duminică, iulie 10, 2011

Raw zeite & zeu - marea adunare

Hei! Dragelor si dragilor!

Mi-ati imbucurat nespus viata in ultimele saptamani. Mi-ati dat putere si hotarare si iubire si seva proaspata si gand bun. Si vreau, cu toata inima sa va fac un cadou.


Zic asa: Vineri, Sambata si Duminica (2, 3 si 4) Septembrie 2011 vreau sa facem o petrecere mare-mare!
Vreau sa ne adunam puzderie de zeite si zeiti intr-un loc frumos foarte si energizat foarte si sa convietuim, gatim, sun-gazeuim, sportuim, citim, pranzim, meditam si postim impreuna.

N-am ales inca niciun loc insa, cu certitudine vom alege unul cu minunate energii si cu larghetea de a ne gazdui in gashca numeroasa si atat de frumoasa. Vom cauta, totodata, un loc care sa ne fie tuturor accesibil (si ca pozitionare geografica si ca pozitionare financiara).


Cadoul meu special pentru voi este acesta: trei zile si trei nopti voi fi 100% la dispozitia voastra pentru orice fel de demonstratii, discutii, invataturi din prea putinul cunostintelor si experientelor mele. Ei? Nu-i meserias?

Aceia dintre voi care va doriti sa ne adunam impreuna pentru celebrarea... ultimelor noatre noua saptamani (jumate! hi, hi, hi - vor fi fix noua saptamani jumate) de viata impreuna, va rog sa faceti o inscriere ferma la gabi@rawz.ro. Va asteptam cu inscrierea pana la 31 Iulie si abia apoi, cand vom sti cati suntem, avem sa tocmim un loc (in functie de cate locuri de cazare este nevoie).

Doamne, ne imaginez pe o pajiste mare, toti laolalta vorbind intre noi despre toate celea si despre nimic, ne imaginez gatind impreuna si sezand la foc de tabara la taclale. Asta-i Una din cele mai bune idei pe care le-am avut in ultimele luni. Asa-i?


De ce am ales 2, 3 si 4 Septembrie? Pentru ca Joi, pe 1 Septembrie implinim 3 x 3 saptamani de raw.zeite & zei: 3 saptamani depspre disciplina, constienta si ritm (30 iunie - 21 iulie), 3 saptamani de high raw food (21 iulie - 11 august) si 3 saptamani de meditatie si transpiratie :) (11 august - 1 septembrie).

Pentru ce-am practicat pana acum postez mintenas o recapitulare a ultimelor 11 zile impreuna - hmm, au fost doar 11 zile, nu vi se pare c-a trecut o intreaga viata noua de cand am inceput?)

Abia astept sa ne vedem!



Love & sharing!
Una :-)

9 comentarii:

  1. Buna Una, mi-ar face mare plăcere sa particip la aceasta întâlnire dar din păcate nu pot da un răspuns sigur pana pe 10 August. La mine la servici pot face cerere de zile libere între 1 si 10 a lunii in curs pentru luna următoare. Deci pe 10 August pot afla dacă cererea mea a fost aprobată de cdt. de detasament. Si poate cine știe pana pe zece reușesc sa-l conving si pe soțul meu sa participe. Când am început sa pregătesc bunaciuni raw atât el cât si fetița noastră au fost foarte reticenti si nu vroiau sa guste nimic din ce pregateam dar acum atât ei cât si prietenii nostrii sunt foarte incantati de preparatele mele. Mi-ar face mare plăcere sa te cunosc pe tine si pe zeitele gastii pt ca sunt confunda ca va fi o întâlnire de neuitat.
    Va pup pe toate & toți si va trimit toată dragostea mea.
    Gabi F

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi minunat! Sa vad cum il momesc pe al meu sot cu asta :)) Stiu un loc foarte frumos, ca tot ai mentionat de Arsenie Boca. Ce zici de Sambata de Sus? Este si un izvor cu numele lui si acolo mergem de aproape 4 ani la o pensiune foarte frumos amenajata ;) Iti pot da mai multe detalii pe mail daca vrei :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei, Gabi F!
    Sigur, draga mia, raspuns razlet pe 10 august e ok. Da' doar daca e pozitiv :P
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hei, Mihaela!
    Hmmmm, suna foarte bine.
    Da, trimite-mi, te rog datele pensiunii pe e-mail.
    Bine?
    Aaaa, si nu-l convinge pe sotul tau sa mearga cu tine; vrei sa vii singura-cuc la marea-ne intalnire.
    Love!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Hei, Ramona!
    Pai... hai si tu!
    :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bucurie! Vin si eu, de abia astept! O sa trimit mail de confirmare si astept restul informatiilor. Daca ai sti tu, Andreea, daca ai sti de cate ori am plans de bucurie si de cate ori ti-am multumit din tot sufletul ca existi!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. buna dimineata! de aproximativ 3 saptamani sunt alaturi de voi, cu fiecare zi invat lucruri noi, caci nu am pornit la drum informata, dar simt ca e cel mai bun lucru pe care l-as fi putut face pentru mine. ceva noutati in legatura cu marea adunare? ce mod mai placut as putea avea sa-mi sarbatoresc cei 30 de ani? un weekend cat mai placut tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Seara buna,

    Week-end-ul acesta ar cam trebui sa fie.
    M-am inscris dar nu am primit nici o veste - unde ,cand, cum ???

    Se mai tine ?
    Ioana

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails