vineri, iulie 08, 2011

Raw zeite & zei - ziua a noua - retrospectiva zilei

Hei, hei, hei, lume-luuuuuumeeeeeeee, heiiiiiii!

Doamne ce bine e sa fi acasa!
Caci imi e din ce in ce mai acasa langa voi. God, it feels good! God, it feels great!

Am fost deconectata de la net ieri si astazi pana acum...

Si ce vrednice si frumoase si frumosi ati fost cand am coclaurit eu prin tara... (shhhh, caut cel mai frumos si mai "vortex" loc pentru retreaturi raw & joy & sun & life :)

Si ce oaspeti de seama: foarte bine-ai venit, Alin!
Multumesc ca mi-ai tinut locul mai mult decat majestuos.

Iata doamnelor: 'oi sti eu multicele lucruri despre raw, da' despre sun gazing nu stiam nici jumatate decat stie Alin. So, suntem norocoase sau ce?

Va iubesc! Va iubesc! Va iubesc!

Cele mai curajoase si mandre mamici, sotii, ciudatele lumii ce sunteti!
Si cei mai cool doi barbati con cohones :P

Bloody beautiful!

Ok! Intai dau tema si-apoi, maine, stau cu burta la soare in locul in care s-a nascut Arsenie Boca (caci aici ma gasesc acum) si raspund la toate commenturile si e-mail-urile.

Tema pentru maine, Sambata 9 Iulie este:
Manine seara, la culcare, vom face retrospectiva zilei. Adica:
Maine seara, la culcare, luati-va alaturi un mic carnetel, o ageduta, un vocabular, un caietel, orice... Co ochii inchisi, rememorati-va ziua (nu in toate detaliile, doar in ceve ce sar in ochii sufletului vostru), rememorati-va ziua pornind de la momentul prezent pana de dimineata.
Apoi, in agenda de la capul patului, desenati un mic careu (fotografia zilei respective) si dati un titlu fotografiei. Atat!
(multumesc antroposofiei care m-a inspirat in cateva randuri de-a lungul vietii mele; asta-i unul dintre ele; astazi am intalnit un mare antroposof roman :)

Soare!
Una :-)

Rugaciunea de dimineata a Parintelui Arsenie Boca pe video.crestinortodox.ro

Ok! ceva se intampla... nu pot posta comentarii... nu-mi pot imagina de ce.
Pana ma invata cineva cum sa gestionez aceasta situatiune, am sa raspund in cuprinsul postarii...
Asadar:

@ Marius:
Hei, zeu de dimineata!
Yeap! Chenar + titlu. Asta-i tot. Ce-i bine si ce-i rau... cine Dumnezeu poate sa stie?!? Zau acum... de unde stim?
Retrospectiva zilei este, intr-adevar ceva ce se petrece cu sufletul, da' este, in acelas timp pragmatica: despre fact & figures... fara ganduri adiacente si fara judecati de valoare.
Weekend insorit!
Cu dragoste,
Una :-)

@ Alexandra:
Hei!
Despre scoaterea alunitelor, ce parere sa am?
E inutila...
Sunt cateva remedii naturale care merg de minune; iata cateva:
- florile de caju pisate ar fi excelente (sau, si mai bine, mestecate putin in gura si apoi aplicate - sti tu, ca la Anastasia), da' de-astea n-ai
- felii de ridiche aplicate pe alunita si scimbate de cateva ori pe zi
- mierea, aplicata pe alunita, de asemenea functioneaza
- uleiul esential din arbore de ceai le indeparteaza foarte repede
- gelul de aloe vera (storci putin dintr-o frunza de aloe)
- sucul din buruiana: iarba fiarelor 
Pues, toate astea merg daca le aplici constant, tip de 3-4 saptamani.
E posibil ca alunita sa dispara direct sau, e posibil ca intai sa se albeasca si apoi sa dispara.
Da-ne vesti ce-ai incercat si cum a functionat. Bine?
Love!
Una :-)

@ Carla:
Hmmm, aminteste-mi: tu esti doamna "aia" care nu se poate inscrie in program caci are o viata mult prea agitata :-)? Doamna, imi scot palaria!
E excelent filmuletul, il postez la vorbele -mi despre zgaitul la soare.
Love!
Una :-)

@ Adriana:
Sti ceva? Da-l incolo de compulsivism... nu te necaji deloc.
Sti ce mi-a adus mie compulsivismul in ultima jumatate de an? Am descoperit rugaciunea!!!, am descoperit sun gazing, am gasit un mare partener de afaceri... etc. Am invatat atat de mult de stiu acum sa va invat si pe voi...
Toate-toate-toate lucrurile se intampla cu un sens. Toate, ma auzi?
In urma cu 1-2 saptamani am facut pace cu compulsivismul meu nemasurat din ultimele 7-8 luni, i-am inteles noima si, i-am multumit lui Dumnezeu / Universului pentru cursul vietii mele; in fix acel moment compulsivismul a inceput sa diminueze pana la disparitie.
Nu-ti face griji din pricina faptului ca... esti tu... Concentreaza-te doar-doar-doar pe executia temelor pentru acasa. Atat. Cat poti mai bine. Nu-ti propune niciodata sa excluzi chestii din viata ta caci nu faci altceva decat sa le aduci mai aproape si mai puternice. Doar adauga, cu iubire, rabdare si constiinciozitate lucruri noi, in viata ta.
Atunci nu va mai fi nevoie sa te lasi de dependente, caci se vor lasa ele de tine.
Te iubesc!
Una :-)

6 comentarii:

  1. he he he pasare de noapte ce esti :))... multumim de indrumari. Una bucata intrebare...cu raspunsu nu-i graba, maine dupa ce te prinde bronzu.... Dupa ce rememoram ziua tocmai trecuta...doar facem un chenar si ii dam un titlu ?.... fara daca am facut bine, ce am ratat, cum am fi putut face . Cu siguranta ii acolo un spil care ne gadila la subconstient, atat doar ca-mi scapa !!!! Un week-end excelent va doresc !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. bine sefa ...asa ramane :)). Iti/va doresc un week-end minunat!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Una..ce parere ai despre scoaterea alunitelor? Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună bună bună ziua tuturor!

    Aseară am ieşit cu şoţul în afara oraşului, căutând un loc frumos pentru sun gazing... L-am găsit la câţiva km de Cluj, pe coline, de unde ne-am bucurat amândoi de ultima oră de soare, până la apus... E o diferenţă enormă între felul în care percepem lumina din oraş, sau din afara lui... Ca să fiu exactă, soarele a apus undevala 21:20, în oraş ultimele raze fiind prinse mult mai devreme, din cauza vizibilităţii reduse, deci razele fiind mult mai puternice şi mai greu de zgâit la ele... Am stat aproape 20 de minute cu ochii'n soare, fără să mă deranjeze deloc, fiind atât de blând şi roşu...

    Am făcut şi un filmuleţ cu camera lăsată pornită pe maşină... Vi-l ofer şi vouă, cu mare drag: http://www.youtube.com/watch?v=SD0AyMPjgVM. Ceea ce vedeţi în două minute, este derularea rapidă a unui apus superb, ce a durat aproape jumătate de oră. Enjoy it!

    RăspundețiȘtergere
  5. Se poate face si retrospectiva zilei + noptii ce tocmai s-a dus? A inceput bine dar s-a terminat cam compulsiv... Drept urmare, iata-ma asteptand rasaritul (ca de trezit inca nu am reusit). Ma duc sa ma uit la soare si de azi o sa se termine cu toate excesele...

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti multumesc din suflet Una! Mi-e din ce in ce mai clar ca totul se intampla cu un scop si stiu deja ca totul o sa fie bine. Deja e bine. Multumesc...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails