luni, iulie 11, 2011

Raw.zeite & zeu - ziua 13 - ceva nou

Haloo! (asta-i in finlandeza :-)

Postez de la Cafeneaua Intim din Sibiu, unde ne-am oprit special ca sa ne alegem o tema frumoasa pentru maine. Bashca ca centrul Sibiului e absolut fermecator. La fel de fermecator ca centrul Timisoarei pe care-am vizitat-o sambata (va povestesc in curand) sau ca centrul Devei pe care-am vizitat-o si ieri si astazi (si despre asta va spui in curand). Ancutza, te salut de la tine de acasa! (tu, fata, ce cati tu la Bucuresti cand esti nascuta intr-o asemenea bijuterie de oras? :). Ancutza, te salut de la tine de acasa! (tu, fata, ce cati tu la Bucuresti cand esti nascuta intr-o asemenea bijuterie de oras? :).

Buuun, maine, marti 12 iulie, facem ceva nou. Nou-nout!
Poti sa-ti alegi sa faci orice-orice-orice. Singura conditie este sa fie ceva ce n-ai mai facut niciodata. Nu trebuie sa fie ceva maret sau special (va fi, oricum, special pentru ca n-ai mai facut-o nicicand). Poti sa sari la saltele in parc, sa mergi cu picioarele goale pe bulevard, sa legi o conversatie de 5 minute telefonand la un numar necunoscut, sa latri la un catel, sa gadili in autobuz o persoana necunoscuta, sa te uiti fix in ceafa unui strain sa vei daca poti sa-l faci sa-si intoarca capul... orice :-)

Enjoy! Fly! Love! Una :-)
Bate gongu' ora fixa la Sibiu si tarneste arteziana in spatele-mi; ma duc sa fac anticipat, un lucru nou: ma bag cu picioarele goale in arteziana, laolalta cu copchiii cei mititei :P

22 de comentarii:

  1. Buna seara tuturor!
    Azi am gasit site-ul, azi ma inrolez in gasca! O sa incerc sa recuperez din mers! adica de maine... dar ca sa incep de luni...desi e 22.22 , seara, si e 11 iulie 2011....de maine ma plimb, beau apa si o sa iau pranzul la 13,30 ...3 in unul.....cu sperante sa pierd 20 de kg, Cata

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca iti place orasul meu. Abia m-am intors acasa dupa cateva ore de plimbare cat mai constienta.Si astazi era plin de copii la fantana arteziana...
    Ma duc sa fac ceva nou.

    Simona

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara,
    Tocmai am sunat la voi, v-am prins cam greu la telefon. Din pacate mi s-a spus ca nu gasesc Kale crud la voi, doar seminte. Di ce? Eu imi iau niste legume si fructe, inclusiv Kale, ocazional de la o mini ferma certificata bio in apropiere de Bucuresti, dar e cam incomod cu transportul, neavand masina. Daca vreti va pot da contactul, poate legati ceva impreuna si mutati Kale-ul mai central...ca sa zic asa.
    Bafta!
    Dan

    RăspundețiȘtergere
  4. Ha,ha,e fain sibiul tu, dar daca ramaneam acolo, cum va mai cunosteam pe voi si cum mai ajungeam sa lucrez in cel mai tare loc din bucuresti cu o gashca de nebuni pe care ii iubesc?! pupicei si bafta cu programul.
    P.S: azi ma bag si eu, doar pentru o zi si doar pentru ca mi-ati facut pofta cu "cevaul nou de incercat" :)
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai, da' tu chiar nu poti sa faci nimic pana la capat??? Ne lasi cu ochii in soare dupa cum ti-e obiceiul...Pacat de initiativele bune...neseriozitatea ta si obositoarele greseli gramaticale m-au dovedit. Adios

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim - :) Zambeste! Bea apa! Gandeste frumos! Imagineaza-te mai slab(a), mai fericit(a) si renunta la gandurile negative, mestecand de 30 de ori fiecare inghititura si savurand. Fii recunoscator(oare). Zambeste la soare si plimba-te! Cand discipolul este gata, maestrul apare :)!

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Andreea,
    Asa ai scris la inceput:
    "-In urmatoarele 3 saptamani, in fiecare zi, am sa fac o postare despre slabit.
    -In fiecare zi am sa-ti dau un mic truc care te va ajuta sa slabesti mai repede / mai usor / mai frumos.
    -Deal-ul este ca, trucul pe care ti-l dau eu astazi, tu il aplici poimaine (ai toata ziua de maine la dispozitie se te pregatesti si sa te dotezi); cel pe care ti-l scriu maine, il aplici raspoimaine si tot asa...."
    Ce se intampla de nu iti respecti partea ta de deal? Multa speranta, mare dezamagire...

    RăspundețiȘtergere
  8. Inainte sa aruncati cu pietre, asteptati sa aflati ce s-a intamplat.
    Nu mai trageti concluzii pripite.

    Simona

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu una am inca farfuria plina cu chestiile pe care Andreea a fost foarte buna sa ni le impartaseasca pana acum. Pe de o parte pentru ca n-am reusit sa le aplic 100% in fiecare zi, pe de alta parte pentru ca in toiul acestor activitati mi-au mai rasarit idei, intrebari si raspunsuri din interiorul meu. Si mai am inca de lucru si cu acestea.
    Era o vreme, nu foarte demult, cand credeam ca trebuie sa vina cineva, un cunoscator, din afara si sa-mi dea toata informatia de care ma gandeam ca am nevoie atunci si sa-mi faca si program, pentru ca eu simteam ca nu pot face singura ordine in haos. Am intalnit atunci pe cineva care mi-a spus ca trebuie doar sa ma relaxez un pic, sa stau sa ma gandesc si sa-mi ascult pe cat pot corpul/ vocea interioara. Nu vreau sa dau retete sau sa spun lucruri definitive, dar, de la o vreme si pentru moment, functioneaza. Realitatea este ca, pana la urma, orice am cauta sau orice am vrea sa realizam, nu poate veni cineva din afara sa faca asta pentru noi, ci noi trebuie sa facem. Mie Andreea mi-a dat un mare ghiont de care aveam mare nevoie si sunt recunoscatoare pentru asta.
    Delia

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna , Gasca!
    M-am alaturat grupului de luni, dupa ce postase Andreea ultima oara...deci de luni seara, dar programul l-am inceput de marti...inca nu reusesc sa fac toate temele propuse, dar ma straduiesc....pana pe 21 sper sa fiu pregatita ptr nivelul urmator!!
    Deci toti o asteptam pe Una...
    cu drag, Cata

    RăspundețiȘtergere
  11. O fi patit fata ceva...ma indoiesc sincer ca o postat 2 ani si acum brusc s-a oprit. Nu stiu daca o sa continuam sau nu, dar ce stiu este faptul ca am primit niste sfaturi reale, bune si mai ales gratis. Pentru acest lucru eu ii multumesc Adreei si ii doresc tot binele din lume !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Hei, Cata!
    Bine-ai veniiiiiit!
    Imi pare rau ca m-ai prins in perioada taciturna.
    Ei, bine, te-ai inrolat? :-) Cum iti merge?
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Hei, Simona!
    Yeap! Fermecator orasul tau!
    Vin acolo sa vaz o pensiune, poate ne locam adunarea generala din 1 septembrie la Sibiu, caci ii chiar in mijlocul tarii, nu?
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  14. Hei, Dan!
    Multumesc frumos pentru vesti si pentru sugestie. Te rog trimite-mi datele la unaculuna@gmail.com.
    De sunat, cred ca ai sunat in alta parte caci noi nu avem nici macar seminte de kale... so, cred ca ne cam confunzi :)
    Love!
    Una :-)
    Da, vreau frunze de kale!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hei, Ancuta!
    Aferim! Ii multumim Sibiului pentru ce minune de Ancuta plina de agrafe, cercei si brose a produs si-l anuntam oficial ca Ancuta noastra mai are treaba la Bucuresti, incercand noutati, cel putin inca un cincinal.
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  16. Hei, Anonim!
    Bai... pe unele lucruri le pot duce pana la capat si pe-altele nu... Imi spun si eu adeseori ca incep muuuult prea multe lucruri de-odata. Ce sa-i faci? Elanu-mi vibreaza la o frecventa mult mai inalta decat poate vibra mintea si fapta.
    Neseriozitatea n-a fost, insa, parte din zilele trecute; despre greselile gramaticale, bat-o vina de scleroza, caci obisnuiam sa fiu olimpica la romana. M-am babit! Ma scuzati!
    Numa' ca vezi tu, poti sa te intrebi in ce fel greselile MELE gramaticale sunt problema TA?...
    E un fel de: "acum ca m-ai abandonat, nici macar nu-mi placea asa de mult de tine" :P
    Love!
    Una :-)
    Welcome back!?!

    RăspundețiȘtergere
  17. Hei, Anonim!
    (al doilea anonim) :-)
    Aferim! Ai dreptate!
    Am inceput sa postez de astazi pentru maine fara sa anunt in mod public asta. Pardon!
    Mi-ati cerut in e-mail-uri sa dau temele de astazi pe maine (atunci cand nu e nevoie de pregatiri speciale) si m-am executat.
    Trebuia sa anunt asta, intr-adevar.
    Love!
    Una :-)
    P.S. Nu-ti pune sperantele si nu te lasa dezamagita de-un graunte de nisip cum sunt eu, programul asta e despre tine, nu despre mine.

    RăspundețiȘtergere
  18. Hei, Simona!
    Si dupa ce afla, poa' sa pregateasca pietrele, 'ai? :-)
    Multamim de intelepciune si rabdare! Si, stiu din e-mail-uri, perseverenta!
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  19. Hei, Delia!
    Yes! Yes! Yes! Yes girl, you got it!
    Adica: Da! Da! Da! Da, fato, te-ai prins! :-)
    Poti sa fi tu antrenorul (coach) meu? Caci, desigur, si eu am nevoie de unul :-)
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  20. Hei, Marius!
    Doamnelor, observati va rog rezonabilitatea felului de-a gandi al unui barbat: "O fi patit fata ceva...ma indoiesc sincer ca o postat 2 ani si acum brusc s-a oprit."
    Multumim din rarunchi Marius ca ne amintesti ca, uneori, emotiile femeiesti bat la fundu gol logica femeiasca. Sau, mai precis, absenta ei.
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  21. Am vrut sa incerc acel ceva nou cand mi-am dat seama ca imi era frica... de nou. De ce oare? Oare aceasta frica e una generata de societatea care ne inconjoara? Cum adica sa-l gadili pe unu in autobuz? sau sa faci ceva definit ca "nebunesc"? Si mi-am dat seama ca acel nou pe care vroiam sa il fac era de fapt un lucru poate un pic greu sau pentru care aveam de facut un efort care ma scotea din casuta mea protectoare.. Nou inseamna atunci sa ne dezbracam de prejudecati, de judecati, de standarde, de plafoane, inseamna sa primim cat mai deschisi si senini tot ce ne ofera Universul...
    Anca D

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails