 10 dimineata pana la 21:00 seara. Acolo bucatarii nostri se vor intrece pe ei in a va demonstra ca mancarea noastra fie ea sarata sau dulce este cea mai buna. Haideti sa fim impreuna, sa ne cunoastem si sa mancam tot ce e mai bun pentru noi si sanatatea noastra!
Noi vom fi acolo, voi ne veti urma? :)

Cu drag,
Andreea P

10 comentarii:

  1. ce de bunatati o sa fie acolo...sunt invidioasa !

    RăspundețiȘtergere
  2. hey coco, poti veni sa le incerci si tu..o sa fie multe bunataturi, dar si multe dulciuri raw :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe la ce ora ar fi mai bine de ajuns sa prindem toate bunataturile? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. buna anonim,
    puteti trece incepand cu ora 10...noi o sa fim acolo nerabdatori sa ne calcati "pragul cortului nostru"
    P.S
    O sa fie niste bunataturi care cu siguranta o sa va placa la nebunieeeeee
    yam yam

    RăspundețiȘtergere
  5. buna,
    veti avea si alte produse la vanzare, de ex yerba mate?
    abia astept

    RăspundețiȘtergere
  6. hey, din pacate nu vom avea produse la vanzare ci doar minunate bunataturi preparate de bucatarii nostri iscusiti....
    draga magda, te asteptam sa incerci deliciile puse la bataie maine in cadrul targului
    o sambata minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Andreea,

    Am fost duminica la acest "targ culinar" si am fost foarte dezamagita. Am asteptat cu nerabdare intalnirea cu produsele tale atat de laudate si cand colo... Imi cer scuze daca te supar cumva (desi nu vreau asta), dar .... de ce nu ai dus acolo pentru degustare o gama larga de produse raw vegan (astfel ai fi promovat si restaurantul, si magazinul, si miscarea raw vegan in general), de ce la cele cateva produse pe care le-ai expus nu ai pus niste cartonase mari cu ce ingrediente au, care sunt beneficiile...Ma asteptam ca la cortul RAWZ sa vad veselie multa, multe produse, multe pliante sau multe explicatii despre miscarea raw vegan, despre Casa RAWZ...In loc de asta am gasit cateva fete imbracate in negru si gribulite de frig pe langa un calorifer. Ma repet: nu-s din concurenta si nu vreau sa te supar, nu vreau sa fie o critica rautacioasa, ci constructiva. Nu ne cunoastem personal, dar citesc de multa vreme lucruri minunate pe acest blog, iar acel cort de la targ nu te reprezinta, nu pare a avea nici o legatura cu lumea minunata de pe blog si nici cu starea de bine pe care ar trebui sa ti-o dea viata raw vegan.

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga anonim, multumim pentru criticile constructive. Din pacate spatiul nu a fost suficient pentru a expune toata gama noastra de preparate si fiind un targ cu bucate nu aveam cum sa aducem si produsele din magazin la vanzare.Totusi vizitatorii nostri au avut ocazia sa deguste 8 din preparatele noastre si doritorii sa isi ia si la pachet pentru a manca in sanul familiei.Frigul nu a fost foarte prietenos cu noi, desi am venit cu toata caldura si voiosia noastra :). Noi te asteptam la noi ACASA unde vei gasi toata caldura, toate zambetele si toata voiosia pe care o cautam cu totii si pe care o putem gasi la casa RAWZ.
    Cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Poate veti aproviziona cu mancarica si aceasta gradinita:)

    RAW PUB
    RAW VEGAN KINDERGARTEN

    http://www.youtube.com/watch?v=XpdeVWTNFMI

    persoana de contact:Dr. Covaci-Trandafir Cristina, psiholog M.A. psihoterapeut
    0727 267 730

    RăspundețiȘtergere
  10. @rawdeea

    adresa de mail:


    gandulesteenergiepura@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails