luni, iulie 18, 2011

Raw.zeite & zeu - ziua nouasprezece - analize?

God aften!

Ne-a cam plouat soarele de seara, asa? :P Norocum meu ca l-am papat pe cel de dimineata, pentru vreo 16-17 minute. Tie cum ti-a mers?

Maine, luni 18 iulie nu adaugam nimic nou rutinei noastre zilnice, dar ii dam facem toate temele stabilite pana acum si notam in jurnalul zilnic ceea ce am facut, la ce ore si cum ne-am simtit cu prilejul fiecarei teme. Si mai facem ceva, facem o programare pentru un set complet de analize caci in doua zile vom incepe sa integram mai mult raw in viata noastra zilnica.

Progreaza-ti o vizita pentru a analiza toate aspectele de sanatate care sunt importante pentru tine: sangele, vederea, diverse potentiale probleme de sanatate.

Sugestia lui Marius din commentul de la postarea de ieri este una excelenta. So, pentru cei mai sangerosi dintre noi, e si asta o varianta.

4 comentarii:

  1. Draga Una,

    Ai vesti despre acidul fulvic, se gaseste cumva la voi?
    Doamne-ajuta,
    UnaAlta,cu dragoste si pretuire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei, UnaAlta!
    Aducem acid fulvic. O sa avem in ~ 2 saptamani.
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Programarea pentru setul complet de analize! Asa ar fi ideal, dar sistemul de asigurari de sanatate este un bluf, care nu iti asigura mai nimic, deci nici aceste analize. Setul complet m-a costat pe mine in 2009 cam 1000 ron. Acum nu ii am si am alte prioritati serioase. Stiu ca pentru tine este important (si mi se pare firesc) de unde plecam si unde ajungem. Ce "suferinte" am iti pot scrie pe mail.
    Sa fim sanatosi, Una!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Andreea,

    Imi poti spune si mie ce analize ar fi indicat sa imi fac? In afara de cele clasice: glicemie, colesterol, calciu, etc. Ma mai interesa sa vad ce deficienta de vitamine am.

    Andra

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails